Poradna duly
Jana Čurdová
@Akdov diskuze > dubnová miminka 2014 > maminkou v dubnu 2014
tady je ještě odkaz
Taky bych prosila o zařazení do uzavřené skupiny. Už jsem o to sama dle Vašich odkazů požádala, tak snad to bude v poho a vezmete mě i tam mezi sebe. Jinak děvčata v kolika jste měli nebo teď čekáte první přírůstek? Já ve 22 a teď budu mít v 25letech druhé. Pokud mi dobře dopadnou výsledky krve a screeningu tak bych chtěla začít vybírat jména, máte nějaký už?
Ahoj maminy, ráda bych se přidala mezi Vás.
Jsem tu nováček…rodit bych měla 27.4.2013. Tak snad to vyjde. Koukám, že je Vás tu požehnaně.?! ![]()
Ahoj, můžu se přidat? Termín mám koncem dubna 2014, čekáme holčičku Terezku, kdyby náhodou chlapeček, tak asi Sebastian, jsem v 18tt a jsem z Prahy…je tu někdo podobně? ![]()
@katie81
ahoj.. máme uzavřenou skupinku.. https://www.emimino.cz/…2014-167131/ tak se zkus přidat ![]()
@katie81 jáááá, taky z prahy a 22.tt a tobě už řekli co to bude? nám ještě neee, ale my to vědět nechtěli, ale už si to necháme asi říct, jestli se nám prcek ukáže ![]()
Ahoj, ahoj, ahoj:))
Já taky Praha:) 20tt a čekáme chlapečka;)
@akasha143 nám už to Dr. řekl na zač. 17tt, UZ jezdil ze všech možných i nemožných stran a několikrát se přesvědčil, že na 100% holka, tak už s tím i počítáme…no, ale dokud ji neuvidím při porodu, určité procento si nechávám i na kluka
. Já bych to do porodu nevědět nezvládla, na to mám moc slabou výdrž
. Tohle je tedy uzavřená skupina a mám jít jinam???
@katie81 klikni na ten odkaz co ti napsala janezip, to je uzavřené, toto je veřejné, tak se přidej… ![]()
@akasha143 Děkuji:) Buď Mikuláš, Tadeáš nebo Tobiáš;))
Co Vy:))? Jaké máte?
@janicce já zatím nevím co to bude, ale ráda bych Sáru a Samuela… ještě ukecat přítele hihihi