Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4610
5.8.13 19:40

@lyrica krásnej testík, gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.8.13 19:58

Děkuji za přivítání!
Tady je můj testík, ClearBlue jsem si dělala vlastně z „pověrčivosti“, předchozí měsíce spousty levnějších testů, vždy negativní, u prvního i druhého těhu jsem měla těhotenství potvrzené vždy Clearblue, jen tenkrát nebyli ještě digitální, tak i tentokrát se vyplatilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
5.8.13 20:02

@Justyna83 super, já to mám tedy potvrzené pouze klasickýma papírkama. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.8.13 21:55

@jana79 papirový testíky si hodlám taky koupit, nejlépe dva v jednom balení a zkoumat čárky. A také možná skočím někam do laborky, aby mi změřili hladinu hcg. K doktorovi to plánuji až tak za 14 dnů, dřív tam stejnak nic pořádného neuvidí.

U syna i u dcery jsem letěla k dr. hnedka druhý den, co jsem to zjistila a bylo to vždy zbytečné…teda u dcery jsem byla už poučená neletět tam hned po vynechání ms, myslela jsem, že jdu k dr. už ve vyšším týdnu, měla jsem víc jak 14 dní zpoždění, jenže těhotenství bylo mnohem mladší, v té době jsem ještě syna kojila a měla cykly hodně divoké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4388
6.8.13 08:19

Ahoj, můžu se taky přidat. Slabé čárky jsem objevila na začátku srpna asi 5 dní před ms, ale tušení bylo už dýl - byla jsem shodou okolností na preventivce u dr, tak viděla zvýšenou sliznici.
Podle poslední ms bych měla mít termín kolem 12.4. Doma už máme jednu čertici, které je 19 měsíců :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.8.13 08:22

Holky díky :kytka:

@Leia jé, další se skoro stejně starým prckem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4388
6.8.13 09:09

@lyrica supeer :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
6.8.13 14:10

Také všechny zdravím, včera a předevčírem dva pozitivni testy, takže uvidíme. Podle nějaké kalkulačky by to měl být pátý týden… Nemám ještě miminko, takže zatím jen nasávám informace co a jak se dělá. K doktorovi se chystám až ke konci srpna, sám mi řekl, že dřív to nemá cenu, pokud je mi dobře. Tak snad mi zde zkušenější a „zasloužilejší“ mamky pomůžou a poradí, když bude potřeba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.8.13 14:10

@Jitmik vítej :kytka:
Určitě poradíme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.8.13 14:50

@Jitmik Vitam Tě tu!

Já už si přesně nepamatuji (možná se něco během 7 let i změnilo), kdy je potřeba jít k doktorovi na jaká různá vyšetření (odběry krve, pak prvotrimestrální screening atd), ale věřím, že do konce srpna to počká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4388
6.8.13 15:11

Mě doktorka říkala, že mám kdyžtak dojít v 7-8 týdnu. Tak se budu objednávat na začátek září asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
6.8.13 15:12

Říkal mi, že až osmý devátý týden, že prý tam dřív stejně nic nepozná. A sestra mi to taky potvrdila. Nic mi není, jen se strašně potím, ale to asi každý v tomto šíleném vedru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.8.13 16:21

Až v devátém bych nešla, nemusela by ses stihnout objednat na screening.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
6.8.13 16:25

@Jitmik

to záleží na tobě, co chceš všechno podstupovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
6.8.13 16:33

V těch digitálních je taky jen papírek :think:.
O těhu jsem vždy věděla i bez testů ;), ale
pro ověření jsem si dělala raději s citlivostí 25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí