Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Vendee
to to já mám ted takový práce, že doufám že mi to uteče
Jinak bez emimina bych nevěděla vůbec nic
asi bych nepřežila:-)
@Vendee píše:
to ja se snad rozbrecim az to uvidim, brecim i kdyz vidim bezdomovce jit kolem..
to je změna co, jak ty hormony s náma mávají. Já nejsem ani tak cíťa jako spíš ze všeho děsně nervozní a což má za následek, to že jsem pěkně protivná.
![]()
Děvčata tak za tyden si jdu pro těhu průkazku
uz se nemuzu dockat az to moje
zas uvidim ![]()
Tak holky, volala jsem dr a teda jsem tehotna, ale sestra mi nechtela rict kolik jednotek mam:( a nakonec mam prijit misto pondeli ve ctvrtek.. to zas budou dny nejistoty do toho ctvrtka kdyz me chce dr. videt driv:(
Tak jsem volala znova (pritel jinak nedal) a vse je v poradku, ale v ten ctvrtek uz by mohlo jit neco videt, tak doufam ze to tak opravdu je:)
@Chrupka20 píše:
Děvčata tak za tyden si jdu pro těhu průkazkuuz se nemuzu dockat az to moje
zas uvidim
to se mas:) cetla jsem tvuj denicek, moc hezky!:)
@jituliik píše:
to je změna co, jak ty hormony s náma mávají. Já nejsem ani tak cíťa jako spíš ze všeho děsně nervozní a což má za následek, to že jsem pěkně protivná.![]()
![]()
![]()
jojo to znam, ale ja jsem protivna i normalne, bohuzel pro pritele je to ted jeste horsi, nastve me i kdyz me ze srandy polechta:(:D
Ahojky přidávám se k vám a zdravím všechny novopečené maminky
vyšel mi pozitivní testík už minulý týden, před očekávanou MS, nechtělo se mi tomu věřit, ale MS stále nedorazila včera jsem si dělala clean blue digitální testík a hodně lidí říká že je téměř stoprocentní a vyšlo mi krásný + 3 a více
tak jsem šťastná nevím kdy mám zavolat dr.. posledně mi říkala že mám volat až budu mít tak týden zpoždění, že by tam stejně nic neviděla, ale já bych nejradši volala už dneska
zítra mi to podle kalkulačky vychází na 5+0 tak co myslíte?? ![]()
@Vendee píše:
jojo to znam, ale ja jsem protivna i normalne, bohuzel pro pritele je to ted jeste horsi, nastve me i kdyz me ze srandy polechta:(:D
@Chrupka20 píše:
Děvčata tak za tyden si jdu pro těhu průkazkuuz se nemuzu dockat az to moje
zas uvidim
jůů průkazaka, gratuluji a jen možná takový laický dotaz, v kolikátém týdnu se dává průkazka???
![]()
@Amour_Kitten gratuluji, já taky byla přesně v den 5tt+0 na kontrole a byl tam vidět krásná bublinka, takže se v klidu můžeš obědnat, určitě už něco vidět bude.
![]()
Ahoj holky
Přidávám se k vám, taky jsem poprvé těhotná a termín mám mít začátkem července. Nyní začínám cca 7.týden, dvě čárečky jsem našla před 14 dny, od té doby jsem ještě pro sychr dělala další dva testy a taky pozitivní. Takže si pomalu začínám zvykat a moc se oba těšíme
![]()
Ultrazvuk mě teprve čeká, žiju v zahraničí a tady se to moc nehrotí, dělá se až kolem 11.,12.týdne celkový screening takže mám trochu strach ale snad bude všechno v pohodě. Musíme myslet pozitivně a hlavně se nenervovat. ![]()
Začaly mi ranní nevolnosti, ale nemám je každý den, pozoruji je tak obden. Ale zatím naštěstí nic brutálního. Jo a hlavně večer mívám bolesti břicha jako na ms, ale snad je to normální ( alespoň jsem to tak vyčetla na netu ), máte to taky některá?
Jsem z toho celkově trošku mimoň, na jednu stranu super a velká radost, na druhou trošku obavy tak jsem ráda, že se můžu vykecat tady s váma. Přeju všem pěkný den a užívejte si to, kočky! ![]()
Tak jsem volala Dr. a jdu v pondělí na kontrolu to budu už 5+5 tak doufám že tam bude něco vidět
nemůžu se dočkat ![]()
@kockamourovata ahojky
vítej!! občas mě taky pobolívá podbřišek trošku se bojím, protože jsem prodělala už jeden samovolný potrat, ale cítím, že tady to mimi je o hodně silnější tak doufám že se udrží!!!
Jinak mi i někdy tak jako píchá v podbřišku, ale jak si říkala, dle netu co jsem četla tak je to normální
zvětšuje se děloha a prostě miminko si tam dělá místečko ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat