Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6909
7.8.13 08:57

Aha, tak pak jo, to je super :-) Snad mě do ní pustíte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.8.13 08:59

Tak tady je: https://www.emimino.cz/…014/diskuse/
Posílejte žádosti, potvrdím vás 8) Já jsem za to, že nemusí celé emimi vědět co a jak, takže bych raději povídala tam. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
7.8.13 08:59

Ahoj Holky :mavam: :mavam: čekala jsem kdo založí skupinu duben 2014 :pankac:
Ráda bych se přidala.

Po nekonečných dlouhých 17 měsících jsme v pondělí 5.8. našla //
Dneska se jdu objednat k mudr. jsme zvědavá za jak dlouho to bude. Podle poslední ms jsem 4+2 a jsem nervozní jak pes, břicho pobolívá jako na menzes, tak se pořád kontroluju jak střelená :lol:
Doufám, že mě to brzo přejde :pankac:

Koukám že se bavíte o uzavřené skupině, dobrý nápad :pankac: ale jsště počkejte na další budoucí maminky, čím více tím lépe :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.8.13 09:01

Skupina je, ale klidně pište i sem, abychom tu,,počkaly,, na další maminy, přidávejte se do skupiny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.8.13 09:07

@lyrica Super že jsi ji založila, taky jsem pro že nemusí o nás vědět celé emimi :mrgreen:
Jinak už jsem tam :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
7.8.13 09:08

Holky, tak nevím, ale mě to nikde nepíše nebo nedává možnost přidat se do skupiny :-( Jsem asi těhotná a asi i slepá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
7.8.13 09:11

Dobrý den, tak já jsem si dělal test včera ráno a byli tam // a dnes taky, takže je to tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.8.13 09:14

@Jitmik najeď si na svůj profil, tam po pravé straně máš pozvánku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepr. Saxa
7.8.13 09:28

Jeee, to uz se zavirate? skoda… ja vas procitam od zacatku, protoze mam tucha, zpozdeni je, ale test jsem jeste nedelala, ani se mi do neho nechce, bylo by to totiz neplanovane - nemam ani tak strach, ze ty // uvidim ja (ja tretatko za par let jeste chtela), ale jak to pak budu oznamovat manzelovi (ten je totiz zasadne proti) - proto jsem se jeste nikam nechtela pridavat, ale ctu, a je skoda, ze uz tak brzo mizite :(

• Citovat
  • Upravit
41882
7.8.13 09:31

Nezavíráme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
7.8.13 09:50

Ahojky vitam tu nove tehulky i maminky :-)Včera jsem byla v nem. protoze jsme spinila a cervena barva nezuplne takze vse je ok na utz malinkata kulicka :dance: :dance: :dance: :dance: jsme moc stastna pichla mi něco na udrzeni plodu a na gyndu mam jit az odpoledne takze jdu na 13:30 dneska :-) ale zase něco pry mam za dělohou ´male množství tekutiny co to muze byt? dekuji
jo jinak děloha se sliznici 12mm

• Citovat
  • Upravit
12
7.8.13 11:00

Já se zas naopak bohužel asi loučím, včera večer jsem začala špinit, bylo to až skoro do růžova, ještě mi sjel manžel do lékárny pro testy a večer byl skoro negativní, v noci jsem začala krvácet, ráno test zase téměř negativní, a od cca 9 hodin ze mě jdou už krvavé sraženiny a břicho bolí…kdybych si v sobotu nedělala test, tak si myslím, že mám jen zpožděnou silnější menstrulaci, to už se mi několikrát taky stalo, jinak podle PM bych dnes byla 5+4, podle ovulace 4+3…ale asi mi prostě není přáno. Minulý týden jsem byla nemocná, možná i to se na tom podepsalo.
Mějte se tu krásně a opatrujte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
7.8.13 11:05

Justyna83 to je mi moc lito priste to urcite vyjde

• Citovat
  • Upravit
41882
7.8.13 11:16

@Justyna83 ještě neztrácej naději!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
7.8.13 11:18
@Justyna83 píše:
Já se zas naopak bohužel asi loučím, včera večer jsem začala špinit, bylo to až skoro do růžova, ještě mi sjel manžel do lékárny pro testy a večer byl skoro negativní, v noci jsem začala krvácet, ráno test zase téměř negativní, a od cca 9 hodin ze mě jdou už krvavé sraženiny a břicho bolí…kdybych si v sobotu nedělala test, tak si myslím, že mám jen zpožděnou silnější menstrulaci, to už se mi několikrát taky stalo, jinak podle PM bych dnes byla 5+4, podle ovulace 4+3…ale asi mi prostě není přáno. Minulý týden jsem byla nemocná, možná i to se na tom podepsalo.
Mějte se tu krásně a opatrujte se!
:hug: :hug: drž se, vím že to musí být zklamání :hug:
Zkus si nedělat žádnou pauzu a hned o ovulce na to skočte, hodně se stává, že zapadneš hned další měsíc :pankac: Pokud máš krátké cykly tak by jsi k nám ještě patřila :pankac:
Přeju hodně štěstí :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital