Kopie TP 5.11.2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8283
11.9.13 08:28

Mě je 30 let, kluka jsem měla ve 25 a je to o ničem jiném, nevím zda tím věkem :oops: :mrgreen:
jinak mě ty žebra, teda spíš to žebro jakoby píchá, můžu spát jen na zádech aby nepíchalo a já spaní na zádech tak nesnáším :roll:
@lllucie a jak máš staré holčičky?

• načítám...
2504
11.9.13 08:45

Mě je 35let. Jelikož mě budí na léky, tak to stojí za prd. Prcek moc akční v noci není, tak mě děsí, tak kolikrát čekám, až se hne. Jinak se budím na záchod a blbě se mi tady leží. No prostě nemocnice.

• načítám...
1342
11.9.13 08:56

@zanetka2712
Bare je 10 a Hanicce 7 let, strasne se na mimi těší, porad mi otlapkavaji břicho, mažou krémem, prohrabujou vecicky…no je to sranda, budu mit veliký pomocnice:-) Baru uz je i moc sikovna, kamarádky malou dovede obleknout, přebalovat, nakrmit…snad ji to vydrží a ja budu mit malou pomocnici:-)

• načítám...
8283
11.9.13 09:06

Tak já mám 5 letého chlapečka a taky se těší, když pro něj přijdu do školky, tak nejdřív dá pusinku bříšku a pak až mamince, sice chtěl chlapečka ale srovnal se s tím celkem rychle a moc se na ní těší a už říká jak jí bude vozit v kočárku a pomáhat mi, tak jsem zvědavá :kytka:

• načítám...
8283
11.9.13 09:36

Tak koukám že jsme tu samý ženský v nejlepším věku :kytka: :mrgreen:

• načítám...
MiskaLala
11.9.13 10:24

Tak ja jsem si taky planovala, ze jak nastoupim na materskou zacnu chodit plavat apod.,ten klidovy rezim mi vse prekazil :roll: ja jsem unavena cely den, vecer se mi spatne spi, vetsinou se v noci proberu a cucim do zdi, pak zase usnu. Nekolikrat za noc vstavam na zachod kvuli par kapkam :lol: jinak ja jsem dneska 29+6 a je mi 24,cekame prvniho prcka, tak se s tim zzivam :mrgreen:

• Upravit
762
11.9.13 10:35

@JayLee taky jsem musela dočítat jak se tu holky rozjeli :D

• načítám...
762
11.9.13 10:37

@lllucie ahojky buď v klidu já kolikrát už ve 4 odpoledne ležím a dávám si šlofíka po hodině se vzbudím a o pul 9 večer už bývám tuhá :)

• načítám...
8283
11.9.13 10:37

Ted jsem si napsala seznam co mi ještě chybí a je toho celkem dost teda

• načítám...
762
11.9.13 10:41

@Anais ahojky mě je 20 a čekám první mimčo snad teda tu holčičku jak mi říkali jinak jsme bez tatínka :/ za celý těhotenství se poradne ani nezajimal takže už jsem to vzdala ma novou pritelkyni a asi je mu fajn takze jsem to vse musela zvladnout zatim sama a s pomocí rodiny kdybych nemela rodinu tak nevim kde bych ted byla nejhorsi je ze miminko bylo plánované

• načítám...
8283
11.9.13 10:43

@Ivonnečka tak to je mi líto, ale on se nějaký tatínek určitě najde neboj :kytka:

• načítám...
762
11.9.13 10:53

@zanetka2712 taky v to věřím ono lepší nemít žadného než takoveho jako je ten muj byvalej

• načítám...
MiskaLala
11.9.13 11:03

@zanetka2712
a copak ti jeste chybi? Ja to ted procitala a uz mam zhruba vsechno, aspon si to naivne myslim :nevim: je to docela dost veci, tak se v tom trochu ztracim :mrgreen:
@Ivonnečka
Tak to te obdivuju, urcite je to pro tebe tezke, ale urcite si najdes fajn chlapa. Presne jak si napsala, lepsi sama, nez se trapit s nejakym debilem :pankac:

• Upravit
762
11.9.13 11:06
@MiskaLala píše:
@zanetka2712
a copak ti jeste chybi? Ja to ted procitala a uz mam zhruba vsechno, aspon si to naivne myslim :nevim: je to docela dost veci, tak se v tom trochu ztracim :mrgreen:
@Ivonnečka
Tak to te obdivuju, urcite je to pro tebe tezke, ale urcite si najdes fajn chlapa. Presne jak si napsala, lepsi sama, nez se trapit s nejakym debilem :pankac:

tak tak no jako je to hodne na psychiku trapí me to ale co nadelam :)

• načítám...
Anais
11.9.13 11:07

Koukám, že jako prvorodička jsem tu nejstarší :mrgreen:
Dneska taky musím sepsat, co dokoupit a v pátek „hurá“ na nákup. Ještě zorganizovat, kdy mi naši dovezou postýlku a kočárek, ale pořád věřím, že to ten prcek vydrží a zůstane, tam kde má co nejdýl.
@Ivonnečka s chlapama je to v životě někdy na…, je super, že máš rodinu, o kterou se můžeš opřít a ten pravý se v životě určitě najde :hug:
Já měla na chlapy docela smůlu a toho pravého jsem potkala ve svých 29, pak jsme se rozhodli, že chceme rodinu a zjistili jsme, že úplně vlastní děti nikdy mít nebudeme, ale naštěstí existuje moderní medicína a díky ní tu s váma holky můžu probírat tyhle těhu starosti. Člověk v životě prostě asi nemůže mít všechno a ještě k tomu najednou.
Důležitý, aby bylo mimi zdravé a zbytek už půjde sám :kytka:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí