Poradna duly
Jana Čurdová
Kulaty brisko mam
,chloupky mi ale fakt pomalu nerostou, je docela uz i unavny holit si nohy.jsou na me me uz dlouhy
..ale myslela jsem ze cekam kluka, nevim proc, takze jsem si ted zvykala ty tydny na to ze je to holka..jinak, vybavicku mam komplet temer, jen kocarek mam z dosahu, a obleceni to snad ani. neuzijeme ![]()
Ahoj maminky. Máme uzavřenou diskuzi, pokud chcete, můžete požádat o vstup do skupiny - podmínkou je ale psaní, nejen čtení ![]()
Já se obávám, že za chvilku na to psaní tady nebudu mít čas právě
..ale děkujem ![]()
@anulla to asi ani my ne po narození miminek
Bylo to spíš myšleno tak, že někdo se přidá do skupiny a pak jen čte a nepřispívá, nenapíše…
@anulla my budem rodit ve valmezu rodila jsem tam prvni dceru a nemuzu rict na nemocnici nic spatneho nektere maminky tam nechteji protoze slyseli ze to tam je komunismus ![]()
Ahojte
Někdo má termín kolem 21dubna?
My snad budeme rodit v Olomouci. Ještě zvažuji Šternberk, nevím… Mám v plánu udělat exkurzi porodnice ![]()
Ahojte, přidávám se mezi vás s termínem porodu 10.4. budu rodit ve Vsetíně a bude to kluk ![]()
Ahojky všem maminám, taky bych se k vám ráda přidala mám TP 5.4.,je to naše druhé mimčo a bude to klučina ![]()
tak vás tu děvčátka vítám, já mám termín tak nějak mezi vámi, první termín byl 10.4 a teď ho upravili na 6.4 tak uvidíme ![]()
Jak se děvčata cítíte, za měsíc budete mít děťátka doma, jak je vám fyzicky a co po psychické stránce? Připravujete se nebo už připravené jste?
zatím krásnou noc přeji
![]()
Ahojky, taky se mi termín pořád mění ale podle poslední ms by to toho 10.4. mělo být
Ale pořád mě doktorka starší s tím, že budu nejspíš rodit dřív, tak uvidíme
Jinak po psychické stránce se cítím celkem dobře a fyzicky ani nemluvím. Nesmím se moc namáhat, tak spíš jen poléhávám a sedím u tv. A když musím někam zajet, tak dojít jen k autu je pro mě velký problém
Jinak věci pro malého nakoupené a nachystané dá se říct mám..
A jak se cítíš ty? ![]()
tak podle MS máme termínek stejný, jen se divím že tě straší že budeš rodit dřív, mě by to vůbec nevadilo, malá už je připravené, hlavičkou dolů, malinká už taky není a tak bych ji u sebe měla celkem ráda… nechce se mi zase přenášet a to i přesto že se fyzicky cítím dobře, vlastně celé těhu mám pohodové ![]()
Líbil by se mi termín 4.4 2014.
Krom ospalosti, ani ne z únavy prostě jen potřebujem s malou víc spát (snad ji to vydrží i po porodu) a toho že si přes bříško už nevidím na holení nemám problém, jasně, po 2h v obchoďáku nebo na procházce už taky cítím únavu ale to není nic zvláštního.
Jinak musíme dokoupit ještě pár věciček tento týden, objednat látkové pleny (chci látkovat) a vlastně ještě nemám ani připravenou tašku do porodnice, takže bych se do toho taky měla co nejdřív pustit ale máme ještě měsíc tak mi to přijde jako ještě spousta času, ačkoli ono to uteče.
A co představy o porodu, porodní plán nebo nějaké přípravy, provádějí se u vás?
My před týdnem začali masírovat hráz, a snad v týdnu se dostanem na prohlídku porodnice abych věděla do čeho jdu a jelikož to bude první děťátko tak mám pár otázek a nějaké zákroky co vyloženě nechci a zas pár věciček co určitě musím mít ![]()
Ahoj holky, je tu nějaká nastávající maminka z Hradce Králové a okolí?=)
@LaraNat @kristynulinka
Dobré ráno holky
Mám to samé se strašením dřívějšího porodu, jelikož je to druhé mimi a tělo už jednou porod zažilo vše je takové měkčí a mnohem rychleji se otevírá než u prvního těhotenství, tak mi to vysvětlil můj dr
Samozřejmě podle měsíčků mám termín už 27.3.,takže já už mám do porodnice sbaleno
a pro malého vše nachystáno, dá se říct, že jeho příchod očekávám každej den, protože tohle těhu je úplný opak mého prvního těhu, nevydržím větší zátěž, bolesti zad, problémy s hemeroidy a žáhou, potím se jak pes a skáče mi tlak, navíc poslíčci, u své dcerky jsem byla úplně vitální až do termínu porodu, také ani žádný poslíček, nebo jsem ho jednoduše neodhalila
dá se říct, že jsem hopsala samou radostí, nic mi problém nedělalo.
Takže Vám tiše závidím ![]()
Jinak s přípravami, včera jsem absolvovala první lekci kurzu pro těhulky a musím říct, že jsem byla nadšená, bylo v tom i plavání a cvičení a také hoďka teorie, dozvěděla jsem se zase spoustu užitečných rad a také si řádně i zacvičila ![]()