Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9511
9.8.13 16:47

Ale vždyť to je přírodě přirozené.
Lidské mládě se pak rodí na jaře do hojnosti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
9.8.13 16:53

Jasně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
9.8.13 16:58

To je pravda :-) Zrovna včera mi psala kamarádka, jak jsem na tom, že ji otěhotněly tři kolegyně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
9.8.13 17:11

Ahojky, můžu se taky přidat? Test jsem si dělala včera po necelém týdnu zpoždění (pm 6.7.), od GS mamatest a vyšly mi krásné // :dance: :dance: :dance: Po testování jsem ale zjistila že byl proužek 2 měsíce prošlý :oops:, tak jsem dneska ještě koupila Clearblue, testovat budu zítra ráno ;) Bude to s manželem naše první vymodlené mimi, snažili jsme se skoro 3 roky, v únoru 2012 jsme o jedno přišli a co tu čtu, možná úplně zbytečně! :cert: Šla jsem k mudr tenkrát 6 týdnů po pm, uzv mi dělali po pár dnech několikrát a s diagnózou anembryomola mě téměř bez možnosti odmítnout poslali na revizi :,( Teď mám jinou mudr, věřím jí, tak snad to už dopadne dobře. Jdu k ní 15.8. tak nám prosím držte pěsti :hug: Je nám s mužem už skoro 30, nemáme na co čekat… (půůůůůvodně jsem chtěla dítě hned po matuře, ale znáte to - nejdřív nebylo pořádně s kým, pak nebylo kam dát postýlku, a pak to nešlo :zed: )
Držím palce všem těhulkám, ať vám bříška krásně rostou a jste v pořádku vy i vaše miminka :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
9.8.13 17:51

Všem vám držím pěstičky, ať máte zdravé dětičky!
Já mám test negativní, tak se jdu objednat na gyn, ať vím proč jsem to nedostala… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
9.8.13 18:17
@balenka píše:
Všem vám držím pěstičky, ať máte zdravé dětičky!
Já mám test negativní, tak se jdu objednat na gyn, ať vím proč jsem to nedostala… :mavam:

Třeba je ještě brzy, zkus si udělat test za pár dní znova. Držím pěsti, ať tam příště // jsou. Nebo ať Ti to najde mudr :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
9.8.13 18:29

Ahojky holky tak pro uklidneni jsem si koupila 2znacky TT :-) jsem 40DC testy mi nesilily tak kouknete ted je to jasne:-)) ale mam porad i tak strach z mimodel.:-( holky nemam zadne příznaky spatne jen tehotenske. da se nejak poznat mimodel? diky jo prechazim ke gynekoložce a ta ma dovcu ale uz 12.8. ordinuje tak ji tam hned rano brknu a pbjednam se :-)

• Citovat
  • Upravit
278
9.8.13 18:35
@delfinek91 píše:
Ahojky holky tak pro uklidneni jsem si koupila 2znacky TT :-) jsem 40DC testy mi nesilily tak kouknete ted je to jasne:-)) ale mam porad i tak strach z mimodel.:-( holky nemam zadne příznaky spatne jen tehotenske. da se nejak poznat mimodel? diky jo prechazim ke gynekoložce a ta ma dovcu ale uz 12.8. ordinuje tak ji tam hned rano brknu a pbjednam se :-)

Z testu mimoděložní těhu nepoznáš, to určí až mudr na uzv. máš ten strach nějak podložený, nebo to je jen obava, aby bylo všechno ok? Byla jsi někdy dřív mimod. těhotná? Jinak špatně Ti být nemusí, kamarádka byla taky prý v pohodě a má krásného kluka. Nebo Ti špatně začne být za pár dní a budeš ještě vzpomínat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
9.8.13 18:39

V nemocnici mi rekla ze mam pocitat i s mimodel.ale na utz jsem videla dutinku, na gynde u svého dr mi taky rikal ze mam pocitat s obouma variantami bud normalni nebo mimodel.nic nevidel ale pak uplne něco pidi nasel. rikaly mi to z dovodu spineni ale uz nespinim i tak se moc bojim, mala ma přes 9kg a nejde to ji netahat :-(

• Citovat
  • Upravit
delfinek91
9.8.13 18:40

Jinak nee nebyla poprvé jśem potratila samovolne kolem 6tt bez revize, potom jsme porodila bez problemu, a v Kvetnu 2013 jsem byla na revizi v 9tydnu

• Citovat
  • Upravit
278
9.8.13 21:13
@delfinek91 píše:
V nemocnici mi rekla ze mam pocitat i s mimodel.ale na utz jsem videla dutinku, na gynde u svého dr mi taky rikal ze mam pocitat s obouma variantami bud normalni nebo mimodel.nic nevidel ale pak uplne něco pidi nasel. rikaly mi to z dovodu spineni ale uz nespinim i tak se moc bojim, mala ma přes 9kg a nejde to ji netahat :-(

No jestli „něco pidi našel“, tak to mimod. bud je, nebo neni, nic mezi. Jestli už to jednou našel v děloze - což bych Ti moc přála aby to bylo ok :*, tak to zpátky do vejcovodu nepřeleze ;) Špinění může mít různé příčiny (třeba námaha při zvedání toho staršího prcka jak píšeš, pokud zabíráš spíš břichem a ne rukama), a jestli už nešpiníš, radši věř že to bude v pořádku a nepřivolávej si v myšlenkách žádné katastrofy ;) Držím pěsti ať jste v pořádku!!! :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
9.8.13 21:28

Ahoj holky, mohu se k vám přidat? Včera jsem na testu našla // - jsem 11 měsíců po porodu - císařem :oops:
s manželem jsme si přáli mít děti blízko sebe, tak jsem to nechali na přírodě a ejhle na druhý cyklus se to povedlo :dance: jsem z toho stále ještě v šoku, jelikož dcerka nám trvala přesně 2 roky než se zadařilo a to běhání po doktorech, no užili jsme si…proto jsem tak nějak překvapená jakým fofrem se nám povedlo toto miminko…
jen tak na sobě pozoruji daleko větší strach - nejen o miminko v bříšku, ale i z toho, jak zvládnu péči o malou, no ale říkám si, zvládly to jiné, tak proč ne já :-D… no koukám, že jsem se nějak rozepsala :-D
PS. když jsem dnes volala na gyndu tak mne objednala na 27.8 - to by mělo být už vidět i :srdce: tak snad bude vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
9.8.13 21:36

Diky ja myslim ze asi nebude ze je to v poradku a taky v tom doufam :-)

• Citovat
  • Upravit
13428
9.8.13 22:53

@beruska03 ahoj :mavam: i ja jsem 11 mesicu, no sloro 12 po porodu :mrgreen: o prvniho jsme se snazili 4 roky a ted take na podruhe zadelano :lol: mysleli jsme si, ze to bude trvat dyl jako u prvniho a ono ne :D. Ja jdu k dr 19.8. A umz by taky melo byt :srdce: budu koncit 8tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
9.8.13 22:55

@delfinek91 bude to v poradku :hug: budu drzet palce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí