Kopie TP 5.11.2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anais
10.9.13 13:12

@misulka34 Ahoj, tak dneska jsem byla na kontrole a přidávám se k válejícím těhotným. Jsem ve 30 tt a dr mi řekl, že se mi začíná zkracovat čípek a mimi na něj docela fest tlačí hlavičkou, CS už mám 3 a tak mi nařídil klidový režim. Sice říkal, že kdybych porodila dřív, tak se nic neděje, ale čím dýl ten prďouch v břiše zůstane, tak tím líp.
Budu muset urychlit donakoupení věcí do porodnice, asi příští týden vezmu do města manžela a budem nakupovat :roll:

• Upravit
8283
10.9.13 13:22

To bude dobré neboj, jen klidně lež a bereš magnézko?
já doufám že se mi začne taky čípek zkracovat tak ve 34 tt protože minulý těhu nic a šlo to pomalu

• načítám...
1342
10.9.13 13:25

@Anais tak to držím palce, ať vydrzis co nejdyl!!!
Pravda je, ze me vrtá hlavou, od kdy je dulezite vyšetřovat matku i vaginalne? Me Dr. zatim vždy jen dělala utz… a to taky pomalu najizdime na 30tt…ta předchozí tehu si nejak nepamatuju…jak to mate holky Vy? Me tedy jediny co trápí, tak je tvrdnouci břicho a vecer uz me pekne boli stydka kost- mam pocit, ze si tam mimi pekne ulozilo hlavu:-)

• načítám...
Anais
10.9.13 13:25

@zanetka2712 jo hořčík zobu jako divá, tak 3× denně, ale já byla celé těhu hodně aktivní, tak je to šok, jen odpočívat…
Ale pro mimi to udělám.
Jen budu muset v poklidu doprat a donachystat věci…

• Upravit
Anais
10.9.13 13:27

@lllucie mě vaginálně vyšetřuje pokaždé a asi to k něčemu bude. Utz mi dělá taky vždycky, jednou jsem zašpinila, tak od té doby mi dělá i vaginální, jinak kontroloval jen srdíčko.
Břicho mi netuhne i dr se mě ptal a říkal, že břicho mám pěkně měkké, tak nevím, co tam ten náš prcek nacvičuje :nevim:

• Upravit
1342
10.9.13 13:34

@Anais to je zvláštní, jak ma každy Dr jine metody… Ta moje pracuje v Podolske porodnici, jinak ma soukromou praxi, tak snad ví, co děla:-) me to pravé trochu překvapuje, no další kontrolu mam na konci záři, tak se optam:-) a ty, pokud budes pekne ležet a odpočívat, urcite to dotahnes do konce! Ja sem prave taky děsně akční, o víkendech porad nekde vyletujeme, s dvěma školáky si taky klidu moc neuziju, do toho prace na plnej úvazek…fakt je, ze nekdy bych si nohy nahoru hodila, ale pokud to zdravotni stav dovolí, tak chci pracovat co to půjde a po šesti neděli zase brzo na skočit…doufam, ze to vse klapne…

• načítám...
Anais
10.9.13 13:39

@lllucie můj dr. je bývalý porodník v místní porodnici u FN, ale neboj, oni ví, co mají dělat. Já si tolik kontrol jako teď na „koze“ za celý život neužila. To je snad jediná „nevýhoda“ těhu :pankac: Teď už jsem si tak nějak zvykla, aspoň ty roční prohlídky už nebudou takový stres

• Upravit
Anais
10.9.13 13:40

@JayLee to máme termín podobný ;), já 19.11. - 20.11. ale po dnešní kontrole nevím :nevim:

• Upravit
8283
10.9.13 13:43

@lllucie ahoj mě vyšetřoval vaaginálně od 26 tt protože sem si stěžovala na břicho, ale tím stejně moc nepozná, utz měří velikost čípku a zda jsi otevřená takže pokud dělá utz byla bych v klidu
já beru magnézko 3×děnně 2 tabletky
jinak jsem asi od 16tt na nemocenské ale nějak se neflákám, jen večer lehnu k tv a ležím přez den mám práce dost.
holky co budete balit do nemocnice? ještě musím něco dokoupit, jako vložky a kalhotky do porodky ale nějak se k tomu nemůžu dotlačit :zed:

• načítám...
1342
10.9.13 13:55

@zanetka2712 aha, tak to mas pravdu, vždy na utz říká, ze premerime mimco a hodnoty…tak to asi bude ono:-)

• načítám...
MiskaLala
10.9.13 14:02

Mne dela vysetreni jen vaginalne a srdicko neposloucha vubec, jen se pta, jestli citim pohyby. A ted mi akorat meril utz cipek, jestli se to zlepsilo. Ja se chystam dneska na nakup tech ruznych vlozek a kosmetiky, ale vubec se mi nechce. Pak uz pomalu zacnu balit tasku, ale zatim nemam tuseni co vsechno zabalit 8)

• Upravit
Anais
10.9.13 14:06

@zanetka2712 já asi kouknu na nějaké stránky, co s sebou do porodky a pak nabalím.
Určo župan - ten u nás v porodnici nemají, pak porod vložky, síťované kalhotky, nějaké ponožky, kosmetiku, ručník, osušku, toaleťák ( pro jistotu), bezlepkový chleba - abych netrpěla hlady ;), pak pro mimi kosmetiku, blicí plínky, jednorázový plínky a doklady. Moc toho brát nebudu, kdyby mi něco chybělo, tak manžel doveze, nebo dokoupím v lékárně.
Ale dneska jsem z toho fakt chytla paniku.
Ještě mě teď napadá, že nemám žádnou kojící podprsenku :think: tak to fakt nevím…

• Upravit
8283
10.9.13 14:09

@Anais já nevím jak u vás ale u nás kosmetiku měli jejich, nesměli jsme svého mít nic, i vlžky a plenky, což se vyplatilo, to jsem si ještě balík vložek a plenek vezla domu od nich. ale ted mám v plánu rodit jinde a tam to chcou všechno svoje, teda ty vložky a plenky

• načítám...
MiskaLala
10.9.13 14:10

A ty sitovane kalhotky se kupuji kde? Ja budu brat v dm asi ty jednorazovky :roll:

• Upravit
Anais
10.9.13 14:18
@MiskaLala píše:
A ty sitovane kalhotky se kupuji kde? Ja budu brat v dm asi ty jednorazovky :roll:

já je budu kupovat ve zdravotnických potřebách.
Něco v tomhle duchu, aby mi ta vložka držela, kde má
http://www.lekarna.cz/…1-4251l-5ks/
Ty z DM jsou sice jednorázové, ale asi tu vložku moc nepodrží.
Tyhle se dají přeprat a budou hned suché.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+