Kopie TP 5.11.2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anais
19.9.13 08:30

@zanetka2712 Jaké jsi kupovala, já za 20 ks batistek platila 36 czk.

• Upravit
8283
19.9.13 08:36

No já ty samý :zed:

• načítám...
Anais
19.9.13 08:37

@zanetka2712 počkej, těch 20 ks za stovku?? To jsou pěkní vydřiduši :!

• Upravit
8283
19.9.13 08:38

No to mi povídej, jsem pěkně nasraná i na sebe že neumím říst, Ty jsou drahý, ne děkuji

• načítám...
Anais
19.9.13 08:42

@zanetka2712 vím, že mi nabízela Samu midi, tam jich bylo 100 ks, ale zdálo se mi to moc velké balení na to, že je nemám vyzkoušené.
Ono občas člověk koupí a pak toho lituje. To se stane asi každému z nás.
Já už asi pomalu nabalím tašku do porodky.
Doma už máme nakoupeno vše :jazyk:

• Upravit
8283
19.9.13 08:48

@Anais ty Samu jsme měli v porodnici a byli super tak si myslím, že se vyplatí koupit to větší balení

• načítám...
Anais
19.9.13 08:52

@zanetka2712 já mám právě 2× Batiskty, 1× Samu a pak ještě tak cca 20 ks takových těch naprosto obyč síťovaných - buničina - síťka. Tak nevím, jestli to bude stačit.
Jak dlouho po porodu jsi je ještě používala. Já četla na netu, že můžeš krvácet a špinit klidně i měsíc 8o

• Upravit
8283
19.9.13 08:57

@Anais jak kdo, krvácela jsem asi 5 týdnů, ale bývá to těch 6 neděl klidně, ale na konci už to bylo jako slabší ms, takže stačili obyč vložky, tyto jsou spíš na začátek, když to z tebe přímo teče.
jo a v porodnici po porodu jsem musela nosit klidně i dvoje najednou

• načítám...
1342
19.9.13 08:58

Ahoj holky, s temi vlozkami je to pro me novinka, pred sedmi lety co jsem rodila Hanicku je normalka v porodnici dávali a po porodu sem koupila na doma normální alwaysky tuším…no člověk se fakt porad učí:-) jo a ja krvacela, nebo spis spinila??? Ty očisty nejsou jasna krev, cele sestinedeli po obou porodech…byl to fakt opruz… Jeste, ze obe holky jsou narozené v chladných měsících:-)

• načítám...
8283
19.9.13 09:03

@lllucie tak já je v Českých Budějovicích taky dostala ale ted chci rodit v Českém Krumlově a tam je nedostanu
jinak já přímo tekla, a špinila fakt jen ke konci a lítali ze mě přímo kusy, no hrůza, to mě na tom všem sralo nejvíc
zjisti si jestli je ve tvé porodnici dávají aby jsi je tam nevezla zbytečně nebo naopak aby ti tam pak nechyběli :mrgreen:

• načítám...
Anais
19.9.13 09:18

@lllucie já právě nevím, když jsem docházela do CAR - je u porodnice, kde chci rodit, tak je dávali, ale raděj je budu mít s sebou a něco doma. Znáte to, kdo je připraven, není překvapen ;) :mrgreen:
A je pravda, že zima v tomhle bude příjemnější… Nejdřív jsem si říkala, že těch síťovaných kalhotek mám hodně, ale jestli s nima budu fungovat měsíc, tak za ně budu ráda… To ze mě bude naprostá krasavice :pankac:

• Upravit
8283
19.9.13 09:23

@Anais já myslím že v tu dobu ti to bude uplně jedno jestli budeš krasavice nebo ne :mrgreen: a myslím že tvému drahému taky :mrgreen: budete rádi, že budete rádi :mrgreen:

• načítám...
Anais
19.9.13 09:46

@zanetka2712 na to jsme připraveni :pankac: já jen když jsem doma vybalila ty kalhotky a porod. vložky, tak bych ti přála vidět jeho výraz. Prý že nic takového nikdy neviděl :pankac: :pankac: Já mu na to říkám, že si to sama nedovedu představit :roll: No, v životě se pořád něco děje

• Upravit
MiskaLala
19.9.13 10:09

Holky ja kupovala ty vlozky od Hartmana Samu, je jich tam 20,za nejakych 40kc. Mam 3 baliky, kdyztak pak prikoupim:) jinak jsem si koupila patery sitovany kalhotky, je to fakt vykrik mody, ale hlavne, kdyyz to bude drzet :mrgreen:

• Upravit
1342
19.9.13 16:17

Ahoj holky, tak jak válčite? Ja mam dnes dlouhou v práci, domu se dostanu az tak na pul osmou, deticky doma vzorně čekají na strejdu, ze mu pomůžou s večeři, uz se mi po nich styska po opickach:-) tenhle týden byl vubec náročnější, ale zitra mam volno, rano musim zařídit par věci, v 11 jdu na pedikúru, to se tesim moc ze si krasne zarelaxuju:-)a po obede vyzvednu děti ze skoly a mame odpolko jen pro sebe, to jsou takový krasny chvíle s tema detma:-) si kolikrát říkám, ze sem na nich závislá, ale asi to tak ma byt…miluju je proste moc:-)
Jinak uz sem si taky vyprala tašku do porodnice, tak plánuji ji o vikendu trosku sbalit, ať mam zas neco hotovo. Holky si bere na vikend jejich otec, tak mi bude smutno, ale mozna nam půjčí na jeden den tu malou veverku co hlídám v tydnu, tak bychom měli o zábavu postaráno:-) je skvělá, rok a pul a začíná mluvit no a dnes cely den chodi jak pejsek za mnou a hulaka
Teto teto teto :-) je to sranda s ni.
Jak vy vlastně trávíte dny volna? Chodíte treba plavat nebo cvičit? To se přiznám, ze vubec nestíhám…pamatuju ze pri prvním tehu - ty brdo to uz je 11let sem létala po všech kurzech jak diva a dnes to nechávám tak nejak plout:-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+