Poradna duly
Jana Čurdová
@werunkaw123 porad se uklidnuju ale muze i pozitivni test znamenat.neco jineho ze?
@Pavla7 Myslím, že nic jiného fakt znamenat nemůže, to je hodně malá pravděpodobnost, že by byl falešně pozitivní ![]()
@Pavla7 No, ze začátku byl v šoku asi jako já
Řekl, že je vše na mě jak se rozhodnu, měla jsem nastoupit od září do práce a začínáme stavět dům… rozhodla jsem se.. teď jen doufám, že tam bude jen jedno jelikož mi po odběru říkali, že je větší pravděpodobnost vícečetného těhotenství…
@werunkaw123 ja si precetla, ze kdyz jspu ty dve ovulky v mesici, ze je taky pravdepodobnost vicercatek…dum, ten si taky jednou snad postavime…mate svuj pozemek, nebo jen prestavba?
@Pavla7 Bydlíme na malé vesničce u přítelových rodičů… za měsíc budeme mít svatbu… a koupili jsme tady pozemek přímo u souseda… takže budeme pomalu, ale jistě stavět pro nás ![]()
@Pavla7 Děkuji, my to nějak moc neprožíváme… Jsme spolu už nějaký ten rok, máme dvouleté dítě další na cestě takže to k tomu tak nějak patří… rozhodli jsme se udělat jen obřad se svědky nikomu ani rodičům jsme nic neřekli
Vše se bude oznamovat a slavit až po ![]()
@werunkaw123 tak to je dobry…my svatbu budeme resit taky nejakou mensi…
@Pavla7 Pokud někdo nepotřebuje nějaké velké muhehe tak proč ne, z finančního hlediska je to dle mého daleko lepší… Další víkend naložíme maso pozveme nejbližší příbuzný a sedneme si u nás na zahradě… ![]()