Kopie TP 5.11.2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8283
17.9.13 10:50

Ty plínky jsem dostala od kámošky, už z nich vyrostli, tak mi je dala, jinak já používala z DM jak plenky tak ubrousky, mě pampersky nevyhovovali, ale když mi je dala tak je využiji, jinak ted chci látkovat a jak nad tím přemýšlím, pujdu do klasických čtvercovek a jednorázovky budu dávat jen na nos a na výlety a k dr

• načítám...
8283
17.9.13 10:51

Rybilku jsem nepoužívala, tak nevím, to je na prdelku? já ted mám kosmetiku od Bubchen tak uvidím

• načítám...
Anais
17.9.13 10:56

@zanetka2712 jestli budeš objednávat čtvercovky, tak holky hodně doporučují bavlněné extra kvality od Libštátu.
Tenhle e-shop jsem vygooglila s nejlepšíma cenama, paní v nabídce sice nemá 80×80, ale když jí napíšeš, tak ti je objedná. Dala mi na ně cenu
475 CZK za balení po 10 kusech.
http://www.kocarky-atd.cz/…xtra-kvalita
Platila jsem jí na účet předem a vše dorazilo v pořádku.
Jo Rybilka je na prdelku, něco jako Aviril nebo Bepanthen.
V diskuzích ho holky doporučují, tak jsem si říkala, ať mám doma raději 2 značky, kdyby mu jedna nevyhovovala, ale to aroma je hrozný
Jinak já budu používat kosmetiku od Saloosu. Mám strach, že malý bude mívat exem po mě, tak raděj něco málo chemickýho…

• Upravit
MiskaLala
17.9.13 12:10

Ja jsem taky koupila Rybilku, ale radeji jsem k ni necuchala :D ja asi taky budu prebalovat na pracce, ale asi si nad ni necham od truhlare udelat desku a nad tim tak 2 police, jeste uvidim:) Zanet ten tvuj prebalovak je super, dobra vychytavka :) ja budu kupovat papirove pliny kvuli pohodli..Rybilka je neco jako levny Bepanthen

• Upravit
Anais
17.9.13 12:28
@MiskaLala píše:
Ja jsem taky koupila Rybilku, ale radeji jsem k ni necuchala :D ja asi taky budu prebalovat na pracce, ale asi si nad ni necham od truhlare udelat desku a nad tim tak 2 police, jeste uvidim:) Zanet ten tvuj prebalovak je super, dobra vychytavka :) ja budu kupovat papirove pliny kvuli pohodli..Rybilka je neco jako levny Bepanthen

To kam dám věci musím ještě promyslet, asi trochu přestavím svoji kosmetiku a koupíme poličku do koupelny, ať to je kam dávat. Asi to promyslím a udělám, až bude mimi a uvidím, co opravdu potřebuju.
No k té Rybilce si čichni, já si kousek rozetřela mezi prsty, abych věděla, jak se roztírá a zlatá rybárna, už vím, podle čeho se to jmenuje :lol:

• Upravit
MiskaLala
17.9.13 18:08

Radsi to zkouset nebudu, mohlo by me z toho slusne natahnout :lol: uz jste byla nektera na tom UTZ, co se dela ve 30tt? Ja jsem z nej trochu nervozni, aby bylo vse v poradku. Naposled mi delali UTZ snad ve 20tt :roll:

• Upravit
3487
17.9.13 18:15
@MiskaLala píše:
Radsi to zkouset nebudu, mohlo by me z toho slusne natahnout :lol: uz jste byla nektera na tom UTZ, co se dela ve 30tt? Ja jsem z nej trochu nervozni, aby bylo vse v poradku. Naposled mi delali UTZ snad ve 20tt :roll:

Já už jsem byla před 2 týdnama a naštěstí všechno v pořádku :) Neboj, jenom ti zváží a změří prcka ;)

• načítám...
8283
17.9.13 18:30

Já na něj jdu 26.9. měl bych proměřit mimi a zkontrolovat placentu, vodu a čípek, taky jsem nervozní

• načítám...
MiskaLala
17.9.13 18:55

@poprvé těhulka to je dobre, ze jsi mela vsechno dobre :palec:
@zanetka2712 ja jdu taky 26.9.,mela jsem to mit uz za sebou, ale diky te hospitalizaci me preobjednal :zed:

• Upravit
762
17.9.13 21:06

@Anais tak to jo moc dekuju :)

• načítám...
762
17.9.13 21:07

Jinak holky ted jsem dojela z pohotovosti cely den mi bylo divne a bolelo me bricho jako pri ms tak jsem neriskovala a radsi si zajela ale vse je ok kontrakce zadne mimco v poradku a uz jsme hlavickou dolu takze aspon pozitiva jinak jsem dostala injekci na bolest zad tak se mi ulevilo jinak je vse v poradku a rodit se zatim nechystame :)

• načítám...
MiskaLala
17.9.13 22:23

@Ivonnečka alespon te to uklidnilo, taky bych radeji jela, nez se doma stresovat, hlavne, ze je vse ok :)

• Upravit
762
18.9.13 09:31
@MiskaLala píše:
@Ivonnečka alespon te to uklidnilo, taky bych radeji jela, nez se doma stresovat, hlavne, ze je vse ok :)

asi tak no mela jsem strach ze uz rodim tak me pan doktor aspon uklidnil :)

• načítám...
Anais
19.9.13 08:17

@Ivonnečka Je pravda, že je když se člověku něco nezdá, tak je lepší k dr. zajet.
Hlavně, že je vše v pohodě :hug:

• Upravit
8283
19.9.13 08:29

Ahoj holky, tak jsem si byla v lékárně koupit vložky a je to síla, za balík 120 kč 8o, teda další nakoupím přes net
n netu je mají, ted jsem koukala max za 70 kč

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí