Poradna duly
Jana Čurdová
@Mber tak to velikánská gratulace… to musel bejt šutr co z Tebe spadl viď?? ![]()
@akasha143 jůj tak Ty máš aspoň bříško??? Tak to závidim, já jelikož mi po prvním nevydařeným těhu malé bříško zůstalo, tak mám pocit, že žádné nemám
Dnes jsem 14 + 1 tak je asi ještě čas… ale do příštího pátku daleko a já se tak strašně moc těším až ho uvidím!!!
![]()
@-elisa tak já nebyla hubená, takže jsem taky dlouho čekala na bříško… a jde hezky vidět jen když ležím… ale při prvním těhu, to jsem byla jen kost a kůže, tak to bylo vidět ve druhém měsíci až jsem se toho lekla… hihi…
neboj, bříško bude a ty se budeš ráda vracet, jak tenkrát to bříško nebylo hihi…
nebvyly jsme celý den s malou doma..
Gratuluju k suéper výsledkům ![]()
Holky tak co s tou skupinou..? Chcete uzavřenou nebo to necháme takto?
No a než mně napíšete jestli jo nebo ne, tak jsem ju založila
uvidím, jestli nám ji schválí nebo ne ![]()
Tak jestli chcete, přidejte se ![]()
https://www.emimino.cz/…2014-167131/
@JaneZip ![]()
Já super, ted jsem vylezla ze sorchy, malá spinká, manžel vyklízí myčku
A já čekám na Ordinaci a budu čučet ![]()
Ahoj, taky čekám beránka, termín mám podle PM 13.4.,podle ultrazvuku z 13.týdne 15.4.,tak si říkám, že bych se mohla trefit mezi, ať se to hezky pamatuje
. Ale u prvního jsem měla termín 20.5. a narodil se už 2.5.,tak uvidíme, jak bude spěchat… ![]()
@toxik
vítej
Tak to máš tak nějak jak já. Já mám zatím 16.4. termín. U dcery jsem měla 13.2. a narodila se 8.2. ![]()
Doufam
@toxik vítej…tak konečně někdo kolem mého datumu… mě vychází ten hezký 14.4.2014, ale holky je mi to fuk… ať je to kdykoliv, ale hlavně zdravé
ale jen tak mezi náma - kdyby ten krásnej datum byl už zítra tak se fakt vůbec nezlobím… ![]()
Tak to já na to tak nespěchám, užívám si jednoho zlobidla každý den, doufám, že než přijde druhé, tak to první bude aspoň trošku rozumnější
.
@Zuzala
nooo, tak pokud mi bude asistovat manžel a neskolabuje při prvním mém heknutí, tak pak ať je to i kdekoliv ![]()
@toxik tak to chápu.. u mě je to první ve 31 rokách a potěch všech špatných verdiktech a nervů se fakt už nemůžu dočkat ![]()
A jak tedy s tou uzavřenou skupinou???