Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
O nechtech mi nemluvte, minule mi je musel ostříhat manžel, protože jsem si na ně oni nedošáhla a i trénuje holení tam dole
stejně jako při prvním těhu, sem říkala že si jí nenechám holit někde v porodnici, ale radči od manžela, sice mu to trvá asi 3/4 hodiny ale je něžný
![]()
@zanetka2712 no holení tam na těch partiích je taky boj, zatím to nějak zvládám, ale připadám si u toho jako hadí žena
![]()
Teď mám strach, kdybych musela do porodky, tak to šmidlím co dva dny, budu mít tréning
Fakt jsem netušila, co za změny těhu přináší
Ahoj holky, můžu se přidat?
My máme termín 8.11.,čekáme chlapečka a je to naše první ![]()
Ahoj já myslím že můžeš
taky máte pocit, že nám těd začíná to nejhorší těhotenské období? ![]()
@poprvé těhulka vítej mezi náma ![]()
@zanetka2712 no s tím ležením určitě, já se jinak ale cítím docela v pohodě, jediné co mě „trápí“ je pobolívání v tříslech.
Já začínám mít strach
ne z porodu, ale z toho, co bude potom, jak to zvládnu atd.
a do toho mě ještě vytáčí přítel, který má na všechno strašně moc času
Holky a nejste některá z Brna?
@poprvé těhulka já jsem Brňada
Kde bydlíš?
A panika z toho, jak to bude pak, mě chytá občas taky…
Tak já taky plašila, ale holky ono vám to v tom fofru nepřijdem ono to nějak pujde samo.
já ted mám bobky jak to budu komscháním infobinovat se školkou, dát do kupy Kubu a malou a jak budem chodit, v mrazech se mi pěšky nechce a snad autem ale to bych zas musela každý den tahat kočár z auta a nebo jí do školky tahat z auta do sedačky
já ted lítám po netu a sháním info a látkových plenkách, budete někdo látkovat? já když počítám cenu jednorázovek a látkovek, tak látkovky vycházejí dobře
@zanetka2712 já si právě říkám, že to bude takový šok, že na přemýšlení moc času nebude a to malý škvrně člověku nedá a ta péče a starost bude prostě muset nějak jít. Vždycky mě potěší manžel, který mi řekne, že na to nebudu sama.
Ale s péčí o dvě děti to bude náročnější, přinejhorším budete v těch největších mrazech docházku do školky trochu zanedbávat ![]()
Já látkovat budu, fakt jdu do obyč. čtverců a vrchních kalhotek.
Výbava mě i s přebalovacíma podložkama, chráničema přišla asi na 6000 (40 látkovek 70×70, 40 látkovek 80×80, 4× tetra pleny, asi 8 blicích plínek s potiskem, nějaké ty chrániče na matrace, myslím, že jich mám tak cca 5 - aby byl prostor na sušení a přebalovací podložky mám cca 3-4 - jednorázové moc používat nechci) Pak jsem kupovala novou matraci od Gumotexu, má nepromokavý potah. Ju ještě jsem kupovala vrchní kalhotky - 3 kusy (budu muset dokoupit, ale až se prďouch narodí a uvidím, jak mu budou vyhovovat) cca za 1000.
To je myslím všechno.
Snad mi to půjde. Přesně jak píšeš, ty peníze za jednorázovky jsou pak docela dost, budu je mít jen jako pojistku doma, kdyby špatně schlo prádlo, k doktorovi a tak. Ze začátku moc procházkovat nebudeme, takže to chci maximálně využít.
@Anais Super
Já bydlím kousek za Brnem, ale často bývám u našich v Kr. Poli
Kde ty?
@zanetka2712 koukám, že plínky i ubrousky budeme používat stejné ![]()
A dobrá vychytávka. Zavírací přebalovák.
Já budu věci mít v koupelně a podložku na pračce.
Na tvé rady jsem zakoupila taky Pupíka a pak tu Rybilku, ale ono to fakt po rozetření jde cítit po rybách ![]()
Příspěvek upraven 17.09.13 v 10:48
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat