Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
, taky bych se k vám ráda přidala, už týden jsem to nedostala, od pondělí dělám testy, nejdřív čárka takřka neviditelná, ale postupně se ukazuje, po uschnutí testu je výrazná, od doktorky to potvrzené nemám, má teď dovču, tak musím týden čekat v nejistotě
. Příznaky zatím skoro žádné, lehké píchání v podbřišku, a pořád hlad, ale jinak v pohodě. Je mi 25, a snažíme se teprve 3 měsíce, tak jsem v šoku, že to šlo tak rychle
, HA jsem brala skoro 9 let. A jinak gratuluju všem, co to vyšlo a přeju krásné a klidné těhotenství. ![]()
Ahoj holky, jdu si k Vám pro radu, jak bojujete s únavou, já bych celé dny prospala, nemám na nic náladu a nic se mi nechce dělat a přitom potřebuju fungovat pro dvouročního prcka..
@Melany86 ja si obcas schrupnu s malou pres den..nebo maly kafe si dam:-P
@Melany86 mě dr říkala ať si lehnu pokaždé co mi to čas dovolí, takže třeba když ti malej pujde spát a nebo když si hraje tak se na chvilku natáhi…jinak mě dr doporučila v lékárně njáky vitaminky, ale ted ti neřeknu jak se jmenují prej povzbudí organismus a těhule pak není tak unavená ikdyž tohle k těhu patří a třeba hroznovej cukr a nebo decku kofoly jsi skoušela? to taky prej pomáhá
a nebo to kafe ![]()
@Leia Spím vždy když to jde, už jsem jak šípková růženka
kafe nepiju, málo kdy si dám třeba latté a už jsem i přemýšlela že bych si slabounký s hodně mlékem udělala, myslíte, že to nevadí, když ho normálně nepiju a tělo na něj není zvyklý?
@ywettka16 Děkuju, zkusím teda ten hroznový cukr, já právě kofein normálně nepiju, ale ta únava je ted hrozná, vím, že to k tomu patří a bojím se aby nebylo ještě hůř a nepřidaly se jiné příznaky, s prvním jsem totiž žádné neměla ![]()
@Melany86 Já teda byla těhu už 3× ale pokaždé potrat…při tom posledním jsem to dotáhla skoro až do 12 týdne a mužu ti říct, že od 6týdne muj kamarád záchod a do sebe jsem dostala jen ovoce a zeleninu tao doufám, že mě to nečeká i ted
jinak ten cukr prej pomáhá dobře, ale zase to nepřeháněj
a bereš njáké vitaminy? jinak si myslim, že jednu kávu s mlíčkem mužeš ikdyž kávu nepiješ ![]()
@ywettka16 Jej toho se právě bojím, nechci se kamarádit se záchodem
zatím beru jen listovku, po kontrole u dr. si pak koupím těhu vitamíny. Odpo skočím pro ten cukr ![]()
Držím ti palečky, aby to tentokrát už dobře dopadlo ![]()
@Mepany86 jé děkuji, mám nového přítele tak snad to už donosím a budeme se radovat z toho štěstíčka
já se taky bojím, že mi bude špatně atd, ale i tohle bych proto sluníčko vytrpěla
jinak kup si těhi vitamíny ty ti taky na unavu trošku pomužou ![]()
Holky me se chce spat i po kave. Normalne ji nepiju ale dnes uz jsem si ji musela dat kvuli nizkymu tlaku a stejne bych spala a spala
Ahoj těhulky,
je mi 35 let a ráda bych se k Vám přidala. Zatím nemám žádné děťátko. Za sebou mám jedno nevydařené těhotenství s revizí v Prosinci 2012. V Srpnu jsem na testu objevila // čárky
jsem tak šťastná a zároveň se bojím, aby se to neopakovalo
. Také váhám s první návštěvou doktorky, ale nevím jak dlouho vydržím
Dnes jsem podle kalkulačky 5+3 a termín porodu 10.4.2014.
Všem nám držím palečky, ať máme pohodové těhulkování a dočkáme se zdravých miminek.
Iva
Já taky trpín na nízkej tlak a ted je to snad ještě horší, ohnu se a šup motejlice, kafe piju bez nej bych nedala vůbec nic. Musela bych pořád spát. ![]()
Já jsem na únavu ještě teda nic neobjevila. Tento týden jsem se v práci teda tak tak držela a doma to dohnala…myslíte teda, že slabý kafe neuškodí?