Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
6.8.13 19:25

Mě je 25 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
6.8.13 19:52

No mě zatím bolí prsa, jinak krom nadměrného pocení se mi jednou zhoupl žaludek. Jinak nic. A je mi 29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
6.8.13 20:15

Ahoj, ráda bych se k vám připojila. Dřív jsem přispívala do tématu Rok a déle - dočkáme se? Po roce a půl snažení, kdy už jsme to v podstatě vzdali, se konečně zadařilo a v pátek mi vyšel pozitivní test :-) Termín bych měla mít podle poslední menstruace 7.4.2014, ale všechno je zatím strašně čerstvé, můj gynekolog má 3 týdny dovolenou, takže ještě nic potvrzeno nemám a jsem hrozně nervózní, že něco není v pořádku. Včera jsem začala hnědě špinit, dneska to sem tam pokračuje, a mám strach - nevím, co si mám o tom myslet, někdo říká, že je to normální, spousta žen ale nakonec při špinění potratilo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4388
6.8.13 20:40

No mě bylo trochu špatně minulý týden a dneska v těch vedrech to byl mazec…a asi dva dny prsa..ale jestli to bude jak u první, tak se mám na co těšit :-)
Jinak mi je 29 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.8.13 07:27

Vítám nové těhule :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
7.8.13 07:46

Dobré ránko, taky vítám nové těhulky. Včera jsme si užili krásný den na koupališti. Dneska mě ale čeka praní, povlíkání a úklid, chjo se mi ale vůbec nechce. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.8.13 07:48

Holky nemám založit uzavřenou skupinu? Nebo počkáme až budeme mít těhotenství potvrzené? Já jen že je mi příjemnější mluvit někde, kde to nebude číst celé emimi, můžem tam pak dát i fotky dětiček a tak :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
7.8.13 07:50

Já bych ještě počkala aby se přidali i další mamči které ted třeba teprve budou testit. Já nemám ráda když musím žádat o přijetí v uzavřený skupině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.8.13 07:51

@jana79 tak to já bych se dala odkaz na tu skupinu, to je jasné. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
7.8.13 07:58

Ahoj také bych se k vám ráda přidala já našla dvě čárky na testu 1.8. Jsem po třech potratech tam mám strach, ale snažím se ho nějak zvládat. K dr. jdu už v pondělí a to hlavně pro utrogestan a pro žádanku na hematologii (snad mi ji dá). A taky k ní jdu i kvůli tomu, že jsem předevčírem a včera hnědě špinila.

Tady mám foto testíků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.8.13 07:59

@marinka5 gratuluju a vítej :kytka:
Určitě bude všechno v pořádku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
7.8.13 08:02

@bibi2233

gratuluju k úspěchu :kytka: to jsme na tom datumově stejně(akorát já pak nahlásím ms o týden déle po předchozích problémech :x )
První nám taky dalo zabrat 8)
fakt to nic znamenat nemusí, zvlášť, když je to jen hnědé ;),
ale jistě je dobré znát i druhou stranu, aby to pak člověka moc
nesložilo :|
To je dobře, že má gyndař dovču. Stejně by ti tam nic nepoznal,
je brzo. Jen by tě to stresovalo, když by ti vlastně nic neřekl.
Pak už bude vidět srdíčko :).

Doporučila bych si v klidu promlouvat s dušičkou, která k tobě přišla.
Poděkovat, že si tě vybrala za maminku. Říkat jí, jak se na ní těšíš.
Nepouštět si v televizi zprávy(nebo radši klasickou tv vůbec), zkusit meditaci a soustředit se na krásné a pozitivní věci kolem nás.
Pokud si budeš říkat, že je něco blbě, tak si to přitáhneš a splní se ti to.
Nejsi „spousta žen“, ty jsi ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.8.13 08:18

Ahoj, holky, můžu se k vám přidat?

Dle propočtů mi vychází TP na 2.4.2013, doma už mám klučíka duben 2008, byla bych ráda, kdyby se druhé též narodilo v dubnu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
7.8.13 08:52

Jak jsem tady nová, tak ani nevím, jak ta uzavřená skupina funguje? na pozvání a zažádání, nikdo nevidí obsah a tak? To by bylo fajn, vědět, že to nečte půlka populace:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.8.13 08:55

@Ryntyntyna přidej :mavam:

@Jitmik jj, přesně tak. Členy schválí správce, jinak nikdo nevidí nic. My máme takto skupinu s holkama, co jsme rodily listopad (+-2 měsíce) 2011 8) A je to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí