Porod na Bulovce v březnu 2014

903
13.10.13 21:48

Ahojky budoucí maminky,
chci se zeptat jestli je mezi Vámi nějaká která bude rodit kolem 16.3.2014 v porodnici na Bulovce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Dana79123
25.10.13 13:27

Ahojky, jo jo, já se chystám :-). Termín mám 15/3 :mavam:

• Citovat
  • Upravit
903
10.11.13 16:49

A odkud jste(jsi)? :-) Já jsem z Letňan. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
11.12.13 13:58

@cecil7 Zdravím, protože se termín pomaličku blíží, říkám si, že bych mohla oživit tuto diskuzi. Můžeme se tu trošku seznámit my, co budeme v březnu rodit na Bulovce :mavam:
Mám termín 7.3. 2014. Chystáte se některá na místní předporodní kurz? Celkem ohledně něj váhám, uvažuju spíš o konkrétní lekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
11.12.13 15:59

@Dracunculus Ahoj :) no máme to za 3 měsíce… :) mě objevili těhotenskou cukrovku, takže já rodím nejdéle toho 16.3. :D že mě prý nenechají přenášet…vůbec netuším, že Bulovka pořádá nějaké předporodní kurzy :oops: :D každopádně bych možná na nějakou konkrétní lekci i zašla :) máte(š) zjištěno kolik kurzy, případně jednotlivé hodiny stojí? :) a odkud jsi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
13.12.13 10:24

http://bulovka.cz/…nske-poradny
Dole je odkaz na předporodní kurzy i s cenou. Je možné si i prohlídnout porodní sály.
Klidně můžeme tykat :) Bydlím na Floře.
Kamarádka má taky těhotenskou cukrovku, měla termín 14.12. teď, to by jí to vyvolávali, ale nakonec sama porodila v úterý. Hodně se hlídala, takže mimi má pěkných 3300g, žádný obřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.12.13 12:16

Ahoj, já mám termín 7.3.2014. :D Na kurz jdeme s manželem, i když můj gynekolog řekl, že to je zbytečnost. Tak uvidím jaké to bude. Rodím poprvé, tak uvidím co se dozvíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
16.12.13 14:08

Já už se na ty kurzy dívala, nicméně bych spíš chtěla nějakej kurz jak manipulovat s miminkem, jak ho koupat, přebalovat atd…to si myslím že bude přínosnější, protože co si budeme povídat, až začnu rodit, tak zapomenu všechno co mě na tom předporodním kurzu budou učit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
17.12.13 10:01

Taky si myslím že tělo prostě samo od přírody ví, jak porodit, tak se nemusíme zatěžovat nějakým učením, hlavní je se tomu nebránit, ale uvolnit se ;-)
@cecil7 Taky bych uvítala něco o manipulaci s mimčem, kdysi na gyndě i visel letáček, ale prošvihla jsem to. Nicméně to se časem naučíme. Jinak tady je odkaz na šikovné video o koupání a správném držení miminka http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
17.12.13 14:24

@Dracunculus děkuju za odkaz :-) už se na to všechno dívám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
28.12.13 21:06
@cecil7 píše:
@Dracunculus Ahoj :) no máme to za 3 měsíce… :) mě objevili těhotenskou cukrovku, takže já rodím nejdéle toho 16.3. :D že mě prý nenechají přenášet…vůbec netuším, že Bulovka pořádá nějaké předporodní kurzy :oops: :D každopádně bych možná na nějakou konkrétní lekci i zašla :) máte(š) zjištěno kolik kurzy, případně jednotlivé hodiny stojí? :) a odkud jsi? :)

Tak to se tam asi setkáme cecil. Já mám termín 15.3. a taky mám cukrovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
5.1.14 15:12

@dg80 a víš co čekáš? :-) nebo se necháváš překvapit? já mám z porodu šílenej strach, pročítám teď diskuz tady na emiminu, tak uvidíme…hodně uvažuji o nadstandartu dvojlůžáku, ve středu jdu na ultrazvuk tak se paní doktorky rovnou zeptám jak to chodí atd… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3485
5.1.14 18:08

Holky super knížka o manipulaci s dítětem je Něžná náruč rodičů a Rozvíjej se děťátko od Evy Kiedroňové, pořádá i kurzíky, doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.1.14 18:48

@cecil7 Vím. Kluka. Začínám bejt taky z porodu dost nervozní. Do nadstandartu chci taky, kvůli záchodu a i tak mi přijde, že čtyři rodičky na jeden záchod bude dost. Ale zas ten jednolůžák je dost drahej, abych měla pro jistotu záchod sama pro sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
5.1.14 19:28

@dg80 to já taky :-) už máme i jméno - Ondra :-) kolik ti je? :-) mě je 24 :-) já bych asi klidně i ten nadstandart jednolůžkový - tam totiž můžou návštěvy kdykoliv, ale do toho dvoulůžkáče ne… :-( ale je o dost dražší :-( dost na tom, že budeme platit za účast tatínka u porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí