Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ty plínky jsem dostala od kámošky, už z nich vyrostli, tak mi je dala, jinak já používala z DM jak plenky tak ubrousky, mě pampersky nevyhovovali, ale když mi je dala tak je využiji, jinak ted chci látkovat a jak nad tím přemýšlím, pujdu do klasických čtvercovek a jednorázovky budu dávat jen na nos a na výlety a k dr
Rybilku jsem nepoužívala, tak nevím, to je na prdelku? já ted mám kosmetiku od Bubchen tak uvidím
@zanetka2712 jestli budeš objednávat čtvercovky, tak holky hodně doporučují bavlněné extra kvality od Libštátu.
Tenhle e-shop jsem vygooglila s nejlepšíma cenama, paní v nabídce sice nemá 80×80, ale když jí napíšeš, tak ti je objedná. Dala mi na ně cenu
475 CZK za balení po 10 kusech.
http://www.kocarky-atd.cz/…xtra-kvalita
Platila jsem jí na účet předem a vše dorazilo v pořádku.
Jo Rybilka je na prdelku, něco jako Aviril nebo Bepanthen.
V diskuzích ho holky doporučují, tak jsem si říkala, ať mám doma raději 2 značky, kdyby mu jedna nevyhovovala, ale to aroma je hrozný
Jinak já budu používat kosmetiku od Saloosu. Mám strach, že malý bude mívat exem po mě, tak raděj něco málo chemickýho…
Ja jsem taky koupila Rybilku, ale radeji jsem k ni necuchala
ja asi taky budu prebalovat na pracce, ale asi si nad ni necham od truhlare udelat desku a nad tim tak 2 police, jeste uvidim:) Zanet ten tvuj prebalovak je super, dobra vychytavka
ja budu kupovat papirove pliny kvuli pohodli..Rybilka je neco jako levny Bepanthen
@MiskaLala píše:
Ja jsem taky koupila Rybilku, ale radeji jsem k ni necuchalaja asi taky budu prebalovat na pracce, ale asi si nad ni necham od truhlare udelat desku a nad tim tak 2 police, jeste uvidim:) Zanet ten tvuj prebalovak je super, dobra vychytavka
ja budu kupovat papirove pliny kvuli pohodli..Rybilka je neco jako levny Bepanthen
To kam dám věci musím ještě promyslet, asi trochu přestavím svoji kosmetiku a koupíme poličku do koupelny, ať to je kam dávat. Asi to promyslím a udělám, až bude mimi a uvidím, co opravdu potřebuju.
No k té Rybilce si čichni, já si kousek rozetřela mezi prsty, abych věděla, jak se roztírá a zlatá rybárna, už vím, podle čeho se to jmenuje ![]()
Radsi to zkouset nebudu, mohlo by me z toho slusne natahnout
uz jste byla nektera na tom UTZ, co se dela ve 30tt? Ja jsem z nej trochu nervozni, aby bylo vse v poradku. Naposled mi delali UTZ snad ve 20tt ![]()
@MiskaLala píše:
Radsi to zkouset nebudu, mohlo by me z toho slusne natahnoutuz jste byla nektera na tom UTZ, co se dela ve 30tt? Ja jsem z nej trochu nervozni, aby bylo vse v poradku. Naposled mi delali UTZ snad ve 20tt
Já už jsem byla před 2 týdnama a naštěstí všechno v pořádku
Neboj, jenom ti zváží a změří prcka ![]()
Já na něj jdu 26.9. měl bych proměřit mimi a zkontrolovat placentu, vodu a čípek, taky jsem nervozní
@poprvé těhulka to je dobre, ze jsi mela vsechno dobre ![]()
@zanetka2712 ja jdu taky 26.9.,mela jsem to mit uz za sebou, ale diky te hospitalizaci me preobjednal ![]()
Jinak holky ted jsem dojela z pohotovosti cely den mi bylo divne a bolelo me bricho jako pri ms tak jsem neriskovala a radsi si zajela ale vse je ok kontrakce zadne mimco v poradku a uz jsme hlavickou dolu takze aspon pozitiva jinak jsem dostala injekci na bolest zad tak se mi ulevilo jinak je vse v poradku a rodit se zatim nechystame ![]()
@Ivonnečka alespon te to uklidnilo, taky bych radeji jela, nez se doma stresovat, hlavne, ze je vse ok ![]()
@MiskaLala píše:
@Ivonnečka alespon te to uklidnilo, taky bych radeji jela, nez se doma stresovat, hlavne, ze je vse ok
asi tak no mela jsem strach ze uz rodim tak me pan doktor aspon uklidnil ![]()
@Ivonnečka Je pravda, že je když se člověku něco nezdá, tak je lepší k dr. zajet.
Hlavně, že je vše v pohodě ![]()
Ahoj holky, tak jsem si byla v lékárně koupit vložky a je to síla, za balík 120 kč
, teda další nakoupím přes net
n netu je mají, ted jsem koukala max za 70 kč
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat