Poradna duly
Jana Čurdová
Jinak na gyndu se chystám zítra, ale ne z důvodu, aby mi potvrdila těhotenství, na to je brzy. Už jsem se poučila s prvním
Ale udělal se mi nějakej zánět nebo co, tak abych ho rychle přeléčila ![]()
Na potvrzení bych se chtěla objednat tak po 15.8., kolem toho 7tt
Ahojky jste mě nahlodali že se musím i přidat já dnes měla dorazit mrcha místo mrchy mám už pár dní pozitivní testíky. Jinak jsem zasloužilá mamka a doma mám 4 děti. je mi 33 let.
@jana79 tak to je teda pecka. A dá se to zvládnout?
Já bych asi neměl nervy
![]()
V pohodě, ti starší už jsou samostatní a ti menší si vystačej spolu sami. Ikdyž hádky jsou denně. Já bych neměnila ani za nic.
Ahoj vitam Vas tady všechny
jsem rada ze se pridavate aspoň muzeme zdilet zlusenosti a rady
a tak bych jednu potrebovala.-)dnes me poboliva brisko jako při ms a při utirani mam na toal. trosku a ne porad hnedy hlen dekuji co to je?
jinak gratuluji k pozitivnim testikum.-) ja když ot tak vemu tak cekam 4dite ![]()
Teď bys měla mít cca termín MS. ![]()
Někdy se stane, že se začne krvácet a nemusí to znamenat vůbec nic.
Orgány dole jsou překrvené, čípek může zakrvácet.
Někdo prošpiní půlku těhu a nic to není.
Ale jistě víš, že to taky nemusí být dobré
To záleží, jak to bude pokračovat, zda bolesti zesílí a krev bude jasně červená, pak bych asi byla smutná
.
@delfinek91 myslím že by to mělo bejt v pořádku. Horší by byla jasná krev.
Holky dekuji.ne to je jen takove slabe v tom podbrisku ms prave mela byt včera
ale uz me nic neboli a uz zadny hlen nemam to bylo jen když jsem se utrela a pokazde to nebylo. akorát jsem se stim nesetkala takze se nebudu stresovat. gýnekolog ma do 6.8. stejne dovolenou
Ahoj nastávající maminky, přidávám se k Vám, jsem tu na emiminu úplně nová, ačkoliv doma mám už 2 „větší“ děti, jen jsem v předchozích těhotenstvích chodila na jiné stránky.
Jak to tak vypadá, čekáme 3. miminko, snažili jsme se cca od února, ale nikdo o tom nevěděl (ani žádná má kamarádka, natož někdo z rodiny).
Poslední MS jsem měla 29.6., ovulaci jsem měla posunutou, to jsem zjistila díky ovutestům, dvě stejně tlusté čárky mi na něm vyšli až 20.7., otěhotněla jsem teda tak 21.-22.7. A teď v sobotu 3.8. jsem si dělala těhotenský test, také Clearblue a vyšlo mi „+“ 1-2 týdny od početí, to přesně vychází na tu posunutou ovulaci.
TP podle MS bych měla mít 5.4. podle OVU tak 13.-14.4.
K doktorovi se zatím nechystám, spíše nakoupit nějaké obyčejné testíky a koukat jak druhá čárka sílí.
Ještě netuším, jak se sem vkládají fotečky, taky bych se ráda pochlubila testíkem.
Všem držím palečky, ať je vše v pořádku!
@Justyna83 ahojky vítám tě tu, gratuluju. Fotečku přidáš když píšeš příspěvek tak nad tím rámečkem je přidat fotky, na to klikni vyber, počkej až se nahraje a odešli celej příspěvek.
@Justyna83 vítej
![]()
Fotku vložíš tak, že jak píšeš komentář, tak vpravo nahoře je Přidat fotky ![]()
@delfinek91 tak jak? ![]()
A můj včerejší večerní ![]()