Poradna duly
Jana Čurdová
@JaneZip ahojky a vítám, neměla bys mít ty termíny obráceně?
jinak můj druhý termín je taky 5.4. hihi, tak jsem zvědavá, kdy se těm prdolkám bude chtít ven ![]()
@akasha143 no, prý ne..
když mi doktorka určila TP, tak byl prďolka ještě malej.. Teď na tom screeningu je to prý přesnější. A je to i konečný termín..
Ale to ještě neznamená, že nemohu rodit v dubnu, že? ![]()
@JaneZip to je fakt… hihi, já bych ráda rodila v březnu, já jsem taky narozena v březnu tak abysme byli březňáci, ale asi to nevyjde hihi
a to je tvé první?
@akasha143 Jojo, první
a můžu teda říct, že to hrozně utíká..
Přijde mi to jako včera, kdy jsem šla k doktrce, aby mi potvrdila těhotenství a dneska už jsme v 16 týdnu.. ![]()
@JaneZip jj, taky si říkám, jen tenhle měsíc se mi sakra táhne… hihi, to mám všelijaké důležité vyšetření, ale až na konci října chjo
@JaneZip
vítám další těhuli ![]()
Já jsem ještě toto těhotenství nemocná nebyla.. tak jen čekám, kdy to na mě přijde.
A když bolí v krku, jsou dobré vincentkové tabletky ![]()
@Zuzala no já si koupila vincentku i jako prevenci, a asi od příštího týdne ji začnu pít každé ráno…
@akasha143 jééééj, to jsi dobrá, to já bych nedala.. bydlím kousek od Luhačovic, jestli ti to něco říká a tam je těch pramenů až až a ani jeden nepiju ![]()
Já jsem byla za celou dobu nemocná jednou, škrábalo mě v krku a kamarádka, co dělá v lékárně mi doporučila Septisan - ten jediný se v těhotenství prý může.
a pomohl mi. Tak kdyby něco, tak ať víte další možnosti ![]()
![]()
@Zuzala tak já pila hodně vincentku minulý rok…i do práce jsem si to tahala hihihi no a ty bydlíš u zdroje, no ty se máš ![]()
@JaneZip píše:
Ahoj holkymohu se taky přidat?
TP jsem měla původně 5.4., teď mi ho ale po screeningu posunuli na 30.3.
Tak to máme hodně podobě. Já mám podle PM termín 5.4., ale podle plodu je to spíš 1.4. ![]()