Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lucake píše:
Holky tak me uz ted neni skoro nicprsa boli jen kdyz je fakt zmacknu a podbrisek neboli. Tak snad mam jen stesti a nebudou to spatne zpravy
klid jak říkám já taky nic jen občas prsa ale jen občas. a stejně nevolnosti a další prý chodí až kolem 8tt
@lpetra holky, tak já sem asi v 8tt, podle toho jak mi je
ale vim že to tak neni… se mnou si to zahrává hned od začátku
prsa bolej když se jich dotknu, pobříšek bolí taky, (nejsem na to zvyklá u MS a ovuluce mě nikdy nic nepobolelo) a ráno sem měla co dělat nevrhnout
ale jsou to příjemný příznaky
![]()
Holky já jsem v 8tt ale cítím se netěhotně, stejně jako s předešlým mimčem ![]()
@Lucake Příznaky mít nemusíš vůbec žádný
Já je neměla ani v 9.měsíci
Litovala jsem holky co problily půlku těhotenství ![]()
@Lucake ja jsem na tom ted stejne, minulý týden zle a už nic..jen obcas ten podbrisek a prsa taky kdyz je zmacku, nebo kdyz si na ne lehnu..ono to jeste prijde vsechno, neboj
ja se furt jeste testuju pro jistotu, ale stále mám // i kdyz se tak necitim
v jakym jsi? Ja 4+6 a uz si preju stredu..1.uz ![]()
@lucynka25 píše:
@Lucake ja jsem na tom ted stejne, minulý týden zle a už nic..jen obcas ten podbrisek a prsa taky kdyz je zmacku, nebo kdyz si na ne lehnu..ono to jeste prijde vsechno, nebojja se furt jeste testuju pro jistotu, ale stále mám // i kdyz se tak necitim
v jakym jsi? Ja 4+6 a uz si preju stredu..1.uz
tak to jsem na tom stejně jsem 6+2 a dneska jsem pro jistotu testovala a jsou tam //
![]()
Já jsem dneska 5+0, jinak oproti minulému těhu, jsem zatím taky tak nějak bez příznaků, pobolívá mě akorát tak různě podbřišek a jsem děsně unavená…Jo a prej dost jím, říkal manžel
Ale jinak si přijdu, že ani na záchod nějak často nechodím…tak uvidíme v pátek, ale chtěla bych tam nejraděj jít až bude srdíčko a to teď v pátek teda nehrozí ![]()
Mam to podobne, dnes jsem v 5+4 tt a po kontrole- byl videt uz i zloutkovy vacek. Taky to oznamime po predchozi zkusenosti az nejdrive ve 12tt. Ale jsem hrozne rada, ze to vyslo. Jsem 2 mesice po revizi v 8tt a to uz bylo videt i srdicko. Ten stres nikomu nepreji! At se dari!
Holky příští týden jdu k doktorovi a budu 6+1, bude již něco vidět? od kdy je vidět srdíčko?
jinak dneska sem byla velmi úspěšná, vyměnila jsem gynekologa i zubaře
![]()
@kasatko píše:
Holky příští týden jdu k doktorovi a budu 6+1, bude již něco vidět? od kdy je vidět srdíčko?jinak dneska sem byla velmi úspěšná, vyměnila jsem gynekologa i zubaře![]()
![]()
ahoj srdíčko je vidět od 6tt-8tt
Ahoj holky, jsem po 1.uz a vse v naprostym poradku
manzel byl se mnou, oba jsme meli slzy v ocich jakyho mame drobecka 6mm
na dalsi jdu 5.11. to uz budu v 7tt, uz se nemuzu dockat ![]()
@lucynka25 děkuji a gratuluju já jdu na 1.uz 30.10.2013 a už se nemůžu dočkat, mělo by to být 24.-25. den od ovulace
doufám že budeme v pořádku
a ty si dneska kolik?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat