Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@MiskaLala píše:
@zanetka2712
a copak ti jeste chybi? Ja to ted procitala a uz mam zhruba vsechno, aspon si to naivne myslimje to docela dost veci, tak se v tom trochu ztracim
@Ivonnečka
Tak to te obdivuju, urcite je to pro tebe tezke, ale urcite si najdes fajn chlapa. Presne jak si napsala, lepsi sama, nez se trapi s nejakym debilem
tak můj seznam, mastičku na prsa, jodisol, přebalovací podložku, rektální rourku, Sabsimplex, buničitý čtverečky, čípky na teplotu, podrpsenky a vložky do podprsenky a vložky do porodky a o plenkách nemluvím, musím skočit do lékárny, ta zas bude peněz ![]()
@Anais to máš pravdu já jsem na jednu stranu rada ze malickou cekam uz ted i kdyz to tak dopadlo protoze buhví kdy potkám toho pravého tatku a to uz bych se taky nemusela dockat :/ každopadne jak píšeš hlavně aby mimi bylo zdrave ![]()
@Ivonnečka přesně tak, já si taky říkala, že to bude v poho a jak se říká, člověk míní, život mění a věř, že ten pravý se najde. Brácha měl prvního syna taky ve 20 a je super, že má hodně moderní názory a jsou spíš jako kámoši. Dneska je mu - bráchovi 37 a synovi 15. Se svojí ženou už dneska nežijí, ale mají fajn vztah, a život jde prostě dál. Takže se tím určitě nemá cenu trápit, to největší štěstí, teď máš v bříšku a život bude přinášet jen to dobré ![]()
@zanetka2712 já toho na dokoupení mám celou stránku
, ale ty máš spoustu věcí ještě po dětech, já musím nakoupit od kartáčku na vlásky úplně vše.
Jaký teploměr pro malý mimi doporučuješ? My máme klasický lihový a přemýšlím, že digi bude pro děti lepší, nebuho tak dlouho trápit, než se teplota změří a ju a jaké čípky koupit??
Jinak na koupání a mazání budu kupovat dětský olej od Saloos, sama používám leta a je super, ale tip na ten Aviril olej je holky super. Ten vezmu taky ![]()
Ja chtela v lekarne ty panadol cipky a ona ze je to az od 7 kilo, jinak je to po konzultaci s doktorem, tak ty koupim az nekdy potom. Zivot je hodne slozity, ale ty miminka nam ho udelaji krasnejsi ![]()
Tak já používala digi ale ted jse prodávají ty bezdotykový tak uvodím co za něj budou chtít, a ty digi je výhoda ta rychlost měření
@zanetka2712 no uvidím, co mi nabídnou ve zdrav. potřebách a ještě kouknu pak v drogerce…
@JayLee ja nemam vse komplet, ale ty základní věci mam, zbytek dokoupim klidne I po porodu, vzdyt treba tesco ma nonstop. A treba ty paralenovy čípku bych vubec neresila, pokud dostane týdeníky mimi horečku, stejně s nim poletim do motola klidně i v noci a nebudu mu nic ordinovat doma. Dulezity je mit nachystano do porodnice, tam kdyz neco chybi, je to nepříjemný, jinak zaklady a podle potreby dokoupit.
@JayLee no já už mám vše krom vaničky a tech masticek kartacku na vlasky a taak ale to dokoupim tento mesic a uz to budu mit ![]()
@JayLee no já budu kupovat bepanthen na opruzeniny a je to i na popraskane bradavky jinak vodicku na pupik a takove taky nechci zbytecne toho moc co nevyuziju jinak vaničku musim protoze v byte mam sprchac a tam mimi neokoupu :/
Ja mam jen olejicek Aviril, Bepanthen, Rybilku, lih na pupik a Pupik, zbytek koupim az co bude treba. Chybi mi nejaky kabatek nebo svetrik na malou, jak pojedeme z porodnice a musime zajet pro kocarek, ten jak bude koupeny uz budu relativne klidna ![]()
@MiskaLala píše:
Ja mam jen olejicek Aviril, Bepanthen, Rybilku, lih na pupik a Pupik, zbytek koupim az co bude treba. Chybi mi nejaky kabatek nebo svetrik na malou, jak pojedeme z porodnice a musime zajet pro kocarek, ten jak bude koupeny uz budu relativne klidna
no já si myslím že to stačí jak říkáš pak se dá dokoupit vše jinak stím kočárkem jsem taky porad na trni kupuju si pouzity od kamaradky a ta mi slibila ze mi ho nachysta a já si ho jen vyzvednu jak se malá narodí tak snad ho opravdu nachysta ![]()
Já budu nakupovat jen koupelový olej (tedy něco jako sprcháč) od Saloosu a od stejné značky i tělový olejíček. Pro jistotu dokoupím i Lenniens mast a Calciovku, tu když tak vyplácám na sobě, jsem atopik, tak kdyby mimi mělo stejný problém, ať je čím máznout, a ještě Aviril na prdelku, líh, něco na prdy, asi koupím i rekt. rourku a sobě pro předporodní období do postele a na podložení inkontitenční podložku, kdyby, ať nemáme plodovku na gauči nebo v posteli.
Ale potřebuju ještě přebalovací podložky a ubrousky (hlavně do porodky) a věci pro sebe - porodnické vložky, kalhotky, teploměr, odsávačku na hleny, kartáček, nůžky na nehty, tu vaničku. No jo, první dítko, tak nejsou doma zásoby.
Plínky budu mít látkový, ale do porodky a pro jistotu mám i pár balíků obyč. doma.
Chci to nakoupit teď, protože nemáme auto a fakt pak nechci drobka tahat v MHD v zimě. Jasně, že může mužík dojít dokoupit, ale budu klidnější, když to bude doma. Jsou to sice prkotiny, ale je toho dost.
Příspěvek upraven 12.09.13 v 08:16
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat