Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7975
7.8.13 11:20
@delfinek91 píše:
Ahojky vitam tu nove tehulky i maminky :-)Včera jsem byla v nem. protoze jsme spinila a cervena barva nezuplne takze vse je ok na utz malinkata kulicka :dance: :dance: :dance: :dance: jsme moc stastna pichla mi něco na udrzeni plodu a na gyndu mam jit az odpoledne takze jdu na 13:30 dneska :-) ale zase něco pry mam za dělohou ´male množství tekutiny co to muze byt? dekuji
jo jinak děloha se sliznici 12mm
:mavam: ty už jsi špinila :,( sakra to je strašák každé čerstvé těhulky, ale dobře tu u tebe dopadlo :pankac: super můžeš si oodechnout.
S tou tekutinou tě budou asi více sledovat, pokud to zůstane v normě tak ti jí tam nechají ona se vsákne, ale pokud by se ti tam hromadila víc a víc, tak by jsi musela na odsátí. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.8.13 11:32

@Maty80 cykly mám spíše takový divoký, někdy 28 dní někdy 30 a někdy ještě víc…a naposledy jsem měla ovulaci až 22DC, takže ikdyby se hned povedlo, tak to bude květen. Ale fakt nevím zda se mi hned do toho hned chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
7.8.13 11:32

Ahojky, můžu se taky přidat? // jsem našla poprvé 30.7. podle poslední ms by TP měl být 8.4., k dr. jdu ted v pátek, objednali mě takhle brzo, protože už jsem o jedno mimi přišla, ta uvidíme co mi řekne… jinak tady je můj dnešní TT je to citlivost 25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
7.8.13 11:38

Ahoj holky, taky bych se kvám ráda přidala. // jsem našla 1.8 :) včera kontrola u dr. podle menzes jsem v 6+4 /možná 5+4 poslední menzes po 35dnech/a mám fazolku /zatím prázdnou 10mm/ doktorka neplašila, další kontrola 29.8 což jsou dlohé 3 týdny…
nejsem prvorodička ale možná právě pro to jsem taková vyjukaná že tady čtu že má už být srdíčko atd a to je něco na mě 8o
mám 14letou poberťačku po IVF, 5 letou slečnu po clostylu /mezi tím mimoděložní po dalších IVF/ a nyní nového chlapa a těhotenstvé po bylinkách ale jsem stoho nějaká mimo… místo toho aby se člověk radoval tak čtu „horory“ jinak termín podle 35denního mám 4.4.2014 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.8.13 11:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4388
7.8.13 11:40

@Justyna83 držím pěsti, ať to co nejdřív vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
7.8.13 11:44

Holky já jsem včera a předevčírem světlě hnědě slabounce špinila neměly jste to taky některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.8.13 11:48

@marinka5 na začátku to je docela normální, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
7.8.13 11:51

@STEVIANKA tak to jsi na tom podobně jako já kdy js měla poslední ms? já jdu k dr v pátek tak jsem taky taková vyjukaná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.8.13 11:52

Nejlepší je jít až později, mě takhle strašili s mimoděložním těhotenstvím, protože jsem přišla brzy..Nejlíp až ten 7tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
7.8.13 11:59

@lyrica já jsem podle těhot. kalkulačky 5+1 (píší tam to znamená 6tt) myslíš že když jdu k dr. v pátek že je ještě hodně brzo? objednali mě tak v CARu tak uvidíme no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.8.13 12:01

@Gabinka159 no já takhle právě byl s malým a brzy to bylo. Což ale neznamená, že to bude brzy i u tebe ;) A hlavně, snad jsou tam doktoři rozumní a nebudou hned plašit s blbinama, když je brzy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
7.8.13 12:15

Gabinka 159 já jsem jí měla 21.6 ale byla po 35dnech takže jsem stoho nějaká vyjukaná-hlavně co tady čtu… 8o
ale mě taky hlídají kvůli tomu všemu, jinak bych šla taky dýl, ale tím mimoděložním mě chtěla vidět hned. Vlastně mě uklidnila že je to tam kde být má ale zas mě dostal ten váčel, ale ona vůbec neděsila. Jen řekla že ať přijdu za 3 týdny že zkontrolujeme vitalitu, a kdyžtak vystavíme TP že je to menší než by mělo ale že to může být rozhozené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.8.13 12:41

Já jsem si říkala, že až budu jednou těhotná, tak nebudu plašit a nepoběžím k dr. hned jako s Adamem. Leč teorie a praxe je jiná :mrgreen: Dost mě pobolíval podbřišek s pícháním, byla jsem v pondělí u zástupu mého dr. s tím, že jsem si říkala, aby to nebylo mimoděložní /zdravotnícká deformace/. Dr. udělala UTZ - v podnělí jsem byla 5+5, dutika, žloutkový váček a embyrionální pol. Příští týden musím zajít ke svému dr.
Proto odhaduji TP, jinak jsem měla poslední MS 2.6.2013, pak začátkem července nedorazila, 15.7 jsem byla u dr., dal mi agulotin a buď a nebo - a je to nebo :lol: JInak miminko jsem se nesnažili, vlastně ho máme přes HA :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
7.8.13 12:56

Tak můj dnešní a asi už poslední testík, tak snad to je jasné. To špinění se už snad taky nebude opakovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí