Poradna duly
Jana Čurdová
@Verdulinek tak velká gratulace a vítej mezi nás ![]()
a co by sis přála, kluka nebo holku? já někdy holku, a někdy kluka.. hihi… ale vědět to nechcem… ![]()
@Zuzala hihi, já všem známým počítám děcka z krve, teda těm, co už děcka mají, zda jim to vyšlo… nooo a vychází mi to, tak jsem to spočítala kámošce, že by měla mít holku a já kluka… hihi.. tak jsem zvědavá, jestli nebudu první, u které to nefunguje… hihi bys měla výhodu, že všechny oblečky by malá podědila po Ellince ![]()
@akasha143 tak to jsem teda zvědavá, jestli ti to vyjde ![]()
Akdov
vítej, odkud jsi?
@Akdov píše:
Ahojky, děkuji, že jste mě vzaly mezi Vás. Jsem z Tábora
to jsi kousek
a to čekáš první?
@Zuzala no to já taky… hihi… až se sama divím, komu to všem vyšlo… hihi… už jsem to spočítala rodině a kamarádům.. hihi… no jestli to nevyjde, tak ![]()
@akdov1 píše:
Akasha143:Odkud jsi ty? Ja čekám už 3 mimi
no jsem z prahy, sice to takový kousek není, ale zase přes celou republiku taky nee.. hihi…
Akdov1 Ahojky. Já mám termín dle ms taky 10.04.2014…
A bydlím mezi Strakonicemi a Pískem… ![]()
@akasha143 Ahoj.Jak že to počítáš to pohlaví? Zkusila bys to u mě?
@Mber jj, zkusila, potřebuju vaše datumy narození a měsíc početí.. hihi… a necháš si to pak říct?
@akasha143 Tak já Ti napíšu sz, jo? Schválně, jestli se trefíš u prvního dítka, co už mám doma a teď nám prozatím pohlaví odhalili na 90%,tak jestli se Ti to taky podaří…
@Mber ok, jsem zvědavá… kdyby to nevyšlo, tak to nevyjde ani u mě… ale jsem zvědavá… hihihi… my to vidět nechcem, takže to zjistíme až v dubnu asi noo