Kopie TP 5.11.2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anais
15.9.13 12:29

@lllucie tak to je na tom můj mužík stejně, má epilepsii, tak bych ho ani za volant nepustila:))
Jako chůva máš teda péči o děti v malíčku, je super, že si můžeš takhle přivydělat.
Já byla jako mladá v zahraničí jako au-pair a dva roky mi stačily. Pak jsem tu v Čechách asi 3 roky hlídala malýho kluka jedné rodině muzikantů a to bylo hrozně fajn. Bylo to nárazové hlídání, některý měsíc každý víkend, někdy měsíc nic, ale hrozně ráda na to vzpomínám.
A chápu dobře, že jsi teď na děti sama?? O to víc obdivuju :andel:

• Upravit
Anais
15.9.13 12:29

@Klairs vítej mezi náma :mavam:

• Upravit
Anais
15.9.13 12:40

My jsme v pátek dokoupili naprosto vše, kosmetiku, věci do porodnice. Byl to takový maraton po lékárnách a zdrav. potřebách, nikde neměli pododnické vložky Batist, ale poslední lékárna mě zachránila. Vrátili jsme se úplně KO, ale jsem ráda, že je to doma.
V pondělí dorazí zbytek výbavičky (povlečení, zavinka, prostěradla a přebal. podložka) a pak už jen naši s kočárkem a postýlkou.
A tu je můj pupek cca v 27 týdnu - z koupaliště v plavkách a ta druhá je cca 25 týden

• Upravit
762
15.9.13 17:39

@Anais to jsou nejake primo poporodní vložky já zrovna uvazovala jake koupim aby byly dost velke a taak jinak krásný pupík :)

• načítám...
Anais
15.9.13 18:26

@Ivonnečka jo, určitě si je kup. Normální menstruační s nemají používat, nejsou tak prodyšné!
Dělá je Hartmann - Samu
nebo Batist, já k tomu kupovala ty síťované kalhotky, aby to dobře drželo
http://www.zbozi.cz/…batist-20ks/
http://www.zbozi.cz/…e-samu-20ks/
http://www.zbozi.cz/…x-large-5ks/
Těch kalhotek jsem si koupila nějak moc, nevšimla jsem si, že jsou balené po 3, tak jich místo 3 kusů mám doma 9, no aspoň budu mít na výměnu.
To já spíš pátrala, jaké si koupit menstruační vložky na první ms po porodu. Normálně používám tampony, už teda let a let, tak jsem něco vzala, abych měla doma a pak budu podrobně pátrat v obchodě. Jsem tam u toho stála, a koukala, jak vyoraná myška :mrgreen:

• Upravit
8283
15.9.13 19:47

Já měla v porodnici ty Samu vložky a jsou super a jejich potřeba hooodně,, po prvním sprchování po porodu jsem si musela navléknout po dvou, to mi poradila sestřička a bylo to akorát, fakt to teče dost, takže takových 5 balíků určitě bude potřeba, a ty kalhotky jsou taky super, dají se i přeprat, taky je musím nakoupit.
my dneska už skládali postýlku, ale mám v tom naházenou výbavičku, kterou jsem ještě nedala do skřínky

• načítám...
762
15.9.13 20:49

Moc děkuju určo skočím do lekarny jinak mam koupenety jednorazove kalhotky tak ted nevim jestli radsi nekoupit jeste ty sitovane :/

• načítám...
1342
15.9.13 21:29

@Anais ahoj samozřejmě i ostatní holky:-)
Epi je blba nemoc, zas štěstí, ze nebývá přímo dedicna, alespon u nas nemá nález ani jedna dcera, zato od bývalé svagrove holcina ji ma…je to zvláštní…
A abych to uvedla na pravou míru:-) s bývalým mužem mam dvě dcery - 10 a 6 let, víceméně jsme spolu moc nežilo nikdy, je to divne, vim, on byl workoholik a ja s detmi byla věcně u našich. Pak jsem potkala známého z mladi, je o 17 let starší nez ja… Bylo nam spolu krasne, zamilovali jsme se do sebe a oba se rozvedli…jsme spolu 3 roky, v červnu jsme se vzali a spolu cekame Rebeku Lucii, je skvělým Tatou i mým dcerám:-)
A mas pravdu, ze s detmi to mam v malíku, ja snad nikdy z mimin nevyšla, i jako malá jsem neustale tahala kočáry v sousedstvi:-) pravda je, ze ted me to slusne živí, hlídání je celodenní a často jsou ti čerti 3:-)
Holky mějte se krasne jdu padnout za vlast. Ty víkendy jsou náročné:-)

