Poradna duly
Jana Čurdová
@Mber byla jsem v Pronatalu u dok. Břešťáka… vše krásně popisoval, vysvětlil.. a řekl za 14 dní
No myslím, že nedočkavost nás už jen tak neopustí ![]()
U nas jsou vysledky krve hotove kdyz se jde na nt, takze to dr zkombinuje s nt merenim a hned rekne
bez cekani ![]()
@Zuzala asi zajdu jinam se jen tak zeptat, krev mi bude brát za 14 dní… poprvé ![]()
@akasha143 Najdeš to i na netu, jak se má ten test správně dělat a že musí být dva odběry krve-viz odkaz… http://www.clg.cz/pris.htm
@-elisa Hele to dáme, ne? Dyť nás čeká ještě dlouhá doba, než se dočkáme mimísků, tak tohle přeci vydržíme úplně hravě… ![]()
Jasně, žádné plašení, ale těšení ![]()
To tak rychle uteče, že za chvilku budeme čekat, kdy která napíše, že je v porodnici ![]()
@akasha143 Já se musím přiznat, že pár drobností už mám…
Něco jsem pořídila po screeningu na bazárcích na netu a vše, co mi přišlo je moc pěkné a jsem spokojená. Taky mi přišly těhu kalhoty a tepláky-v těch tu zrovna sedím, jsou moc pohodlné. I ty kaťata. Už mi roste pupík a do normálního oblečení se nevejdu…
@Mber no mě zatím kalhoty jsou, ale bříško už mám hezké, ale rifle, ač jsou bokovky, tak mě tlačí…
u nás zatím nakupuje máma a má to u sebe, doma ještě nic nechci, jsem pověrčivá ![]()
TAk já mám neutrál miminkovské po malé a až budeme vědět na 100% pohlaví, potom určitě zase něco přikoupím ![]()
Tak já jsem 13+2 a pověrčivá… takže jsem koupila jen těhu kalhoty. Ikdyž zatím teda bříško moc nemám, ale rifle už tlačí ![]()
@Mber jojo dáme… sice do porodu asi zešedivim nervama, ale věřím že to čekání bude stát za to
![]()
Ono jakmile budem za pulkou, pak uz to leti silene. Ja jsem si v prvnich 20t rikals, ze to je nekonecne a pak to najednou bylo 20., 30.tt a honem zabalit tasku, poresit ostatni a mimi v naruci ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala, včera jsem dostala těhu průkazku z datumem porodu 30.4.2014. Už mám doma jednu dubnovou slečnu Julinku nar. 22.4. 2011, tak snad nebudou dětičky přesně na den stejně
) ![]()
Jinak příští týden jedu na odběry krve na vývojové vady, tak jsem celkem nervózní, ale snad bude vše o. k. ![]()