Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mám 160 cm ale já jsem hubená takže já bych byla ráda za nějaký ten cm navíc ![]()
Tak ja jsem ve 31tydnu a pribrala jsem asi 2kg. i kdyz si myslim, ze tady v nemocnici, jsem to zase zhubla. strasna strava a kdyby mi nenosili z domova, tak tu asi umru hlady. prcek si to bere asi ze me.mam 70kg. teda mela jsem. a dekuji za podporu.
@misulka34 tak stravu v nemocnici nezávidím, já už se děsím, jak to bude v porodnici
Jak to, že tě hospitalizovali? ![]()
Já při klukovi měla cukrovku takže ta strava byla ještě horší než normální, fuj ještě ted mi je zla z toho
@zanetka2712 já musím taky držet dietku, ale za ty roky už jsem si zvykla - mám celiakii a nesmím laktozu a kasein = žádné mléčné výrobky a dia dietu musí držet manžel, vím o čem mluvíš
Já měla strach, jestli budu přibírat a hormony to zařídily
Koukám, že už jednoho raubíře doma máš?
Příspěvek upraven 09.09.13 v 09:55
Ahoj, muzu se taky přidat? Termín mame kolem 20.listopadu, nejak to při tom třetím dítěti nestíhám sledovat:-) do toho pracuju, tak jsem rada, ze si pamatuju termín další kontroly! Jinak cekame holčičku Rebeku Lucii, navrch mam uz 8kg, funim jak medvěd a pusinka měla naposled 1200g tak je snad v normě:-) no břicho mi tvrdne taky, ale mohu si vždy sednout nebo si odpočinout, tak verim, ze to dame az do konce. Věci pro malou uz víceméně mame vsechny, vcera jsme vyprali asi tunu hadriku a zacneme skládat do šuplíku:-) tak holky pohodovy dny:-)
Tak ja mam navrch zatim 4 kila a malou mi bude premerovat a odhadovat vahu az za 3 tydny, tak jsem zvedava. A uz mate nachystanou vybavicku? ![]()
Ja při prvních dvou dětech nabrala pokaždé 19kg, tak snad ted to bude lepší…vybavicku uz mame, ted o vikendu jsme dokoupili matraci do postýlky, perinky, povleceni. Taky věci do porosnice jako plínky, masticky, vložky do podprsenky, noční košile…vlastně mame témeř vse, nechci to nechávat na poslední chvili, bůh ví jak mi bude a tak. Takže ja uz mam nachystano a ted uz si jen užívám nakupování těch libivejch blbustek:-)
Já musím ještě oběhnout drogerii a zdravotnické potřeby, nakoupit vložky, přebalovací podložky a ostatní drobnosti.
Oblečení mám, postýlku a kočárek podědíme, jen musím domluvit, kdy nám ji naši dovezou a ještě čekám na balík s povlečením, ale ten přijde tak do týdne.
Taky to nechci kupovat na poslední chvíli.
Holky, jaká je dobrá odsávačka a dětský teploměr?
Ja presne jak ty, Anais, uz jen drogerka a kocarek uz mame vybrany, tak pro nej jen zajet:-) odsavacku na mliko koupim az podle toho jestli bude potreba, odsavacku na hleny jsem koupila tu na vysavac a teplomer obyc od chicca ![]()
@Anais odsavacku bych kupovala az po porodu podle potreby - na první sem nemela, nepotřebovala sem, pokud se nehodlás od miminka vzdalovat, tak nejlíp přebytky odstrikas ručně ve sprse, jinak na druhy sem plasila a koupila si drahou avent a byla mi k ničemu- proste jsem nedokázala odsat ani trošičku! A teploměr- neber usni, ten je silenej, cenově přijatelnější je digitální normálně do zadečku, později do podpaží, ja sama mam thermofocus bezkontaktní - je super a hodne drahej cca 2tis a pry nejpřesnější jsou klasicky rtutovy…tak si vyber:-)
Jinak postylku uz mame nachystanou, povlecenou, prikrytou, at se na to neprasi, akorat tam pak vrazime monitor dechu, ktery mam schovany ve skrini a cekam az ho otestuju nazivo ![]()
Já holky myslela odsávačku na hleny.
To je tak, když člověk nenapíše všechno jasně.
Odsávačku na mlíko bych kupovala, kdyby bylo potřeba, snad kojení zvládnu.
Monitor budeme jenom půjčovat, nechce se mi to toho tolik investovat.
Taky máte pocit, že je to pořád nějak nereálné, mi vůbec nepřijde, že za pár měsíců budeme mít doma mimčo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@zanetka2712 tak to je provokace
, já o číslo větší prsa a zadek taky - abych asi nepřepadala
Kolik měříš?