Rodíme v dubnu 2014 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6104
15.10.13 12:07

Ak jsem se dívala, četla a stávající diskuzi nejde zamčít… Tak pokud souhlasíte, vytvořím novou, zamčenou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
15.10.13 12:29

@Zuzala jsem pro… stejně ty holky, co sem psali, tak tu nejsou… kam utekly??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
15.10.13 12:34

Oukej… nějaký fajn název, napadá tě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
15.10.13 12:37

Ahoj holky, bohužel nějak nestíhám chodit na internet, celý den s malou a večer už chodím po 8hod. spát :D. Včera jsem byla v Kolíně v nemocnici na odběr krve na tu biochemii a prý můžu už v pátek přijít na screening. Tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
15.10.13 12:39

@Zuzala noo, to bude zapeklité… dubnovky už tu jsou, tp duben 2014 taky… tak beránci 2014? tebe nic nenapadá? zeptej se malé? hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
15.10.13 12:40

@PavlaZu tak držím palce ať to dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
15.10.13 12:44

Jo a ještě mi nezapoměli připomenout že jim samozřejmě zaplatím za tu krev 1000Kč až tam příjdu na screening :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
15.10.13 12:45

@PavlaZu to je ale za celý screening ne? buď ráda, mě na něj nikdo neposlal, a když jsem se o to zajímala, bylo pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
15.10.13 12:53

Akasha143 jj to je za celý screening, mě u první holky taky na gyndě nic neřekli a proto jsem vůbec do porodu neveděla jestli bude v pořádku. Teď u druhýho těhotenství jsem se o to začala zajímat na netu sama tak jsem na to sama od sebe šla, ale na gyndě mi zase nic nenabídla… prostě na nás s prominutím ser.., navíc si to platíme sami tak neví proč mi to nenavrhla na gyndě sama už před 3mi lety. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
15.10.13 12:57

@PavlaZu no to mi povídej… kdybych si na to stihla zajít, teď vím, jak na tom jsem… bohužel musím čekat na výsledky… a bojím se protilátek, když jsem rh negativní… to vše by bylo jinak, kdyby mě na to doktor poslal, nebo aspoň řekl, že to nenabízí a já bych šla jinam… takže musím čekat ještě 16 dní, než pojedu na kontrolu a budou výsledky, hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
15.10.13 13:22

Ahojky.. no já Vás tu sleduji pořád, jen nepíšu protože bych akorát nadávala jak ten čas pomalu utíká :mrgreen:. Na sobě zatím taky nic nepozoruju max. že jsem se přecpala knedlíkama, jinak bříško nic moc. Přemýšlím, jestli si zavolat zítra o výsledky po těch 14 dnech co by měli dorazit a nebo počkat do kontroly do 25.10… no asi vydržím. A Jak se jinak cítíte vy??? Teda těch beránků bude… :pankac: A jak zvládáte to čekání na výsledky nebo na další kontrolu? Já sice psala jak jsem pověrčivá a nic nekupuju, ale dostala jsem nabídku na odkoupení monitoru tepu miminka a neodolala jsem :oops:. Slyšet by to mělo být asi od 15 týdne tak snad za týden… třeba to přidá na klidu :zed: Nemá někdo zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
15.10.13 13:35

Jj souhlasím, že to pomalu utíká. Při prvním těhotenství jsem to tak nepociťovala, chodila jsem do práce a stavěli jsem domeček tak to bylo takové rychlejší, ale teď se to tak nějak táhne, jak jsem s malou doma. Minule jsem měla jít na prohlídku po 3 týdnech a teď dokonce po 4týdnech, ale mezitím je ten screening ve 12tt tak alepsoň něco mezi tím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
15.10.13 14:25

@-elisa @PavlaZu to mi povídejte, já jdu taky po měsíci na kontrolu, vůbec se necítím těhotně, jen do schodů trošku funím, ale jinak nic… kromě bříška…to už se pěkně vyboulilo… tak jak byl prcek maličký, tak to asi dohnal… a čekání na výsledky? no hrůza… to asi zešedivím úplně…
noo, myslím, že ročník 2014 bude dost silný… hihi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
15.10.13 15:24

Ahoj holky.Tak jsem doma z kontroly.Cyto na výbornou, výsledky integr. testu také. Na rozštěpové vady mám asi 1:590 jestli jsem dobře poslouchala a na DS asi 1:100000.Takže super. Máme 146gr, od hlavičky k zadečku 10,6cm, takže od minulého týdně jsme zase pěkně povyrostli, moč a tlak taky dobrý. Mám ohromnou radost, jen se bobek dneska nechtěl na utz fotit, mám sice zase 4 fotky ve 4D a jednu normal, ale pořád se prďous schovával…Taky jsem se byla podívat na kočárky, bude to asi ještě hrůza vybrat…Zatím zdravím… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
15.10.13 15:56

@Mber velká gratulace, a v kolikátém jsi teď? já už chci taky tak velkého prcka a fotku z něj… hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí