Zářijové // 2013 - máte bolesti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
977
8.10.13 18:37

Máte se na co těšit holky, krásný pohled na srdíčko, co bije jako o závod :srdce: mám i fotku, no už se těším na další kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2812
8.10.13 20:46

@Bára 01 A v kolikátém jsi týdnu? Já bych měla jít ve čtvrtek, to budu 7 + 4, tak jsem zvědavá zda už také bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
8.10.13 21:32

Ahoj holky, já chodím po týdnu a srdíčko bylo už 6+2, dle utz jsem dneska 7+3 (měla jsem později ovulaci) jo a od včera mám i průkazku, tak snad to už klapne…ale je mi teda zle každej den… a už to párkrát letělo…tak doufám že se to brzy srovná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
9.10.13 09:23

Já jsem dnes 8+2 takže v době kontroly jsem byla 8+0, to by ti už mělo být vidět srdíčko, ale byla jsem pěkně nervózní, má sestra musela na interupci právě kuli tomu, že se nevytvořilo srdíčko. @gala-dali mě všechny nevolnosti ze dne na den zmizely, už je mi báječně, jen mě občas zabolí podbřišek. Průkazu dostanu příští kontrolu, jak já si to užívám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2812
10.10.13 20:12

Tak holky dnes jsem byla vubec poprve u dr. a mimi tam je už i se :srdce: Jsem věděla, že tam nemá cenu utíkat hned po // na testu. Jinak jsem se objednala take na ten prvotrimestralni screening, u nás za to chtějí asi 560 za odběr krve + 1200 za screening, ale většinu mi proplatí pojišťovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
16.10.13 12:45
@Janča333 píše:
Tak holky dnes jsem byla vubec poprve u dr. a mimi tam je už i se :srdce: Jsem věděla, že tam nemá cenu utíkat hned po // na testu. Jinak jsem se objednala take na ten prvotrimestralni screening, u nás za to chtějí asi 560 za odběr krve + 1200 za screening, ale většinu mi proplatí pojišťovna.

Já se budu na screening obědnávat v pondělí, u mě za to chtějí kolem 900.Tobě to proplatí pojišťovna? Jakou máš? Mě právě dr. ještě upozorňoval, že první screening pojišťovna neproplácí ani na něj nepřispívá, až na ten druhý… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2812
16.10.13 12:51

@Bára 01 Je to prvotrimestrální screening a pojišťovnu mám českou průmyslovou (bývalá metal aliance). Ale myslím, že tu krev mi nikdo nezaplatí, ale aspoň ten screening. Zeptej se přímo v tvé pojišťovně či si najdi na jejich stránkách. Ještě mi doktor nabízel nějaký spešl testy krvinek či co, ale cena 15 tis Kč. Tak jsme se tomu společně zasmáli. A zrovna říkal, že třeba za pár let už budou tyhle testy běžné a plně hrazené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
18.10.13 12:58
@Janča333 píše:
@Bára 01 Je to prvotrimestrální screening a pojišťovnu mám českou průmyslovou (bývalá metal aliance). Ale myslím, že tu krev mi nikdo nezaplatí, ale aspoň ten screening. Zeptej se přímo v tvé pojišťovně či si najdi na jejich stránkách. Ještě mi doktor nabízel nějaký spešl testy krvinek či co, ale cena 15 tis Kč. Tak jsme se tomu společně zasmáli. A zrovna říkal, že třeba za pár let už budou tyhle testy běžné a plně hrazené.

Tak to si schválně zjistím, jestli by nepřispěli, ale v příloze od doktora o screeningu je tučně zvírazněno, že pacientka si musí toto vyšetření plně hradit sama (samozřejmě pouze ten prvotrimestrální)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2812
18.10.13 13:33

@Bára 01 To já mám taky napsáno samoplátce, zaplatím jim to tam a s dokladem pak dojdu na pojišťovnu a tam mi to proplatí. Mám ale příspěvek 1500 Kč pro těhule, takže ho budu mít skoro vyčerpán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
30.10.13 14:51

Ahoj holky, je to tu nějaký mrtvý, jak se máte, co kontroly? U mě dobrý, dnes 11+2 a vše ok, v pondělí jdu na screening, a KO za měsíc… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2812
31.10.13 07:35

U mě nic nového, já jdu na kontrolu až v pondělí 4.11., zároveň jdu na krev pro screening, na samotný screening jdu až 15.11. Je to nekonečné čekání, ani nevím zda je tam brouček v pořádku. Až bude aspoň kopat, to je jiné, ale teď člověk ani neví že tam je. Bříško moc neroste a kdyby mi nebylo občas šoufl, tak ani nevím že jsem těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
3.11.13 17:48

Ahoj holky :mavam: já byla na krvi minulý týden, dnes jsem 12+5.Krev máme dle výsledků v pořádku a ve čtvrtek nás čeká screening v Hradci.Jsem nervózní, aby bylo vše v pořádku, ale zároveň se těším, až ho zase uvidím. Zrovna pročítám různé diskuse na téma vitamíny a porodní váha miminek…jaký na to máte názor? Já osobně si myslím, že vitamíny vliv nemají. Moje kamarádka, co má mimčo již větší mě má za blázna, že beru vitamíny, prý budu mít velké dítě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2812
3.11.13 19:01

Bavila jsem se s doktorem na téma vitamíny a říkal, že jestli mám pestrou stravu tak není třeba. Ať si radši dám rybu, citrony a tak. Není zastáncem vitamínů. Takže beru jen listovku. V prvním těhu jsem brala vitamíny, ale jen obden a mimi bylo normální. Ale měla jsem těhu cukrovku a dietu, takže možná i proto. Rodila jsem tehdy o 3 týdny dřív a mimi mělo 2,75 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
3.11.13 21:03

Já jsem u prvního jedla jen listovku, teď také a co se velikosti týká tak v mém okolí to teda neplatí, já měla 4kilového synka a kámoška se cpala vitamínama horem dolem, a její malej měl 2,7 kg, tak nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
4.11.13 08:32

Já bych asi taky žádný nebrala, ale můj doktor mě zase přesvědčuje, abych nějaké brala, alespoň obden, že prý v dnešní době málokdo má pestrou stravu…no každopádně vliv na velikost miminka nemají a to je pro mě důležité :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí