Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.8.13 09:23

@pipi5 Velká gratulace :srdce: :potlesk: a vítám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
14.8.13 09:24

@pipi5 gratuluji :kytka: já mám doma také téměř ročního prcka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.8.13 09:33

Díky holky za přivítání, myslím že je lepší mít druhého prcka ted, malá ještě dopoledne spí, tak já můžu odpočívat :-) chtěla jsem sice býčka, ale beran taky dobrý :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
14.8.13 10:43
@ywettka16 píše:
@Danča1984 Se zeptej na gyndě a dr ti poradí a řekne…je lepší to na rhčko píchnout třeba 2× než by se něco zanedbalo :-/ já jdu ve čtcrtek na gyndu a doufám, že vše bude ok ;-) dnes jsem si musela dát paralen. měla jsem zvýšenou teplotu a nechci si zahrávat a v těhu se prej paralen muže, tak snad se nic nestane ;-)

Paralen můžeš, nesmíš Ibalgin. Jinak už dobrý, teplota klesla? :hug:
Já půjdu taky zítra (rH a potrat jí samozřejmě radši už připomenu), tak pak dej vědět jak jsi dopadla, co Ti řekla ;) Držím palce! :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
14.8.13 10:49
@pipi5 píše:
Tak se hlásím do klubu :-) chtěli jsme se s partnerem začít snažit tento měsíc, máme už 11.měsíční dcerku.
Tak jsem zašla k zubaři, nechala jsem si spravit jeden zub, druhý den vytrhnout osmičku ať nám pusu hezky v pořádku. Jedla jsem brufen…, no a až pak ve mě začalo hlodat, že jsem to vlastně měla dostat… v neděli test, jasné //
V pondělí gynda a bublina je tam :)

Blahopřeji :kytka: Vítej mezi námi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
14.8.13 10:58

Ahoj holky, tak jsem taky těhu a vychází to na duben a mám 10. měsiční holčičku, ráda bych se přidala do skupiny, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.13 13:34

@RadulkaZ Velká gratulace i Tobě a vítám Tě mezi náma, i když proti mě už jste holky zasloužilé matky :lol: alepson budu mít rádkyně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
14.8.13 13:50

@RadulkaZ taky te vitam, jsme tu asi 4 se stejne staryma detma ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
14.8.13 13:53

Ahoja ja se pridavam jsem 5-6 tt. Zcela v soku, pac menstruaci mam. Nebyt bolavych prsou tak nevim nic. Srdicko jsme jeste nemeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
14.8.13 14:29

@Danča1984 horečku už nemám…jen 36,9 e paralen jsem si radši vzala. nejvíc nahouby je to, že mám alergii od jara do podzimku a taknachlazení hned nepoznám…snad bude vše ok a prcek se mnou vydrží i přez to nachlazení ;-) a neboj zítra dám hned vedět-ať žije internet v mobilu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
14.8.13 14:31

@Honey Hooligan Neboj já zasloužilá máma taky ještě nejsem ikdyž teď těhulkuji po čtvrté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
14.8.13 15:03

Ooo děkuji :)
@beruska03 něco málo jsem si už dočetla, ale ne všechno, prej je zakladatelka na dovče, tak mě nemůže přijmout do skupiny.. a jak se připravuje na těhu s takhle malým prckem?? Už vám chodí?? moje malá se pokouší, takže to bude ještě sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
14.8.13 15:16

@RadulkaZ no moje mala chodi kolem nabytku… ja tehotenstvi popravde tak brzy necekala, takze jsem z toho jeste v soku… ale vyhoda je v tom, ze me treba mala pres den chodi hezky spat, tak si mohu aspon trochu odpocinout, protoze jsem celkem dost unavena… celkem se bojim toho, jak to zvladnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5146
14.8.13 15:22

Ahojky, můžu se přidat? Měla jsem pozitivní test 12.8. 12DPO. Ted jsem 14DPO a začla jsem slabě špinit a jsem z toho na nervy a trochu mě bolí v podbřišku. K Dr. jsem objednana na 17.8. snad bude dutinka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
14.8.13 15:25

@Lumpik25 urcite bude vse ok ;-) hlavne klid ;-) jinak vitej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie