Kopie TP 5.11.2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8283
11.9.13 11:10
@MiskaLala píše:
@zanetka2712
a copak ti jeste chybi? Ja to ted procitala a uz mam zhruba vsechno, aspon si to naivne myslim :nevim: je to docela dost veci, tak se v tom trochu ztracim :mrgreen:
@Ivonnečka
Tak to te obdivuju, urcite je to pro tebe tezke, ale urcite si najdes fajn chlapa. Presne jak si napsala, lepsi sama, nez se trapi s nejakym debilem :pankac:

tak můj seznam, mastičku na prsa, jodisol, přebalovací podložku, rektální rourku, Sabsimplex, buničitý čtverečky, čípky na teplotu, podrpsenky a vložky do podprsenky a vložky do porodky a o plenkách nemluvím, musím skočit do lékárny, ta zas bude peněz :zed:

• načítám...
762
11.9.13 11:12

@Anais to máš pravdu já jsem na jednu stranu rada ze malickou cekam uz ted i kdyz to tak dopadlo protoze buhví kdy potkám toho pravého tatku a to uz bych se taky nemusela dockat :/ každopadne jak píšeš hlavně aby mimi bylo zdrave :)

• načítám...
Anais
11.9.13 11:15

@Ivonnečka přesně tak, já si taky říkala, že to bude v poho a jak se říká, člověk míní, život mění a věř, že ten pravý se najde. Brácha měl prvního syna taky ve 20 a je super, že má hodně moderní názory a jsou spíš jako kámoši. Dneska je mu - bráchovi 37 a synovi 15. Se svojí ženou už dneska nežijí, ale mají fajn vztah, a život jde prostě dál. Takže se tím určitě nemá cenu trápit, to největší štěstí, teď máš v bříšku a život bude přinášet jen to dobré :hug:

• Upravit
Anais
11.9.13 11:24

@zanetka2712 já toho na dokoupení mám celou stránku :mrgreen:, ale ty máš spoustu věcí ještě po dětech, já musím nakoupit od kartáčku na vlásky úplně vše.
Jaký teploměr pro malý mimi doporučuješ? My máme klasický lihový a přemýšlím, že digi bude pro děti lepší, nebuho tak dlouho trápit, než se teplota změří a ju a jaké čípky koupit??
Jinak na koupání a mazání budu kupovat dětský olej od Saloos, sama používám leta a je super, ale tip na ten Aviril olej je holky super. Ten vezmu taky ;)

• Upravit
MiskaLala
11.9.13 11:27

Ja chtela v lekarne ty panadol cipky a ona ze je to az od 7 kilo, jinak je to po konzultaci s doktorem, tak ty koupim az nekdy potom. Zivot je hodne slozity, ale ty miminka nam ho udelaji krasnejsi :srdce:

• Upravit
8283
11.9.13 11:46

Tak já používala digi ale ted jse prodávají ty bezdotykový tak uvodím co za něj budou chtít, a ty digi je výhoda ta rychlost měření

• načítám...
Anais
11.9.13 12:15

@zanetka2712 no uvidím, co mi nabídnou ve zdrav. potřebách a ještě kouknu pak v drogerce…

• Upravit
762
11.9.13 13:28

@Anais přesně tak moc děkuji za podporu :)

• načítám...
762
11.9.13 13:30

@JayLee taky si myslím aspon si zkrátíme to čekání na prďolky :D

• načítám...
1342
11.9.13 15:07

@JayLee ja nemam vse komplet, ale ty základní věci mam, zbytek dokoupim klidne I po porodu, vzdyt treba tesco ma nonstop. A treba ty paralenovy čípku bych vubec neresila, pokud dostane týdeníky mimi horečku, stejně s nim poletim do motola klidně i v noci a nebudu mu nic ordinovat doma. Dulezity je mit nachystano do porodnice, tam kdyz neco chybi, je to nepříjemný, jinak zaklady a podle potreby dokoupit.

• načítám...
762
11.9.13 15:32

@JayLee no já už mám vše krom vaničky a tech masticek kartacku na vlasky a taak ale to dokoupim tento mesic a uz to budu mit :)

• načítám...
762
11.9.13 20:27

@JayLee no já budu kupovat bepanthen na opruzeniny a je to i na popraskane bradavky jinak vodicku na pupik a takove taky nechci zbytecne toho moc co nevyuziju jinak vaničku musim protoze v byte mam sprchac a tam mimi neokoupu :/

• načítám...
MiskaLala
11.9.13 20:36

Ja mam jen olejicek Aviril, Bepanthen, Rybilku, lih na pupik a Pupik, zbytek koupim az co bude treba. Chybi mi nejaky kabatek nebo svetrik na malou, jak pojedeme z porodnice a musime zajet pro kocarek, ten jak bude koupeny uz budu relativne klidna :lol:

• Upravit
762
11.9.13 20:37
@MiskaLala píše:
Ja mam jen olejicek Aviril, Bepanthen, Rybilku, lih na pupik a Pupik, zbytek koupim az co bude treba. Chybi mi nejaky kabatek nebo svetrik na malou, jak pojedeme z porodnice a musime zajet pro kocarek, ten jak bude koupeny uz budu relativne klidna :lol:

no já si myslím že to stačí jak říkáš pak se dá dokoupit vše jinak stím kočárkem jsem taky porad na trni kupuju si pouzity od kamaradky a ta mi slibila ze mi ho nachysta a já si ho jen vyzvednu jak se malá narodí tak snad ho opravdu nachysta :D

• načítám...
Anais
12.9.13 08:14

Já budu nakupovat jen koupelový olej (tedy něco jako sprcháč) od Saloosu a od stejné značky i tělový olejíček. Pro jistotu dokoupím i Lenniens mast a Calciovku, tu když tak vyplácám na sobě, jsem atopik, tak kdyby mimi mělo stejný problém, ať je čím máznout, a ještě Aviril na prdelku, líh, něco na prdy, asi koupím i rekt. rourku a sobě pro předporodní období do postele a na podložení inkontitenční podložku, kdyby, ať nemáme plodovku na gauči nebo v posteli.
Ale potřebuju ještě přebalovací podložky a ubrousky (hlavně do porodky) a věci pro sebe - porodnické vložky, kalhotky, teploměr, odsávačku na hleny, kartáček, nůžky na nehty, tu vaničku. No jo, první dítko, tak nejsou doma zásoby.
Plínky budu mít látkový, ale do porodky a pro jistotu mám i pár balíků obyč. doma.
Chci to nakoupit teď, protože nemáme auto a fakt pak nechci drobka tahat v MHD v zimě. Jasně, že může mužík dojít dokoupit, ale budu klidnější, když to bude doma. Jsou to sice prkotiny, ale je toho dost.

Příspěvek upraven 12.09.13 v 08:16

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí