Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10486
11.8.13 20:37

Ja se hlasim jsem take od Strakonicka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
11.8.13 20:39

Já taky, ale porodnice tam pro mne vhodná není :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
11.8.13 20:40

Co se týče příznaků, tak já jsem teda jen unavená, včera jsem měla migrénu a mám trochu citlivá prsa… a sem tam mě pobolívá břicho. Ale jinak zatím nic. jo a ještě trpím nadýmáním :oops: nějaký rady? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
11.8.13 20:42

Holky, jak to tak čtu, zejtra cestou co půjdu za vrchní s neschopenkou, asi si rovnou zamluvím v porodnici fleka, abych pak nemusela rodit na chodníku. I když, je to z kopečka, mimi by šlo gravitační silou líp ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
11.8.13 20:45
@veverka87 píše:
Co se týče příznaků, tak já jsem teda jen unavená, včera jsem měla migrénu a mám trochu citlivá prsa… a sem tam mě pobolívá břicho. Ale jinak zatím nic. jo a ještě trpím nadýmáním :oops: nějaký rady? :)

Jo, tak to mě nenapadlo že to bude taky těhu, ty vichřice :mrgreen: Fenyklový nebo kmínový čaj, espumisan raši teď ne. Jinak activii nebo tak něco, a radši nejez takové ty nadýmavé věci - čerstvé pečivo a chleba, luštěniny, zelí, květák… (i když já jsem teď neměla nic z toho a taky se vznáším :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
11.8.13 20:49
@PeBa píše:
Já taky, ale porodnice tam pro mne vhodná není :think:.

Pročpak, je snad nejlepší nemocnice v kraji špatná :?: :evil: Si dělám srandu samozřejmě. Když to vidím ze zákulisí, nedivím se že není na platy sester - NS a. s. musela dát asi hodně tučnou částku, za to hodnocení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
11.8.13 20:53

@Danča1984 já se snažím jíst nic nenadýmavýho, ale nefunguje to. Nejhorší je to v noci, to mě z toho bolí břicho. Přes den mám pohyb, tak to celkem jde :) snad to co nejdříve odezní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
11.8.13 20:59

Tak holky, dala jsem si to slabé kafe a poprvé po dvou týdnech jsem zvládla odpo uklidit, vyprat, vytřít atd. asi to tak budu praktikovat, když budu potřebovat něco udělat a jinak budu spinkat co to jde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
11.8.13 21:06

@Danča1984

:mrgreen: joo, ta hodnocení jsou úžasná

já bych zrovna třeba chtěla mít možnost volby, zkusit i tu gravitační sílu při rození, když bych měla pocit, že to tak půjde lépe, než jen nohy nahoru a tlačtéééé a nic jiného není dovoleno :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
11.8.13 21:29

Ahojky holky tak zítra se budu rano objednávat na gyndu k zenske tak doufam ze me brzy objedna uz zacinma byt zase nervozni

• Citovat
  • Upravit
5868
11.8.13 21:30

:hug: @delfinek91 bude to dobry - musime myslet pozitivne! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
11.8.13 22:17

Holky pozitivní myšlení nic jiného si nemužeme připouštět ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
12.8.13 07:19

Koukám, že už se tu řeší kde kdo chce rodit, já pocházím z Jindřichova Hradce, Honzík se narodil v Pelhřimově. Teď už slyším lepší vêci na Hradeckou porodnici, vyměnil se primář, ale ostatní lékaři zůstali stejní a ta kvalita tam byla vážně otřesná :think: zažila jsem teda jenom gyndu a na to netapomenu, no když nad tím tak přemýšlím tak asi zase Pelhřimov, do ČB byvh chtěla pouze kdyby se malé mělo narodit dřív. No, ale i tak hodně předbíhám, na to je ještě čas. Jinak ke Strakonické nemocnici -doufám, že tam nikdy nebudu muset ležet, máme otřesnou zkušenost s AREM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
12.8.13 07:23

@tetma take mame spatnou zkusenost ze Strakonskou nemocnici. A porodnice asi take neni ta nej. I kdtz vsude pisi o jakemsi prvenstvi ale nevim teda v cem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
12.8.13 07:25

Já mám rozhodování jednoduchy u mě zase českolipská nemocnice, stěžovat si nemůžu, odrodila jsem tu všechny svoje děti a spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí