Poradna duly
Jana Čurdová
Milé maminky, protože diskuzí na toto téma je už hodně a maminky se tam už znají, tak zakládám novou diskuzi pod krycím jménem „ovečky a beránci 2014“. Tudíž kdo čeká miminko v dubnu nebo i v březnu 2014 může se tu přihlásit a můžeme si psát své pocity, poznatky, rady a tipy atd… nejprve začnu já:
jsem teprve v 8mém týdnu, čekám třetí miminko, mám doma dvě holky - skoro 8mi letou a 3.5 letou treperendu. Přáli bychom si chlapečka, ale i za holčičku budu ráda…tak a teď můžete napsat něco vy, kdo má zájem. budu ráda.
![]()
@Kalla1412 píše:
@Pavca3388 ty jsi taky všudě![]()
![]()
![]()
Já jsem tu taky
já tě neznám, tak napiš něco o sobě ![]()
taky se hlásím
pro jednoho beránka nebo ovečku
originální název, hned jsme se musela podívat ![]()
Jsem z Brna, je mi 27, manželovi 38 a synovi 15m. Obě děti sjou na 2 a 4 pokus přirozeně, jen nervím teď, aby bylo všechno v pořárku, ale to jsem nervila i minule, jsem dneska 6+6, takže budu rodit na konci Dubna2014, TP zatím 23.4.2014.
@Maty80 píše:![]()
taky se hlásím
![]()
pro jednoho beránka nebo ovečku
originální název, hned jsme se musela podívat
vítám tě tu a písni taky něco
![]()
@Kalla1412 píše:
Jsem z Brna, je mi 27, manželovi 38 a synovi 15m. Obě děti sjou na 2 a 4 pokus přirozeně, jen nervím teď, aby bylo všechno v pořárku, ale to jsem nervila i minule, jsem dneska 6+6, takže budu rodit na konci Dubna2014, TP zatím 23.4.2014.
já měla obě těhu taky vpohodě teď jsem byla vynervovná před první kontrolou jak malá. jestli to tam je v pořádku, kde má atd.. na další kontrolu jdu 12.9. tak to jsme skoro nastejno, já bych dneska měla být 7+3 a termín asi 20.4.
@misulinka27 Tak jsem zvědavá co zítra na první kontrole..
Holky už máte těhu příznaky na mě zatím nedolíhají ale zítra dolehnou..myslím, vždycky před kontrolou je mi ![]()
Maty80 ahoj ![]()
@misulinka27 píše:
vítám tě tu a písni taky něco![]()
je mi 33, momentálně se nacházím na Severní Moravě, a bude to moje první dítko,,,výroba nám trvala 17 měsíců, takže už teď vidím, že to bude malý/á rozmazlenec ![]()
@Pavca3388
červenec - srpen byl letos superplodný co
strašně hodně holek i tady na emiminu je těhotných
ještě že jsme se taky nakazila ![]()
@Maty80 No to jo ale to bude horší sehnat školku
Snad v našem okolí tolik těu mamin není.. ![]()