Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@zanetka2712 to mám taky ptala jsem se na to dr a rikal ze to je v tehu normalni ze pokud to nejak nesvedi nebo nezapáchá melo by byt vse ok
Děkuji, jsem klidnější, přece jen jde o naší maličkou a nerada bych něco zanedbala
teda toto je snad nejhorší období za celé těhu ten konec
@zanetka2712 tak urcite já se radsi na vse ptam dr nebo tady na e miminu protoze mam strach abych neco nepo… a ten konec je silenej to mas pravdu já v utery koncim 34 tt a jsem z toho uz na prásky uz bych to chtela mit za sebou na jednu stranu a na druhou mam strasnej strach z porodu z tech bolesti :/
@zanetka2712 si taky všeho vsimnes:-) uz sem to opravila…samozřejmě obehnout:-) stejně to zní jak obskocit ![]()
Jo a bez slipovky v kalhotkach taky nefunguju, věcně sem je mela mokrý…holky ja sem tak lina, ani v tom krámu sem jeste nebyla jo a s uklizenim to taky nehrotim, jeden den vezmu treba koupelnu a wc, pak zas jindy prach, za čas vysaju… Nesplasim se, ze ano. A holky i chlap hodne pomáhají. Jen… Vam to tady muzu napsat, doma s tím nechci prudit, je to blbost… - tak se zeptám - pomáhají vam vaše maminky? Zajímají se treba o vaše tehu? Jak dopadly vysledky a tak? Zeptají se treba jestli chcete neco pomoci? Treba uklidit, umyt okna? Ze by treba přinesly na vařený jídlo jednou za čas? Koupili vam treba vaši neco pro mimi? Ja ted kolikrát brecim, potají… Rodiče mam ve stejném meste, ve vedlejší ulici…nic nic nic strasne je mu to líto… Máma jen vsude povídá, treba o prázdninách vykládala jak Hani vyzvedne ze skoly, napíše s ni úkoly…dokonalá babička..dnes mame 20. Nic. Asi pred 14ti dny se dceři jeji kamarádky narodil chlapeček, máma věděla ze se druhy den chystám do nakupaku, tak me požádala at ji tam pro to miminko neco koupím, zaplatila mi to, jasné. Ale me by tak udělalo radost kdyby treba koupila jen bodycko, nebo plenky pro moji třetí holčičku. Sem fnukna co? Asi ty hormony blby, ale me je to tak líto, ja bych tu pomoc nekdy tak ocenila.
Ja
A omlouvám se za ty občasný preklepy, chodím na net pres I-phone a ten to děla neeeee jaaaaa:-)
@lllucie píše:
@zanetka2712 si taky všeho vsimnes:-) uz sem to opravila…samozřejmě obehnout:-) stejně to zní jak obskocit
Jo a bez slipovky v kalhotkach taky nefunguju, věcně sem je mela mokrý…holky ja sem tak lina, ani v tom krámu sem jeste nebyla jo a s uklizenim to taky nehrotim, jeden den vezmu treba koupelnu a wc, pak zas jindy prach, za čas vysaju… Nesplasim se, ze ano. A holky i chlap hodne pomáhají. Jen… Vam to tady muzu napsat, doma s tím nechci prudit, je to blbost… - tak se zeptám - pomáhají vam vaše maminky? Zajímají se treba o vaše tehu? Jak dopadly vysledky a tak? Zeptají se treba jestli chcete neco pomoci? Treba uklidit, umyt okna? Ze by treba přinesly na vařený jídlo jednou za čas? Koupili vam treba vaši neco pro mimi? Ja ted kolikrát brecim, potají… Rodiče mam ve stejném meste, ve vedlejší ulici…nic nic nic strasne je mu to líto… Máma jen vsude povídá, treba o prázdninách vykládala jak Hani vyzvedne ze skoly, napíše s ni úkoly…dokonalá babička..dnes mame 20. Nic. Asi pred 14ti dny se dceři jeji kamarádky narodil chlapeček, máma věděla ze se druhy den chystám do nakupaku, tak me požádala at ji tam pro to miminko neco koupím, zaplatila mi to, jasné. Ale me by tak udělalo radost kdyby treba koupila jen bodycko, nebo plenky pro moji třetí holčičku. Sem fnukna co? Asi ty hormony blby, ale me je to tak líto, ja bych tu pomoc nekdy tak ocenila.
Ja
mamka pomáhá, pomůže mi poklidit, umýt nádobí když je u nás na návštěvě, ale o kontroly se moc nezajímá. Malej ještě nic nekoupila. Nemůžu to po ní ani chtít, je sama tatka umřel a peněz nemá na zbyt
tchýně nepomáhá asi by jí to bylo blbý, ale o kontroly se zajímá dost, ví přesně na den kdy mám jít na ko, a to jí ani neříkám, prostě má v hlavě kalendář nebo co ale je to milé, vždy napíše: Až pujdeš zítra k doktorovi, dej vědět zda jste v pořádku, nechápu to jak si to tak může pamatovat. Malej koupila ted dupačky a tričko. k Vánocům mi objednali s tchánem sportovní kočár. Ale o tom to není, asi to zamrzí.
Hormony jsou svině, mě občas taky veme kde co, někdy je mi líto manžela ale on to chápe.
ted s zeptám já, jak jste na tom se sexem?
když to tady tak pročítám, nepřesuneme si to na uzamknutou diskuzi?
@zanetka2712
Zanet za me uzamknout klidne, to se musí pres adminy? Někdo musí dělat moderátora? Nevyznám se v tom moc, jen tohle sem pochytila na duskusi… O sexu se rada zminim a neco i dozvím vecer:-) ted mu volal holek otec ze nestíhá jestli je muzu vzit na mazoretky, bežné je vozí on, tak musíme vyrazit. Vecer zas dorazim:-)
Jj celou tuto diskuzi přesune do uzavřené skupiny a někdo musí být moderátor, uvidíme co zbytek holek
Zanet to s tim hlenem se mi stalo asi 3×, nemyslim tim ten bily az pruhledny vytok, ale opravdovy zluty hlen
ptala jsem se doktora a rikal, ze je to normalni. Ja uz plasila, ze mi odchazi zatka.
Mne mamka pomaha hodne, ona je i takova, ze moc neposedi, tak by mi i uklizela, ale ja si to sudlim sama, kazdy den udelam trosku, ukousala bych se jinak nudou. Obcas mi da obidek do krabicky a skoro kazdy vikend jsme tam na obede. Koupila mi nejake body a zavinovacku a po ko mi vzdy vola. Ale myslim si, ze kazdy na to neni a nekteri lidi tak neumi davat najevo, co citi.
Jinak s tou panvi nevim, spis me obcas pichne v podbrisku a noc byla desna, bricho jak kamen a bolest mocaku, mala asi radila ![]()
A sex? Uz skoro nevim, co to je
tak jednou za dva tydny, kdyz se zadari. Pritel ma strach, co jsem se vratila z nemocnice, nechce pry zbytecne riskovat a mne to popravde ani nevadi, cele tehu jsem jakasi frigidni ![]()
Já mám mamku 200 km a tchýni asi 50 km daleko, takže o každodenní pomoci mluvit nemůžu, ale musím říct, že mi to tak vyhovuje.
Sama žiju od 20 let a tak jsem si nějak zvykla být samostatná a zařídit si věci podle sebe. Na druhou stranu mám skvělýho muže, který se na domácích pracech podílí, uvaří, uklidí, teď jak musím ležet, tak se pomalu dostává do tajů praní ![]()
Já nejsem ani ten typ, který by stál moc o pozornost, co se týče kontrol a tak, tchýně to neřeší a moje máma je hrozně pečující, až mi to jde občas na nervy. Prostě to na můj vkus hrozně prožívá. Tak jsem ráda, že jsou tak daleko.
Naši nám dali nějaké peníze na výbavičku, ať si koupíme, co budeme potřebovat a vím, že kdybych je o pomoc požádala, tak by asi problém nebyl. Stejně tak u tchýně, ale jak říkám, zvládáme to s mužíkem sami.
Pravda, že když jsem chodila do práce, tak jsem poslední rok měla paní na úklid.
Chodila jsem z práce v šest večer, každý den vaříme a víkendy jsem chtěla mít volno a ne se ještě stresovat úklidem. Ale co jsem na nemocenské doma, tak už paní nedochází. Ale pokud po mateřské budu mít aspoň stejně placenou práci, tak paní na úklid určitě znovu jo.
Ju a co sexík, no dřív dobrý, ale teď po tý kontole máme strach, aby jsme tím bobkovi nějak neublížili a zbytečně nešel na svět dřív…
Tak můžu napsat amdince aby nás uzamkla? pak bych vám poslala odkaz na tu diskuzi
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat