Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to jsem tedy zvědavá, co uvidí u mě.. Trošku se tedy bojím
Ja jsem zvedava jestli v pondeli coz budu 5+2 uvidi aspon dutinku
Je to všechno na ultrazvuku ale taky na doktorovi jestly hledat chce ![]()
každopádně někde to tam je a to je důležité
![]()
já byla na ultrazvuku v úterý podle menzes 6+4 a byla tam dutinka 10mm nic víc, doktorka vůbec neplašila-jen že je to menší než by mělo a pokud je to mladší do 6tt takže tam nic vidět nemusí, ovulaci jsem si nehlídala, poslední menzes po 35dnech takže by to odpovídalo na 5+4 ale stejně to člověk neovlivní-musíme čekat… ale líp se to řekně než udělá
![]()
No, já to mám takový zapeklitý. Ani nevím, kdy jsem měla ovulaci a navíc mám cykly celkem dlouhý. V den utz bych měla být tedy podle MS 6+2, ale jaká je realita to nevím
uvidíme
Ahoj holky, můžu se k vám přidat, s přetelem čekáme druhé miminko, zadařilo se nám napoprvé i přes mé dlouhé a nepravidelné cykly. Přikládám testíky, na kontrolu jdu 20.8. aby už bylo něco aspoň vidět a nechodila jsem tam zbytečně, protože ovulku jsem měla určitě pozdě.
Delfinek jasně že bude
nenecháme se vyprovokovat ![]()
a vítáme další maminku ![]()
Jo taky mi dr rikal ze mam vysokou sliznici jenze kouknete včera jsem dělala odpol a vecer.,drmax. na jinych strankach mi pisou holky ze jsme mela ovulku az 24.7. takze jsem 14DPO tak nevim teda ale jsou nejsilnejsi ze všech+ muj graf.
@delfinek91 přesně tohle jsem měla já., podezření na mimo, a přitom nic, bylo to úplně v pořádku. Jen jsem měla dýl ovulku a plod byl maldší a nebylo nic vidět. Klídek
Proto je lepší se nikam nehnat a jít déle. (pro příště
)
Dekuji doufam ze mas pravdu a bude vse v poradku a jen me plasi
@delfinek91 určitě! Hlavně se snaž zůstat v klidu, stres ti neprospěje. ![]()
@delfinek91 Ahoj i proto jdu taky k dr. později objednala mě až za tři týdny po tom co jsem objevila // právě aby bylo už něco vidět a zbytečně se nestrašilo.
Chci se holky zeptat, jak mám vypočítat v kolikátém jsem týdnu když jsem měla poslední ms 28.6.2013 a délku cyklu mám různě dlouho v průměru asi 37 dní???
Jasně holky, stejně to neovlivníme je to vše na přírodě, i kdyby viděli vše hned stejně neovlivní co bude dál atd… takže nechte to na miminkách oni to zvládnou ![]()
a stejně ten červen-červenec byl takovej polodnej co
![]()
Delfi, bylas tam hodne brzo, vlastne v den meskajici MS, driv jak za tyden by stejne nic nevidel, pokud chces i plod a sdricko tak az tak v 7 tt ![]()
jinak to jede zu v uzavrene diskuzi, tak se pridejte https://www.emimino.cz/…rankovani/9/
melany posun si MS jakoze ti zacla az o 9 dni pozdeji a to datum si zadej do tehotenske kalkulacky - pak to bude jak podle dr. vypocitane na cykly se 28 dny… a nebo taky v den kdy jsi ocekavala MS jsi byla presne 4+0 tt ![]()