Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anais tak to mas dobre ze muzes jit na prohlidku to u nás asi nic takoveho ani neni bych se musela poptat ale radsi ani nechci vedet do ceho jdu ![]()
Holky chci se zeptat co vy a poslíčky? já je měla včera v noci a přijde mi to nějak brzo
@zanetka2712 ježis nestraš mě, já doufám, že mám na ně ještě času dost - jen mě občas pobolí břicho, jako když mám dostat ms.
Porodnice vypadá dobře ![]()
V kolikátem jsi týdnu?
@zanetka2712 no mě teď už děsí úplně všechno, pořád se pozoruju.
A co jsi našla na netu? Je to normální?
Jj od toho 30 tt je to uplně normální i když mám v sobě takový pocit, že malá pujde ven dřív než by měla, cítím to, asi jsem magor ![]()
@zanetka2712 no koukám, že tu budem všechny rodit asi dřív, asi nějaká epidemie v diskuzi ![]()
@misulka34 prosím tě, vypadá, že tu máš s ležením v těhu zkušenosti:)
Podkládáš si nějak pánev, nebo ležíš na rovno??
No tak ja mam zas tuseni, ze budu prenaset, i pres to tvrdnuti bricha. Cipek se zlepsil, tak uvidim. I kdyz momentalne se modlim, at alespon vydrzim do 34 tydne, pak uz budu klidnejsi ![]()
@MiskaLala píše:
No tak ja mam zas tuseni, ze budu prenaset, i pres to tvrdnuti bricha. Cipek se zlepsil, tak uvidim. I kdyz momentalne se modlim, at alespon vydrzim do 34 tydne, pak uz budu klidnejsi
Jak často si tě dr. zve na kontroly a kolik hodin denně doma fakt jen ležíš?
@Anais v nemocnici mam udelanou postel tak, abych mela zadek a nohy zvednute a doma jsem si to podkladala.
@Anais
Chodim jednou za 3 tydny, jak me pustili z nemocnice, to jsem sla na kontrolu hned dalsi tyden. Doma jsem lezela cely den jak placek, to mi vydrzelo tak 3 dny. Ted uz obcas uvarim, pomalu vysaju, pouklizim. Ale snazim se co nejmin sedet, furt polehavam. Je ale fakt, ze je rozdil delat 11 hodinove smeny v obchode s oblecenim, kde se clovek taha s hadrama a stoji na nohach a je rozdil byt doma a obcas jit na prochazku. Kdybych v praci skoncila o par dni driv, v nemocnici bych neskoncila, alespon si to myslim ![]()
@misulka34 miskalala
Já jdu na kontrolu 30, ale hlavně kvůli papírům na mateřskou.
Máme doma polohovací rošty, sice jen tu část pod hlavou, ale včera jsme to s mužíkem prohodili, tak mám nožky nahoře. Přes den se tak ležet dá, ale v noci jsem se teda nevyspala. Jinak se teď snažím fakt nic nedělat, jen uvařím a umyju nádobí a jinak odpočívám, snad bude za ty dva týdny změna k lepšímu
Tak dělat pomalu 12-ti hodinové směny to fakt není moc optimální.
Já jsem téměř od začátku doma, neprodloužili mi smlouvu a jako těhu by mě stejně nikdo nezaměstnal. Vše bylo až do toho 30tt v poho, no asi abych si to těhu nemalovala moc na růžovo ![]()
Já jdu na ko 26.9. odběry, utz a vypsat mateřskou ta mi začíná 30.9. teda to uteklo
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat