Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak já ve svým volnu nedělám nic, nemám na nic chut a po pravdě se mi už blbě pohybuje a hned se zadýchám, dnes jsem byla nakupovat a malá mi tam skřípla střeva či co nebo jsem spíš měla zazažený prdy a to jsem myslela že se bolestí poto
![]()
ale pak jsem si ulevila a bylo to ok
zítra mě čeká uklid a v sobotu máme oslavu klukovo narozenin tak to bude frmol
@lllucie já bych aktivní byla, ale teď jsem díky zkracujícímu čípku hodně musela změnit režim ![]()
Od začátku těhu jsem chodila plavat, dělala pilates pro těhotné, užívala si procházek a teď mám pocit, že jsem naprosto nevyužitá a to jsem se těšila na hezké babí léto.
Cítím se naprosto v pohodě, jen trochu to bříško u některých činností zavazí, ale jinak ani s dýcháním a tak nemám problém. Bydlíme ve 3-tím patře bez výtahu, tak asi to bude tréning. Během těhu jsem hodně hodila pěšky, tak snad zůstanu i přes to 2-měsíční ležení trochu v kondici. ![]()
Ahojky holky tak já celé těhotenství taky nedělám nic jen takove ty domáci prácičky jinak se snazim odpočívat jsem uz od zacatku tehu na nemocenské skrz zkracujici cipek takze se snazim polehavat a tak ale ani si nic jineho nedokazu predstavit jsem totalne nepouzitelna a kor ted uz tech 6 tydnu pred termínem
funím jak nevím co a jsem rada ze si dojdu do mesta ![]()
Olky bolí vás pánev? mě celkem jo a dneska jako by ta kost vzadu nad zadkem, uklidněte mě že to máte taky
@zanetka2712 velice ráda tě uklidním mám to to samé hlavně v noci kdyz spím :/
Myslíš takovou tu stočenou kost nad zadkem taky? ted nevím jak se jí říká
![]()
@zanetka2712 jojo presne tu :/ kolikrát me tam až píchá a vstat z postele je mazec ![]()
Holky me zas boli stydka kost a trisla jakoby… Kolikrát jdu jak Kačer…zrovna ted tady sedím, malá píse úkoly a ja relaxuju… Rano jsem stihla děti dovezt do skoly, obehnout jim dětského Dr. Ohledně potvrzeni do skoly, pak do banky, ke kosmetice, povyzvedavat je a sem groggy..,jo twistra v kfc za odměnu sem si koupila. Ted jeste skocime do jednoty na malej nákup a končím pro dnešek… Mějte se moc fajn!
Příspěvek upraven 20.09.13 v 13:07
Tak to jsem ráda, no někdy mám pocit že jako kdyby mě tam maličká kopla, ssnad ještě není tak nízko, ještě musí vydržet aspon 6 týdnů
@lllucie obejmout jim dr. doktora? ![]()
jj třísla mě taky trápí a stydká kost taky, si pomalu zvykám, taky někdy chodím jak kačer
le asi se roztahuje pánev či co
já včera uklidila půlku bytu, dnes záchod a obývák a s klukem jdem na pokoj, at to za něj nedělám já ale aspon at pomáhá, a zítra příprava chlebíčků atd
@zanetka2712 ty jsi kolikatej tyden ted?? jako kopat te tam muze si myslim ale nejsem si jista ja treba citila malou jak me kopala do mocaku a tak
@zanetka2712 nevim noo ono celkove to tehotenství je zahada
já az ted zacla vnimat kde ma malá hlavicku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat