Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky budoucí maminky,
chci se zeptat jestli je mezi Vámi nějaká která bude rodit kolem 16.3.2014 v porodnici na Bulovce?
Ahojky, jo jo, já se chystám
. Termín mám 15/3 ![]()
@cecil7 Zdravím, protože se termín pomaličku blíží, říkám si, že bych mohla oživit tuto diskuzi. Můžeme se tu trošku seznámit my, co budeme v březnu rodit na Bulovce ![]()
Mám termín 7.3. 2014. Chystáte se některá na místní předporodní kurz? Celkem ohledně něj váhám, uvažuju spíš o konkrétní lekci.
@Dracunculus Ahoj
no máme to za 3 měsíce…
mě objevili těhotenskou cukrovku, takže já rodím nejdéle toho 16.3.
že mě prý nenechají přenášet…vůbec netuším, že Bulovka pořádá nějaké předporodní kurzy
každopádně bych možná na nějakou konkrétní lekci i zašla
máte(š) zjištěno kolik kurzy, případně jednotlivé hodiny stojí?
a odkud jsi? ![]()
http://bulovka.cz/…nske-poradny
Dole je odkaz na předporodní kurzy i s cenou. Je možné si i prohlídnout porodní sály.
Klidně můžeme tykat
Bydlím na Floře.
Kamarádka má taky těhotenskou cukrovku, měla termín 14.12. teď, to by jí to vyvolávali, ale nakonec sama porodila v úterý. Hodně se hlídala, takže mimi má pěkných 3300g, žádný obřík.
Ahoj, já mám termín 7.3.2014.
Na kurz jdeme s manželem, i když můj gynekolog řekl, že to je zbytečnost. Tak uvidím jaké to bude. Rodím poprvé, tak uvidím co se dozvíme.
Já už se na ty kurzy dívala, nicméně bych spíš chtěla nějakej kurz jak manipulovat s miminkem, jak ho koupat, přebalovat atd…to si myslím že bude přínosnější, protože co si budeme povídat, až začnu rodit, tak zapomenu všechno co mě na tom předporodním kurzu budou učit ![]()
Taky si myslím že tělo prostě samo od přírody ví, jak porodit, tak se nemusíme zatěžovat nějakým učením, hlavní je se tomu nebránit, ale uvolnit se ![]()
@cecil7 Taky bych uvítala něco o manipulaci s mimčem, kdysi na gyndě i visel letáček, ale prošvihla jsem to. Nicméně to se časem naučíme. Jinak tady je odkaz na šikovné video o koupání a správném držení miminka http://www.youtube.com/watch?…
@cecil7 píše:
@Dracunculus Ahojno máme to za 3 měsíce…
mě objevili těhotenskou cukrovku, takže já rodím nejdéle toho 16.3.
že mě prý nenechají přenášet…vůbec netuším, že Bulovka pořádá nějaké předporodní kurzy
![]()
každopádně bych možná na nějakou konkrétní lekci i zašla
máte(š) zjištěno kolik kurzy, případně jednotlivé hodiny stojí?
a odkud jsi?
Tak to se tam asi setkáme cecil. Já mám termín 15.3. a taky mám cukrovku
@dg80 a víš co čekáš?
nebo se necháváš překvapit? já mám z porodu šílenej strach, pročítám teď diskuz tady na emiminu, tak uvidíme…hodně uvažuji o nadstandartu dvojlůžáku, ve středu jdu na ultrazvuk tak se paní doktorky rovnou zeptám jak to chodí atd… ![]()
Holky super knížka o manipulaci s dítětem je Něžná náruč rodičů a Rozvíjej se děťátko od Evy Kiedroňové, pořádá i kurzíky, doporučuju ![]()
@cecil7 Vím. Kluka. Začínám bejt taky z porodu dost nervozní. Do nadstandartu chci taky, kvůli záchodu a i tak mi přijde, že čtyři rodičky na jeden záchod bude dost. Ale zas ten jednolůžák je dost drahej, abych měla pro jistotu záchod sama pro sebe ![]()
@dg80 to já taky
už máme i jméno - Ondra
kolik ti je?
mě je 24
já bych asi klidně i ten nadstandart jednolůžkový - tam totiž můžou návštěvy kdykoliv, ale do toho dvoulůžkáče ne…
ale je o dost dražší
dost na tom, že budeme platit za účast tatínka u porodu…