Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky maminky čekatelky je tu někdo kdo má stejně termín porodu jako já nebo aspoň přibližně velice ráda bych si s někým povídala o tom jak se cítíme, čeho se bojíme, co musíme jeste dochystat a tak dál… je velice těžké se začlenit do rozjetých skupin a proto zakládám tuhle Těším se na vaše reakce ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahoj.ja mam termin 11.11.moje tehotenstvi od zacatku stoji za prd. tvrdnuti bricha a tlaky do spodku me dostali do nemocnice.byla jsem tu mesic, potom 14dni doma a ted od uterka zase v nemocnici.mam udelanou cerklaz(zasiti cipku),tak musim vydrzet do 36tydne. vubec to neutika. holky budte radi, ze jste v pohode a muzete byt doma.
Ahojky ja mam termin 20.listopadu, taky jsem ted byla tyden v nemocnici, protoze mi tvrdne bricho a zkratil se mi cipek, tak mam spis klidovy rezim. Cekam jeste par tydnu, at nemusim mit takovy strach, ale abych nakonec neprenasela:-)
@zanetka2712 ahojky určitě nevadí
a copak čekáš holčičku nebo chlapečka?
@misulka34 ahojky je chudero tak to drzim palce at vse s prdolkou zvladnete to me trapi akorat zkracujici se cipek jinak v pohode bricho mi tvrdlo jen na zacatku ale pomohl mi magnosolv a ted uz v pohode
@MiskaLala píše:
Ahojky ja mam termin 20.listopadu, taky jsem ted byla tyden v nemocnici, protoze mi tvrdne bricho a zkratil se mi cipek, tak mam spis klidovy rezim. Cekam jeste par tydnu, at nemusim mit takovy strach, ale abych nakonec neprenasela:-)
ahojky tak odpocivej co muzes no nevyplati se to podcenovat já mam od 20 tt taky klidový rezim skrz cipek ale zatim se drzim noo
No má to být holčička na 100% ale dneska se mi tdálo, že mi na utz řekli že má pindu a když čtu z kolika holčiček se chapečkové, tak nevím nevím
a co čekáš ty?
@zanetka2712 no já bych taky mela čekat holčičku ale to mi rekli jen ve 20 tt na echu ale i tak si nebyla jista a ted jak mi dr delal utz ve 30tt tak byla otocena zadeckem takze asi bude male prekvapko ![]()
Jejda holky nestraste, snad uz se nam z toho chlapecek nevyklube, v satniku prdolce prevlada hlavne ruzova. Doktorka videla ve 20tt jasne kavove zrno, tak uvidime ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Termín mám sice až 20.11., ale jak píše @Ivonnečka většina diskuzí už je moc rozjetých ![]()
Jinak čekáme kluka a začínám si připadat jako lachtan, navrch mám 8 kg a mimi podle posledního utz má a 1,6 kg
Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala na pokec
Termín mám 4.11. a s pohlavím se necháváme překvapit. Všechny holky tady, co musí ležet a být opatrné, obdivuji a chci jim poslat podporu, protože to musí být opravdu těžké. ![]()
@Anais píše:
Jinak čekáme kluka a začínám si připadat jako lachtan, navrch mám 8 kg a mimi podle posledního utz má a 1,6 kg
Tak to já jsem potom velryba, protože mám nahoře už 12 kg ![]()
@samurajka já ale začínala na 50 kg (měřím 160 cm) a jak se mi nafukuje břicho, tak si pomalu už neumyju ani chodidla, fakt hrozná změna.
Jinak se snažím být aktivní, procházky, plavání, těhu cvičení, abych to pak vše zvládla. Jen je blbý, že na podzim už těch aktivit venku ubude a já asi taky budu míň pohyblivá.
Už máš vše nakoupeno?
Tak to já mám nahoře 9 kilo ale mám to snad jen v břiše, nikde ani centák navíc ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat