Poradna duly
Jana Čurdová
@beruska03 píše:
@Lucii H. ja myslim ze brisko opravdu videt jeste nebude, budes tak spis jakoby nafouklano ale uz aby bylo kolem toho 26,27.8 at uz vime vic… ja jsem z toho taky nervozni, ale rikam si, ze ted to opravdu neovlivnim, takze zbyva jen cekat…
No nějak to tady společně všechny zvádneme
Venku svítí sluníčko, musíme se radovat a pořád doufat…dítě by mělo být spojené s láskou a nadějí…vždyť jak to měly naše maminky, babičky…do poslední chvíle taky nevěděly skoro nic, ultrazvuky nebyly
Takže víra…nic jiného nám opravdu nezbývá. Ale bude to dobré! ![]()
Pardón, ale překyselující potravina na zmírnění překyselelní je fakt hloupost
.
Ahojky holky, zadařilo se nám po prvním pokusu. Zítra bych měla jít na gyndu, snad už bude srdíčko. Dost se bojím. Je to naše druhé mimi. Laurince ted bude rok a půl a říkám si zlatá nevědomost fakt.
Ahoj holky, tak za hodku mam prvni navstevu gyndy. Funguje vubec uzavrena skupina?
@Bunnies uzavřená skupinak funguje
a at to co nejlíp dopadne u dr
já jdu ve čtvrtek…
Ahojte holky. Mě vyšel pozitivní test teprve včera, na gyndu jsem zatím nevolala a jsem překvapená, že už vám doktor něco zjistil. Je to moje druhé těhotenství a u prvního si mě pozvali až zhruba ve dvou měsících. Podle posledního sexu bych měla mít termín uprostřed dubna. Omlouvám se za anonym, ale mám tu dost známých a zatím je to tajemství. Krom přítele to nikdo neví a zatím to rodině říct nechci.
Anonymní někdo k dr musí jít dřív tak jako třeba já…mám za sebiu tři potraty a nerada bych si tím zase prošla, takže u mě radši 3× zbytečně než 1 pozdě…
@ywettka16 já to nemyslela zle, psala jsem to tak kvůli mému doktorovi, on se mnou v podstatě do třetího měsíce nic neřešil. Až po dokončení prvního trimestru se mnou začal řešit věci kolem mimi. Nedávno jsem byla na kontrole a i na ní mi řekl, že se mám ozvat až cca v 6tém týdnu. ![]()
Ahojte, tak sa pridavam do skupiny. Vcera som mala 2 ciarky…akurat sme na dovolenke
. Podla kalkukacky termin porodu 20.4.2014. Dcera je narodena 15.4.2011 a manzel 19.4
…tak v dubnu bude doma veselo.
@Anonymní píše:
@ywettka16 já to nemyslela zle, psala jsem to tak kvůli mému doktorovi, on se mnou v podstatě do třetího měsíce nic neřešil. Až po dokončení prvního trimestru se mnou začal řešit věci kolem mimi. Nedávno jsem byla na kontrole a i na ní mi řekl, že se mám ozvat až cca v 6tém týdnu.
ale mne treba dr pozvala az v tom 7-8 tt…
a u prvni jsem byla v 5 tt, ale to nebylo srdicko jeste videt, to se ukazalo v 7
Já nemužu jít k dr později než v 6 tydnu kvuli lékum na udržení, ale kdo si tím neprošel nepochopí…a navíc v práci děláme dvanáctky a šestnáctky a i noční a už vubec nemluvím o tom, že taháme těžké věci takže i kvuli neschopence si mě pozvala brzo
Když nebyli potraty, umělý a není vysoký věk tak se chodí až tak po 6tt někdy dýl a když tedy bylo umělé početí či předtím hodně potratů chodí se dřív a ženský jdou většinou na neschopenku
každá jsme jiná každá to máme jinak ![]()
@ywettka16 a uz jsi dostala neco na udrzeni? Ono kdybychom sli v 7-8 tt muze byt pozde, takze to zas az tak nepochopitelne neni. Myslim ze to obe dobre zname.
Jinak ja si dnes posedela dve hodiny na hematologii dostala jsem injekce na redeni krve tak ode dneska picham
@marinka5 jdu k dr ve čtvrtek to budu 5+3 a do toho šestého týdne to stačí…dr by mě to dal už dřív, ale měla jsem jen vysoko sliznici a nebylo jisté, že těhu jsem
a navíc já šla tak brzo k dr kvuli neschopence…a jak se cítíš?