Poradna duly
Jana Čurdová
@Anýsek18 Já měla cykly jednou 14dní, pak třeba 25 dní, nejdelší kolem 50. 2× jsem byla na gyndě cca 40.den cyklu pro vyvolávačku, ale stejně mi ji nepíchl, neb na utz viděl, že jsem ovulaci měla a že to dostanu. Takže léčba úspešná. Gratuluju
my měli jít do CARu na podzim…
@veverka87 Na právě že na nás se v CARu nakonec vyprdli. Nevěděli jak si semnou poradit jelikož na hormony jsem nereagovala, snížení váhy taky nepomohlo a udržovat lepší zdravotní styl taky ne. Takže mi řekly že mám přijít za tři měsíce na kontrolu. To bylo v únoru. Od té doby jsem se na ně vykašlala a řekla že to nebudu hrotit. ![]()
Stačilo spadnout s koně, zlomit si pánev, být stejně akční a výsledek báječný ![]()
@beruska03 No to jo.
Stou pánvý to byl boj. V nemocnici jsem zůstat nechtěla takže jsem dostala prášky na bolest a šupajdila ležet domů. Čtvrtý den už jsem vlezla do vany oholit si nohy a šestý den už jsem stála a lonžovala koně
Jsem tak trochu extrémista ale už jsem nevydržela ležet v postely. ![]()
@Anýsek18 Mě se do CARU přestalo chtít, když jsem se podívala na ceník. Nevím, zda bych měla na psychicky, fyzicky a samozřejmě i finančně. Ale naštěstí už to není třeba
Ale že jsem vyzkoušela bylinek, apod…
Holky my jsme měli jít do CARU v září, muj doktor nám dával léto na to aby jsem otěhotněla a pokud by se to nepovedlo tak by nám museli pomoci
,už jsem ztrácela naději, ale nakonec se povedlo.Jak tak tady čtu tak je nás tady víc kdo si to mimčo vyloženě vymodlil ![]()
My taky meli u prvni dcerky jeste posl. pokus na tehotneni prirozene a pak by nas cekalo IUI, no a zadarilo se nam…
. a proto jsem to ted vubec necekala tak brzy
Tohle Vám vůbec nezávidím. Mě se poprvé podařilo otěhotnět ještě dřív než jsme chtěli a teď podruhé jsme tomu nechali volný průběh a po třech měsících //.
Takže tohle vůbec neznám a nedovedu si to představit.
A. L.
@veverka87 O bylinkách se ani nezmiňuji jelikož tolik kolik já jich zbaštila nebo vypila už ani nepočítám. Spíš se divím že se ze mě nějaká ta bylina nestala. Na IUI jsme byly dvakrát a prd z toho. Zrovna IUI není moc dobrá volba. Lepší je KET nebo rovnou IVF ale to my nechtěly. Chtěly jsme to zkoušet přirozeně. ![]()
@beruska03 tak to jsme to měly podobně
,já jsem si tohle mimčo vysloveně vymodlila
,mám už 10 letého prcka a s těhotenstvím nebyl žádný problém a potom dva zamlklý potraty kdy se plod přestal vyvíjet, ale to je do jiné diskuze, tak snad to tentokrát bude vše v pořádku ![]()
@Anýsek18 nám nejdřív doporučoval inseminaci. Přítele jsem cpala vitaminama - který mu nejspíš zlepšily spermiogram. a mě prý pomohl test průchodnosti(ten jak se dělá bez narkozy) že je to prý reflexní léčba, či co ![]()
Jinak bylinek jsem taky pila nespočet
@veverka87 Nám IUI taky doporučovaly. Prý mi clostík vyvolá ovulaci. Jo houby. První měsíc jsem měla hyperstimulák, vajíček dost ale nejspíš nepraskly a IUI se nezadařilo. Durhý měsíc jsem zase brala clostil ale tentokrát žádná vajíčka a akorát kila nahoře. Chlap má naštěstí spermio nadprůměrné ale u mě byl problém obrovský. Na začátku snažení jsem chodila pořád na vyvolávačky, pak ty hormony a pak jsem se na to vykašla. Ms přišla za 4 měsíce, pak po měsíci a teď už vůbec
Zažito toho máme hodně co se týče snažení. Lékaři nám nedávaly žádnou šanci na přirozené otěhotnění. Prý mi nefungují vaječníky a když už tak špatně a proto ms dochází až za 4 měsíce. Těším se až se jim budu moc vysmát. ![]()
Ahoj holky, omlouvám se že písu až ted ale nják nebyl čas
Jinak u dr super…váček je tam kde má byt a má skoro 13milimetru. už je tam i žloutkový váček a mimčo se zatím jen rysuje tak ho ani neměřil…jen co jsem nepochopila, tak mě říkal že odpovídám 5+3 a do papíru mi napsal že gestační váček odpovídá 4-5 týden to asi počítá od ovu ne? jinak v pondělí už jdu konečně k mojí dr a to budu 6+0 tak snad už bude i srdíčko
![]()