Poradna duly
Jana Čurdová
Díky holky za přivítání, myslím že je lepší mít druhého prcka ted, malá ještě dopoledne spí, tak já můžu odpočívat
chtěla jsem sice býčka, ale beran taky dobrý
![]()
@ywettka16 píše:
@Danča1984 Se zeptej na gyndě a dr ti poradí a řekne…je lepší to na rhčko píchnout třeba 2× než by se něco zanedbalo :-/ já jdu ve čtcrtek na gyndu a doufám, že vše bude okdnes jsem si musela dát paralen. měla jsem zvýšenou teplotu a nechci si zahrávat a v těhu se prej paralen muže, tak snad se nic nestane
Paralen můžeš, nesmíš Ibalgin. Jinak už dobrý, teplota klesla? ![]()
Já půjdu taky zítra (rH a potrat jí samozřejmě radši už připomenu), tak pak dej vědět jak jsi dopadla, co Ti řekla
Držím palce!
![]()
@pipi5 píše:
Tak se hlásím do klubuchtěli jsme se s partnerem začít snažit tento měsíc, máme už 11.měsíční dcerku.
Tak jsem zašla k zubaři, nechala jsem si spravit jeden zub, druhý den vytrhnout osmičku ať nám pusu hezky v pořádku. Jedla jsem brufen…, no a až pak ve mě začalo hlodat, že jsem to vlastně měla dostat… v neděli test, jasné //
V pondělí gynda a bublina je tam
Blahopřeji
Vítej mezi námi ![]()
Ahoj holky, tak jsem taky těhu a vychází to na duben a mám 10. měsiční holčičku, ráda bych se přidala do skupiny, děkuji
@RadulkaZ Velká gratulace i Tobě a vítám Tě mezi náma, i když proti mě už jste holky zasloužilé matky
alepson budu mít rádkyně ![]()
@RadulkaZ taky te vitam, jsme tu asi 4 se stejne staryma detma ![]()
Ahoja ja se pridavam jsem 5-6 tt. Zcela v soku, pac menstruaci mam. Nebyt bolavych prsou tak nevim nic. Srdicko jsme jeste nemeli.
@Danča1984 horečku už nemám…jen 36,9 e paralen jsem si radši vzala. nejvíc nahouby je to, že mám alergii od jara do podzimku a taknachlazení hned nepoznám…snad bude vše ok a prcek se mnou vydrží i přez to nachlazení
a neboj zítra dám hned vedět-ať žije internet v mobilu ![]()
@Honey Hooligan Neboj já zasloužilá máma taky ještě nejsem ikdyž teď těhulkuji po čtvrté…
Ooo děkuji ![]()
@beruska03 něco málo jsem si už dočetla, ale ne všechno, prej je zakladatelka na dovče, tak mě nemůže přijmout do skupiny.. a jak se připravuje na těhu s takhle malým prckem?? Už vám chodí?? moje malá se pokouší, takže to bude ještě sranda
@RadulkaZ no moje mala chodi kolem nabytku… ja tehotenstvi popravde tak brzy necekala, takze jsem z toho jeste v soku… ale vyhoda je v tom, ze me treba mala pres den chodi hezky spat, tak si mohu aspon trochu odpocinout, protoze jsem celkem dost unavena… celkem se bojim toho, jak to zvladnout
Ahojky, můžu se přidat? Měla jsem pozitivní test 12.8. 12DPO. Ted jsem 14DPO a začla jsem slabě špinit a jsem z toho na nervy a trochu mě bolí v podbřišku. K Dr. jsem objednana na 17.8. snad bude dutinka:-)