Poradna duly
Jana Čurdová
Tak tady je: https://www.emimino.cz/…014/diskuse/
Posílejte žádosti, potvrdím vás
Já jsem za to, že nemusí celé emimi vědět co a jak, takže bych raději povídala tam. ![]()
Ahoj Holky
čekala jsem kdo založí skupinu duben 2014 ![]()
Ráda bych se přidala.
Po nekonečných dlouhých 17 měsících jsme v pondělí 5.8. našla //
Dneska se jdu objednat k mudr. jsme zvědavá za jak dlouho to bude. Podle poslední ms jsem 4+2 a jsem nervozní jak pes, břicho pobolívá jako na menzes, tak se pořád kontroluju jak střelená ![]()
Doufám, že mě to brzo přejde ![]()
Koukám že se bavíte o uzavřené skupině, dobrý nápad
ale jsště počkejte na další budoucí maminky, čím více tím lépe ![]()
Skupina je, ale klidně pište i sem, abychom tu,,počkaly,, na další maminy, přidávejte se do skupiny..
@lyrica Super že jsi ji založila, taky jsem pro že nemusí o nás vědět celé emimi ![]()
Jinak už jsem tam ![]()
Holky, tak nevím, ale mě to nikde nepíše nebo nedává možnost přidat se do skupiny
Jsem asi těhotná a asi i slepá ![]()
Dobrý den, tak já jsem si dělal test včera ráno a byli tam // a dnes taky, takže je to tam ![]()
@Jitmik najeď si na svůj profil, tam po pravé straně máš pozvánku ![]()
Jeee, to uz se zavirate? skoda… ja vas procitam od zacatku, protoze mam tucha, zpozdeni je, ale test jsem jeste nedelala, ani se mi do neho nechce, bylo by to totiz neplanovane - nemam ani tak strach, ze ty // uvidim ja (ja tretatko za par let jeste chtela), ale jak to pak budu oznamovat manzelovi (ten je totiz zasadne proti) - proto jsem se jeste nikam nechtela pridavat, ale ctu, a je skoda, ze uz tak brzo mizite ![]()
Ahojky vitam tu nove tehulky i maminky
Včera jsem byla v nem. protoze jsme spinila a cervena barva nezuplne takze vse je ok na utz malinkata kulicka
jsme moc stastna pichla mi něco na udrzeni plodu a na gyndu mam jit az odpoledne takze jdu na 13:30 dneska
ale zase něco pry mam za dělohou ´male množství tekutiny co to muze byt? dekuji
jo jinak děloha se sliznici 12mm
Já se zas naopak bohužel asi loučím, včera večer jsem začala špinit, bylo to až skoro do růžova, ještě mi sjel manžel do lékárny pro testy a večer byl skoro negativní, v noci jsem začala krvácet, ráno test zase téměř negativní, a od cca 9 hodin ze mě jdou už krvavé sraženiny a břicho bolí…kdybych si v sobotu nedělala test, tak si myslím, že mám jen zpožděnou silnější menstrulaci, to už se mi několikrát taky stalo, jinak podle PM bych dnes byla 5+4, podle ovulace 4+3…ale asi mi prostě není přáno. Minulý týden jsem byla nemocná, možná i to se na tom podepsalo.
Mějte se tu krásně a opatrujte se!
@Justyna83 píše:
Já se zas naopak bohužel asi loučím, včera večer jsem začala špinit, bylo to až skoro do růžova, ještě mi sjel manžel do lékárny pro testy a večer byl skoro negativní, v noci jsem začala krvácet, ráno test zase téměř negativní, a od cca 9 hodin ze mě jdou už krvavé sraženiny a břicho bolí…kdybych si v sobotu nedělala test, tak si myslím, že mám jen zpožděnou silnější menstrulaci, to už se mi několikrát taky stalo, jinak podle PM bych dnes byla 5+4, podle ovulace 4+3…ale asi mi prostě není přáno. Minulý týden jsem byla nemocná, možná i to se na tom podepsalo.
Mějte se tu krásně a opatrujte se!