Poradna duly
Jana Čurdová
Já teda u prvního šla a půjdu zase, ta částečná jistota za to stojí. ![]()
A co otestování štítné žlázy?
na to někdo ke svýmu obvoďákovi chodíte při zjiětění těhu?
ta se v čr netestuje v rámci gynekologických prohlídek a její špatná funkce má vliv na IQ plodu
.
Tak já mám špatnou funkci, takže endokrinolog mě hlídá a má mě v péči. Ale netušila jsem, že to má vliv na IQ plodu…
@PeBa v předchozích těhu (dětem je 8 a 6 a půl) jsem na nějakých testech ohledně štítné žlázy nebyla, ale v posledních letech jsem měla spousty zdravotních problémů a zrovna štítnou žlázu mi taky „proklepávali“, zda je vše ok
Se štítkou nic nemám, ale není to pro mě ani podstatné, protože dítě s nízkým IQ bych si samo nechala, ale miminko s Downem nejspíš ne. ![]()
@PeBa no mě je zatím docela dobře, jen mě bolí hlava a po obědě zalehám s malym spát ![]()
A ty? ![]()
Já doufám, že je každé těhu fakt jiné a nebude to drsné, jako s prvním
.
Zatím dobrý ![]()
Sešlo se to k těm horkum, takže někdy nevím z čeho je mi divno
.
Občas zabolí večer hlava nebo se motá, únava, že jsem schopná prospat odpoledne, už se pokoušel i žaludek o houpačku
, bolí podbřišek tím dobrým způsobem a ozývají se prsa.
Takže vlastně vše v pořádku ![]()
@PeBa já u prvního taky měla pěkné blitíčko a vůbec bych se nezlobila, kdyby to teď bylo naopak ![]()
Ahojky těhulky, jsem se vrátila s dětičkama z koupaliště děti jsou krásně utaháný a já taky. Já jsem domluvená na cca 19.8. Jdinej přiznak co mám je bolest prsou a píchání v podbřišku jinak nic.