Poradna duly
Jana Čurdová
@marinka5 píše:
Tak můj dnešní a asi už poslední testík, tak snad to je jasné. To špinění se už snad taky nebude opakovat…
Krásné //
Určo bude vše v pořádku ![]()
Ahoj můžu se přidat? Též se u nás v srpnu ukázaly //,k doktorce jsme pozvaná na 16.8.,jestli tedy jsme těhotná tak bych měla být asi 5+2 ![]()
Ahoj holky, ráda bych se přidala…
poslední ms 9.7. a zítra jdu k dr, protože už mám za sebou tři potraty (ale s bývalím přítelem) tak pro léky na udržení a snad to ted dotáhneme až do konce
ale ještě si to těhu nepřipouštím…
Jinak ducha jsem měla už v sobotu a v pondělí už // dvě čárky. už asi deset dní mě bolí prsa, týden už jsem unavená a pořad bych spala a poslední tři dny mi začíná být špatně i od žaludku ![]()
Jé tady se to rozjelo, pár hodin tu člověk nenakoukne a tolik nových těhulek!!! vše jsem nedočítala ale gratuluju. Taky jsem ještě dneska zkusila testík ale až kolem 12 hodiny a taky dvě dálnice. Pak hodím fotku.
@ywettka16 jéé psala jsem si s tebou asi v jiné diskusi, tak to je dobře že test sílí já měla poslední ms 7.7 tak to jsme kousek od sebe. Jinak závidím ti, že jdeš k doktorce pro něco na udržení, na mě se pěkně vykašlala ![]()
@marinka5 četla jsem včera tvoji diskuzi, vím že jsi byla anonym, ale jednou se ti povedlo to odeslat pod nickem, pak jsi to tedy opravila a já to stihla. Tvoji doktorku jsem nepochopila ![]()
Holky přidala jsem vás, potvrďte si to na profilech nebo pošlete pozvánku
https://www.emimino.cz/…rankovani/4/?…
Mě dala automaticky utrogestan, to už do telefonu sestřička mě říkala že ať se stavím co nejdřív kvůli práškům na udržení a to mě ještě nikdo neviděl. Mám utrogestan 2×2 zavádět. Ale já chodím do ARLETY centrum asistované takže tam jsou myslím tyto „pojistky“ brány jako automat…
je fain že se nás tolik sešlo, začátek prázdin byl nějak plodný že ![]()
Marinka máš krásný testík, to se mě takhle ještě ani nezabarvilo
bude to vpohodě!! ![]()
Holky začíná mi být pěkně šoufl. chjo jsem si myslela že se mě to vyhne
![]()
@jana79 Opravdu? a to jsi tak měla i u prvních těhotentsví?
Já zatím v pohodě, jen jsem unavená ![]()
Ani ne jen u prvního mi bylo občas nevolno jinak nic, trpím na nízký tlak. Z toho se mi motá hlava. a hlavně mě bolí prso ale jen jedno ale to jak blázen.