Kopie TP 5.11.2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anais
13.9.13 11:41

@misulka34 miskalala
Já jdu na kontrolu 30, ale hlavně kvůli papírům na mateřskou.
Máme doma polohovací rošty, sice jen tu část pod hlavou, ale včera jsme to s mužíkem prohodili, tak mám nožky nahoře. Přes den se tak ležet dá, ale v noci jsem se teda nevyspala. Jinak se teď snažím fakt nic nedělat, jen uvařím a umyju nádobí a jinak odpočívám, snad bude za ty dva týdny změna k lepšímu
Tak dělat pomalu 12-ti hodinové směny to fakt není moc optimální.
Já jsem téměř od začátku doma, neprodloužili mi smlouvu a jako těhu by mě stejně nikdo nezaměstnal. Vše bylo až do toho 30tt v poho, no asi abych si to těhu nemalovala moc na růžovo :roll:

• Upravit
8283
13.9.13 11:49

Já jdu na ko 26.9. odběry, utz a vypsat mateřskou ta mi začíná 30.9. teda to uteklo

• načítám...
Anais
13.9.13 11:53

@zanetka2712 odběry a utz už máme za sebou, tak jen vyřídit tu mateřskou a máš pravdu, že to letí jako voda, ikdyž teď po té poslední kontrole bude asi počítat každý týden navíc.
Ze začátku jsem se nemohla dočkat screeningu ve 12 týdnu a teď se budu modlit dalších 10 týdnů…
A dneska vyrážíme pro zbytek věcí, počasí teda pod psa, od rána prší, ale co se dá dělat. Už to chci mít doma.
V pondělí přijde balík s povlečením, přebal. podložkou, zavinkou a peřinou, tak to jen poperu a když nebude vyžehleno, no tak nebude. Svět se nezboří.
Jen chudák manžel, mají teď toho v práci hodně, pořád je někdo nemocný, tak chodí domů úplně zničenej a do toho ještě ležící manželka

• Upravit
8283
13.9.13 11:58

Holky a jak máte velká bříška? já mám pocit že už nemá kam růst :mrgreen:

• načítám...
Anais
13.9.13 12:00

@zanetka2712 já mám přes pas cca 90 cm, původně to bylo krásných 60 :,(

• Upravit
MiskaLala
13.9.13 12:08

Leti to jako blazen, vubec mi nedochazi, ze uz jsem v 31 tydnu. Tehotenstvi jsem vzdycky mela zafixovane jake nejhezci obdobi zeny, ale u me to neni zas tak uplne pravda. Screening v 13tt mi vysel negativni, ale vysledek 1:437 na downa, tak stres az do 20tt do velkeho UTZ a ted to tvrdnuti. Ja do prace chtela chodit az do konce, ale tak co se da delat :oops: a kolik tydnu pred nastoupite na materskou? 6 nebo 8? :jazyk:

• Upravit
8283
13.9.13 12:10

Mě poslal 8 týdnů úřed protože jsem zaměstnaná i když na nemocenský

• načítám...
MiskaLala
13.9.13 12:11

@zanetka2712 ja jdu taky na ko 26.9.,o odberech nic nevim, ale ma mi delat UTZ :)

• Upravit
8283
13.9.13 12:13

Jsou to odběry na krevní obraz takže nemusím být na lačno tak třeba ti to taky udělají

• načítám...
MiskaLala
13.9.13 12:13

Aha tak to mi mozna taky rekne, ze musim 8 tydnu. Muj doktor neni moc upovidany, ale je fajn:)

• Upravit
Anais
13.9.13 12:35

Já půjdu těch 8 týdnů, musím se vlíst do ochranné lhůty po skončení prac. poměru, ale i tak jsem ráda, že mi to ještě vyjde. Dělám u různých firem od 18-ti, na pracáku jsem byla snad celkem 2 měsíce, tak by mě hodně naštvalo, že po tom, co vše jsem státu odvedla, by mi ta mateřská nevyšla.

• Upravit
1342
13.9.13 12:35

Ahoj holky, koukám, ze se vsechny mame dobře:-) u me nic nového, stav setrvalý, kontrolu mam 30.9. břicho taky pekne veliký, nahore 8kg a porad bych jedla, tak aspoň ty večery se snažím omezovat se… Jinak ja na mateřskou vlastně nenastupuju, budu pracovat co to půjde a po šesti neděli zase naskocim zpátky i s prckem v závěsu:-)
Jo a mame uz vyzehlene vsechny vecicky do velikosti 68, tak do pul roka počítám…tak zas o starost méně. Co se nestihne doladi manžel, i kdyz z toho ma chudák vítr:-)

• načítám...
Anais
13.9.13 12:44

@lllucie a jakou děláš práci? Budeš moct pracovat na půl úvazku nebo z domova.
Já doufám, že se mi pak podaří najít něco na půl úvazku, teď jsem doma půl roku a jde mi z toho hlava kolem…
Já mám zatím vypráno, ale nemám vyžehleno, ale to je to poslední…

• Upravit
8283
13.9.13 12:46

@Anais neboj až budeš mít pracka na světe tak ti to nepříde, budeš mít práce až až, ale ke konci už je to horší, prcek už tě tak nepořebuje a už se začneš nudit, já se do práce vyloženě těšila ten poslední půl rok

• načítám...
Anais
13.9.13 12:56

@zanetka2712 no hlavně si nedovedu představit, že na 3 roky - nebo i na dýl vypadnu z prac. rytmu, to bych pak nějakou slušnou práci asi nesehnala…

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+