Kopie TP 5.11.2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1342
9.9.13 13:53

@Anais tak držím palce, ať mas porodku, kterou jsi vybrala, ono to vetsinou klapne:-)
Jinak si říkám, ze tu drobnosti, pokud vy chyběli, vždycky dokoupim po navratu domu, zadnej stres:-)
U nás byla jména boj… Holcicka bude Rebeka Lucie a kluka napiseme Vašíka, pevne doufam, ze se paní doktorka divala správně a ta holka tam je:-) ale snad ano… Mame vsechno žůžový…mam tedy i krasny oblečky na kluka, ale ty se musim dokopat nafotit a za par kacek je zkusím prodat na bazarku, nevejdeme se do bytu…

• načítám...
samurajka
9.9.13 14:23

@lllucie @Anais
Taky jsme včera běhali po Ikee a nakupovali, ale zdaleka to ještě není vše, protože jsem ještě doteď řešila práci a školu, teď už mám ale volno, tak se do toho směle pustím 8)

S pohlavím mimča se necháváme překvapit, holčička by byla Valerie, ale kluka nemůžeme rozlousknout, nejdřív, že to bude Teodor, ale všichni nám to rozmlouvají, tak ještě zvažujeme.
Jinak, co koukám, tak máte vybraná hezká jména :palec:

• Upravit
MiskaLala
9.9.13 14:43

My mame Lauru a Šťepána, ale s Laurou pocitam :mrgreen: Lauru jsem si vybojovala, pritel chtel Sarlotu :jazyk:

• Upravit
2504
9.9.13 15:19

@Anais ve 23tym tydnu jsem se otvirala, do toho jsem mela zanet.ten museli vylecit a pak me zasili. mesic jsem tu byla pak tyden doma, zase zpet do nemocnice, kvuli tvrdnuti, zase tady 3tydny,14dni doma a zase tvrdnuti a zase zpet.ted mi nasadili lek gynipral a ten je na delsi dobu.tak jsem zvedava.je to pakarna, silenost a nekdy jsou i sestry neprijemny.

• načítám...
762
9.9.13 15:36

@Anais ahojky určitě můžeš vítám tě :)

• načítám...
762
9.9.13 15:54

Ahojky holky vítám tu všechny co se tu zapojili jsem ráda a že nás tu je :) jinak abych vám napsala něco o sobě já jsem 32tt a měli by jsme čekat holčičku ale na stopro to neni protoze se porad schovava jinak predbeznou váhu nevím protože můj doktor je totálně neschopnej dnes jsem byla na kontrole a tak nehorazně me vytočil ze jsem mela chut ho vymenit ale uz to nejak do porodu vydrzim… jinak z vybavičky už mám vše kromě maličkosti jako je kartacek na vlasy a rizne mastičky jako bepanthen a tak takze uz tento tyden dokoupim a budu chystat tasku do porodky :)

• načítám...
8283
9.9.13 17:07

Tak já mám vše po klukovi, u nás dokoupit jen kosmetiku atd, ted jsem kupovala olejíček, mýdlo a pupíka a kartáček na vlásky, postýlku mám rozloženou, manžel mi jí musí zbrousit protože jí kluk kousal tak je škaredá, no a nějak přestěhovat ložnici aby se mi tam vešla postýlka, komoda a přebalovák pověsit na stěnu. No a věci už mám vyprané a jen to naskládat do komody

• načítám...
762
10.9.13 10:05
@zanetka2712 píše:
Tak já mám vše po klukovi, u nás dokoupit jen kosmetiku atd, ted jsem kupovala olejíček, mýdlo a pupíka a kartáček na vlásky, postýlku mám rozloženou, manžel mi jí musí zbrousit protože jí kluk kousal tak je škaredá, no a nějak přestěhovat ložnici aby se mi tam vešla postýlka, komoda a přebalovák pověsit na stěnu. No a věci už mám vyprané a jen to naskládat do komody
ahojky a peres v normalnim prasku a aviváži nebo v detském já to vse vyprala normalne a kamoska mi porad rika ze riskuju ale já si myslim ze kdyz si malicke hned od zacatku na to zvykne tak by nemel byt problem kazdopadne kdyby jevilo nejakou alergickou reakci tak bych to pak vse asi musela preprat
  • načítám...
762
10.9.13 10:06

Krásné ranko holky tak jak se vám daří? me od vcerejska brní nohy tak jsem si zvysila davku magnezia a uz je to trosku lepsi tak snad to prejde

• načítám...
8283
10.9.13 10:09
@Ivonnečka píše:
@zanetka2712 píše:
Tak já mám vše po klukovi, u nás dokoupit jen kosmetiku atd, ted jsem kupovala olejíček, mýdlo a pupíka a kartáček na vlásky, postýlku mám rozloženou, manžel mi jí musí zbrousit protože jí kluk kousal tak je škaredá, no a nějak přestěhovat ložnici aby se mi tam vešla postýlka, komoda a přebalovák pověsit na stěnu. No a věci už mám vyprané a jen to naskládat do komody
ahojky a peres v normalnim prasku a aviváži nebo v detském já to vse vyprala normalne a kamoska mi porad rika ze riskuju ale já si myslim ze kdyz si malicke hned od zacatku na to zvykne tak by nemel byt problem kazdopadne kdyby jevilo nejakou alergickou reakci tak bych to pak vse asi musela preprat

Peru to vše v Persilu a uvidím, když tak to přeperu, klukovi jsem to taky prala v obyč prášku a nic ;)avi nepoužívám ;)

Příspěvek upraven 10.09.13 v 10:14

• načítám...
8283
10.9.13 10:13

Jinak co se týká toho porodu, mám jeden za sebou a můžu vám říct, že se na to nedá připravit, a myslím si, že i ten porodní plán je na nic protože v tu chvíli je jedno co jste chtěli ale myslíte na to, at to máte za sebou co nejdřív, aspon za mě, třeba jiná maminka bude mít jiný názor.
U mě byla nevýhoda, že jsem přijela otevřená na jeden prst, což trvalo dlouho, než jsem se otevřela tak abych porodila a stejně jsem ho tlačila jen na 7 prstů
ale jestli můžu poradit, při porodu mi pomohlo skákat na míči ve sprše. Holky bolí to ale stojí to za to, já v tu chvíli řekla, že už rodit nikdy nechci a vidíte a když to řeknu já a pak změním názor tak to tak děsný asi nebylo :kytka:

• načítám...
762
10.9.13 10:34

@zanetka2712 jo ty používáš ten prací gel? tak děkuju uvidím no snad maličká nebude cíťa :)

• načítám...
8283
10.9.13 10:36

Používám i gel a prášek, jak kdy a na co

• načítám...
762
10.9.13 11:01

@zanetka2712 ¨tak dekuju :)

• načítám...
1342
10.9.13 11:58

Holky ja tu první mega varku mimi prádla prala v batoleti a místo avi je dobře dat ocet- neutralizuje zbytky prášku, takže je snad jistota, ze v oblečeni nic nezbyde…a oblečeni neni citit po octu:-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+