• načítám...
Anais
16.9.13 08:24

@lllucie To máš pravdu, ale naštěstí manželovi zabírají léky, tak záchvat mívá občas, většinou, když je fakt hodně unavený, nebo když si zapomene vzít léky.
Tak jsme taková ta divná dvojka, kde mužský nepije, neřídí auto a tak.
Všichni známí jsou v pohodě, jen občas lidi, co nás moc neznají, si myslí, že ho držím zkrátka. Nejhorší je to u našich, na Valaššku, kam přijdeš na návštěvu, tak ti nutí nějakého panáka a prostě nechápou, že ne každý se tím může napájet jako oni. Tak už tam po návštěvách raděj ani nechodíme…
Hrozný byl ze začátku můj táta, sice manželovi záchvat nepřeju, ale kdyby měl jeden velkej u nás, tak bych tam otce vzala, a konečně by pochopil, proč nepije. Naštěstí ho máti zpracovala, tak se teď sice zeptá, ale už ho nenutí.
Ve městě nikdo neřeší, když si chlap dá v restauraci nealko, tam na něj koukaj jak na exota. Tohle mě štve víc než ta nemoc samotná.
Ale shodou okolností jsem objevila nealko sekt, tak ten si koupíme na Vánoce :dance:
U nich v rodině nikdo epi nemá, prostě některé věci zůstávají mezi nebem a zemí…
Mimi by díky dárci mělo být zdravé ;) V tom si říkáme, že je to „výhoda“.
Koukám, že jsi to v životě neměla taky jednoduché, ale je super, že jsi poznala toho pravého :kytka:

• Upravit
Anais
16.9.13 15:59

Holky, přišlo mi povlečení a zavinovačka - tak jen pro potěšení oka ;)

• Upravit
762
16.9.13 19:03

@Anais jůůů to je krása na kolik tě to vyšlo? já si do postýlky objednala tohle ale čekala jsem že to bude hezči tak jsem trosku zklamaná vyslo me to na 400,– mantinel zavinovacka a dva polstarky :/ bez povleceni

• načítám...
1342
16.9.13 20:26

Zeny proč me porad boli to pravý žebro??? Jako jo, neboli kdyz stojím nebo chodim, ale to me taky porad neba :-))) to jen tak pro odlehčení :-)))

• načítám...
8283
16.9.13 21:00

Jo to bych taky ráda věděla, mě taky bolí pravé řebro jakobych ho měla nalomené, hlavně když ležím na boku a když ležím na zádech, je mi na zvracení tak si nevyberu :zed: ale co holky to už vydržíme ne? :kytka:

• načítám...
1342
16.9.13 21:54

@zanetka2712 jo přesně tak!!! Pravý!!! Na boku ležet nemůžu kvuli tomu, na zádech nemůžu dejchat… Ježíš mam ja to těžkého život :-))) ale jak píšeš, to uz dame…co jinyho můžeme dělat, ze? :-)))
A v sobotu sem mela taky bezva nápad - vydala jsem se s detmi a mužem na pochod lesem - asi 7km kopcovitý terén včetně výstupu těsně pod vraní skály…holky ja byla oddelana - tři hodiny sem potom spala:-)))
Ale rozhodla sem se odměnit - miluju nalakovany nehty na nohou, ovšem dnes sem zjistila, ze si tam jaksi nedosáhne pres ten pupik… Tak se hned zitra jdu objednat na aroma pedikúru do takový krásnými studia u nás ve meste…tesim se moc, byla jsem snad jednou v zivote, tak je to takový vzácný…

• načítám...
Anais
17.9.13 08:51

@Ivonnečka já kupovala taky přes net - Scarlett
Jen mě „naštvalo“, že teď zařadili nové zboží a to povlečení mají v barvě capucino jako tu zavinovačku :zed: Ale tu budeme mít stejně jen na začátku.
To tvoje je moc hezký taky.
Já za povlečení dala 450 (jen povlak na peřinu a polštář) a za zavinovačku 250.
Mantinely nechcu, drží se na tom jenom prach a praní bude i tak dost
@zanetka2712 @lllucie
Tak to mě bobouš do žeber nedloubá, podle paní dr. mi kope pěkně do jater, tak ještě, že všichni tvrdí, že je to orgán, který dobře regeneruje :P
@lllucie tu malou turu zavidím, já se těšila na podzimní vycházky a nic :,(
Budu to na jaře dohánět s prckem a s kočárkem.
Tak mi teď ani nevadí to deštivé počasí, neláká mě to ven, ikdyž třeba ještě přijde babí léto
A o nehtech mi nemluv, na pedikuru musím taky dojít, nehty mám nalakované od léta, tak budu muset odlakovat, jak - no to fakt nevím?? A už jsem manžela připravila, že o víkendu z něj bude pak kosmetik a bude nacvičovat práci s epilátorem, nohy od kolen dolů jsou už mimo sféru samoúdržby :zed:
Bohužel musím oželit kosmetiku, jak nemáme to auto :roll:, tak je to hodina cety mhd tam a zase zpátky a to nechci zbytečně riskovat. Ale třeba se to do porodu ještě zlepší a budu moct svoji zlatou kosmetičku navštívit.

Je to holky fakt boj, takové samozřejmé věci a člověk je naprosto nechopný :nevim:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+