Poradna duly
Jana Čurdová
@Hadí ocásek taky jdu v pondělí na ko ale na první, tak se těším, hlavně aby bylo vše v pořádku…
Me je šoufl už od neděle manžel už o tom nechce ani slyšet. kdybych neměla psa, tak proležim celý týden :-/
Tak to mě bylo poprvé trochu špatně dneska ráno, doufám, ze se to nebude stupňovat ![]()
Mě taky, ale jen tak lehce…spíš na mě leze rýma a to mě pěkně štve…a pes, hajzl, si vlezl k nám do postele a vytlačoval mě, tak jsem úplně rozlámaná..
Včera jsme se dočetla o Emesinu, je proti těhu nevolnostem. Někomu pomůže a někomu ne. Ale stojí to asi kolem 40 Kč, tak bych to zkusila. Je tam 30tablet se silicí zázvoru a vitamínu B. Přemýšlím, že budu mít pro jistotu po ruce. Občas mi bývá špatně, spíš návaly, na zvracení zatím ne. U prvního jsem nezvracela, ale tak 3 týdny mi bývalo poránu špatně.
To je dobrý vědět, když se to bude zhoršovat tak si ho koupím. Co kyselina listová berete?
Tak dnes sem přišla od doktorky šla sem tam předčasně protože mi bylo blbě, tak miminko je ok jen to vypadá že tam sou dvě
ale to se uvidí až 30
@sabkaL Tééda dvojčátka??Můj muž má z dvojčátek panickou hrůzu ![]()
Ten můj taky proto sem mu to ještě neřekla musim ho na to psychicky připravit máte někdo fotečku už miminka?
@sabkaL Ještě ne, v pondělí jdu na první prohlídku, to bych měla být v 6tt, myslíš že už bude něco vidět? nikdy jsem se na gyn. netěšila tak jako ted ![]()
Ahoj ženy, můžu se přidat?
dneska 5+3 jsem napnutá jak kšandy, k mudr jdu v úterý…
mám za sebou jedno zamklé, tak to zatím nikdo nevía řekneme to rodině fakt až okolo 10-12… jo a je mi 30 ![]()
@gala-dali Vítej
tak to máme hodně podobné, internetová kalkulačka mi spočítala, že jsem 5+4, tak uvidím v pondělí (to jdu k dr.) jak moc se dá na tyto kalkulačka spoléhat
co nějaké nevolnosti atd..?
Mě dneska řikala doktorka že sem 5+4, tak že kalkulačka má pravdu ![]()