Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@zanetka2712 jůů to je krása tady to je fotka z 28 tt a aktualní taky jeste nemám chystám se ted nekdy vyfotit ![]()
To je sranda jak skoro každá maminka ho má, od shora dolu a já ho mám jen dole ![]()
@zanetka2712 ono celkove me prijde ze ho má každý jiný
já jsem strasne rozlitá do boku jak lívanec tak proto kazdej rika ze to je stopro holka tak doufám ze to nebude kluk
ale tak snad se doktori nespletli i kdyz to moc neslo videt ale máš krasnej pupik ![]()
Já nemůžu najít kartičku do dm co s tím? nechci o ty výhody přijít ![]()
Taky už je pěkně těžký a nevím kam ještě poroste a ted to bude pořád větší a větší
@zanetka2712 tak si tam zajdi a zeptej se meli by ti asi vystavit novou si myslim
noo me uz taky roste hodne uz abych to mela za sebou ![]()
No jo ty už to máš za pár co?, stačí 4 týdny a už může jít ven to uteče jako voda ![]()
@zanetka2712 no právě mám z toho uplně hruzu ani nevim kolik zhruba maličká vazi a ani jestli je otocena hlavickou uz dolu mam doktora na dvě veci :/
A to sama nepoznáš podle toho kde tě kope? ta moje se pořád ještě točí, jednou má nohy nahoře jednou dole, soudím podle toho že nohama kope mimčo nejvíc ![]()
jinak já budu mít malou asi malou, kluk měl 2630 g a 46 cm a malá bude asi to samé, no uvidíme
ale dr by ti to měl říct, nemáš to napsané v průkazce? i když ono je ještě brzo, i kdyby byla hlavou nahoru tak se může ještě otočit.
Jinak náš klučík zítra slaví narozeniny, bude mu 5 a si říkám jak to moc rychle uteklo. Takže nás zítra čekají dárečky a kino, jdeme na Letadla ve 3D má to jako překvapení, a oslavu máme příští víkend kvůli zbytku rodiny.
jo a tchánovci mi dneska objednali k vánocům sportáka, měla jsem v plánu si ho koupit na jaře ale nabídli se ![]()
@zanetka2712 krásné rano preji no práve ze to nepoznám porád to zkoumam ale nevim nevim
ale tak uvidim jeste je cas jak rikas jinak si uzijte oslavu to máte uz velkeho klučíka doma ![]()
@MiskaLala píše:
Brisko dnes 30+2
taky máš pěkný domeček pro mimí ![]()
To je výhoda mít doma 5letého chlapečka, bude to velkej brácha a se vším už pomůže mamince ![]()
@MiskaLala píše:
To je výhoda mít doma 5letého chlapečka, bude to velkej brácha a se vším už pomůže mamince
TO MÁŠ PRAVDU ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat