Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
je tu nekdo z Karlovych Varu a okoli, kdo ma termin porodu v lednu 2014?
![]()
@katja.kuerti ahoj já mám termín 9.2.2014 a jsem ze Sokolova ![]()
Gratuluji k prckovi ![]()
@Evolunka
Ahoj, taky gratuluji
![]()
Asi jeste nevis, co to bude, vid?
@katja.kuerti no včera jsem byla na utz a řekl mi na 85% chlapeček… ![]()
Ty ještě nevíš? A kde budeš rodit? Ve Varech? ![]()
Ja ziju v Nemecku, tak nevim, jestli budu tady, ale rada bych ve Varech v Ostrove.
Vcera jsem byla na fine diagnostice a tam se koukal, jestli je miminko zdravy a rekl chlapce. Moje doktorka mi pred tydnem taky rekla chlapecka ![]()
A jmeno uz mate?
@katja.kuerti jé takže taky chlapeček… ![]()
No já bych chtěla rodit v Ostrově…
jméno máme vybrané… Bude to Josífek po tatínkovi… ![]()
Takže nejsi v Čechách?
@Evolunka
Nejsem, ale bydlim jen kousek od hranic. Dve a pul hodinky… A ted premyslim, ze by jsme se odstehovali do Varu a on dojizdel za hranice, za nejakou praci…
@katja.kuerti jo takhle… ![]()
A kdy máš pŕesně termín? A už máte taky jméno? ![]()
@Evolunka 11.1. a jmeno Christian. Celou dobu jsem zila v domeni, ze cekam holcicku… Ale uz dva doktori rekli kluka
V kolikatym uz jsi tydnu a kolik jsi pribrala? Ja 19. tyden a ze zacatku jsem zhubla 5 kg a ted 1 kg uz nabrala, takze uz jsem jen 4 kg v minusu
Ale brisko uz roste
a dziny nosim furt a jsou mi porad volnejsi
Rika se, ze u kluku roste jen bricho, takze zadek, boky a stehna by nemusely tolik ztloustnout
Co ty?
No my dáme dvě jména, takže to bude Josef Christian…
ale používat bude Pepa…
Já jsem v 16.týdnu a taky jsem myslela, že to bude holčička, ale dnes mi opět pan doktor řekl kluka… ![]()
Jinak jsem nepřibrala ještě nic a bříško vidět ještě taky nejde…
jsem poměrně vysoká a štíhlá, tak doufám, že bych se mohla vejít celkově do těch 10 kg… No uvidíme… ![]()
@Evolunka
Taky si rikam, ze bych mohla max 10 kg nabrat.. To nad 20 kg uz jde horko tezko dolu…