Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@zanetka2712 za me klidne napis, at uzamknou, letim vařit večeři, vecer jeste urcite nakouknu:-)
Tak teda jeste za mě me mamka pomáhá hodně jelikož se na mě ten přítel vykašlal tak bych to bez ní asi nezvládla i s moji babickou mi pomohli zaridit byt jelikoz babča dováží nábytek tak mi vybavila moderne celý byt který jsem si nasla hlavne skrz to ze budu mit malou a chtela jsem se osamostatnit s penizkama to mam na prd vychazim tak tak zaplatim najem a zustane mi 2200 na zivobytí tak jsem zvedava jak to bude potom ale zvládnout to musim od tatinka malicke jsem nevidela zatim vubec nic ani blbou plínku nekoupil ale moje mamka ta porad neco nosi dupacky, bodycka ted nedavno koupila krasne vibracni lehatko fisher price od moji babicky jsem dostala krasnou bílou postylku a takhle bych mohla pokracovat do nekonecna jinak co se uklidu tyce zrovna vcera byla mamca u me a pomohla mi vytrit a neco malo poklidit protoze uz me to hodne namáhá a zohýbat se mi dela problem ale ne ze bych to vyzadovala samozrejme bych to nejak zvládla ale ona je taková moje záchrana a na malickou ase strasne tesi co se tyce kontrol u dr nekdy chodí i semnou naposled ted semnou byla i na pohotovosti a jinak se semnou chystá k porodu a o sexu nemusim ani mluvit není chlap není sex takze tohle me netíží i když mi to chybí
ale nenadelam nic
jinak jsem taky pro aby jsme skupinu uzavreli ale opravdu nevim jak se to dela :/
Ivon a to po nem nic nechces? Ze zakona mas myslim narok na pulku vybavy, ze by ti to mel proplatit, ale musis mit myslim paragony. Ja ani nevim na jakem principu to funguje, ale klidne to uzavrete ![]()
@MiskaLala píše:
Ivon a to po nem nic nechces? Ze zakona mas myslim narok na pulku vybavy, ze by ti to mel proplatit, ale musis mit myslim paragony. Ja ani nevim na jakem principu to funguje, ale klidne to uzavrete
no chtela jsem domluvit se snim normalne nedalo tak jsem to dala na soud a cekám vidis ted si mi pripomela nemáte nekdo paragony co jste kupovali oblecky pro mimi a tak ktere by jste mi mohli darovat?? ja mam vetsinu koupenou od znamych a na paragonu musi byt razitko obchodu ve kterem se to kupovalo nestaci jen ze jsem to koupila od nekoho znameho :/
Ja skoro zadne paragony nemam, dostala jsem skoro vse od kamaradky, nejake vecicky jsem koupila v Polsku, tam mi ani paragon nedali a neco jsem koupila na bazos.cz,taky bez paragonu:(
Já taky nic nemám, mám vše po klukovi ![]()
a holky jaký dáme název diskuze? co třeba Štíři 2013?
už jsem s adminkou domluvená
Diskuze byla na žádost uzamčena a nyní pokračuje v uzavřené skupině.
Monika
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat