Miminka červenec 2014 - kopie

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13.11.13 08:51
@L-enka píše:
No tuňák tam je 100% a mě říkal ještě nějaké dvě… tak nevím. :-(
Tuňák a další mořské ryby se nemůžou kvůli obsahu těžkých kovů, např. rtuti. Dále samozřejmě syrové ryby ( sushi ) taky nepapat. Ale pokud máte ryby rády, dejte si sladkovodní - lososa, pstruha, kapříka :)
@Amour_Kitten píše:
Holky někde sem to četla taky že čas od času s těma sýrama že to něškodí, ale už nevím kde to bylo… v pondělí se na to zeptám, je teda pravda hermelín taky miluju, ale abych řekla pravdu tak dlouho sem ho nejedla a to ho nesmím jest ani jako smaženej - jakože klasickej smažák:D:D??

Smažák určitě můžeš, i sýrové omáčky…jde o to aby ten sýr byl tepelně zpracovaný - ono totiž tyhle zrající sýry jsou někdy vyráběné z nepasterizovaného mléka a o to jde.

• načítám...
196
13.11.13 08:56
@kockamourovata píše:
Smažák určitě můžeš, i sýrové omáčky…jde o to aby ten sýr byl tepelně zpracovaný - ono totiž tyhle zrající sýry jsou někdy vyráběné z nepasterizovaného mléka a o to jde.

Tudíž nivová omáčka se taky může? Tu já totiž miluju.

• načítám...
11371
13.11.13 09:02

@Chrupka20 jůů to je fááájn, taky si příště budu muset vydupat fotku, tentokrát mě tak děsně odflinkl, že jsem to ani nestačila vstřebat. :roll: :roll:

• načítám...
11371
13.11.13 09:03

@kockamourovata ůůůůf jsem ráda, že aspoň sladkovoní se můžou. :D :palec: :palec:

• načítám...
13.11.13 09:06
@L-enka píše:
Tudíž nivová omáčka se taky může? Tu já totiž miluju.

No myslela jsem, že jde o to nepasterizované mléko ale teď koukám na net a jde i o to, že podporují rozvoj kvasinek :( Takže omlouvám se za mylnou informaci holky, asi ty plísňáky teda ne, no…

Jinak tady je výčet potravin, co bysme neměly: http://rodina-deti.doktorka.cz/…tehotenstvi/

• načítám...
196

Holky, zase se bavíme o jídle a i když vše cítím furt tak nějak v krku, tak mám zase hlad. :-)

• načítám...
@jituliik píše:
@kockamourovata ůůůůf jsem ráda, že aspoň sladkovoní se můžou. :D :palec: :palec:

Taky jsem ráda, že alespoň nějaké nám zbyly :D

• načítám...
196
13.11.13 09:07
@kockamourovata píše:
No myslela jsem, že jde o to nepasterizované mléko ale teď koukám na net a jde i o to, že podporují rozvoj kvasinek :( Takže omlouvám se za mylnou informaci holky, asi ty plísňáky teda ne, no…Jinak tady je výčet potravin, co bysme neměly: http://rodina-deti.doktorka.cz/…tehotenstvi/

Takže ani tepelně upravená neeeee :cert: :cert:

• načítám...
3746
13.11.13 09:11
@Amour_Kitten píše:
Já mám prsa úplně obrovský přítel je teda z toho nadšený, mě se to celkem taky líbí :-) ale strašně mě bolí… večer když si chci lehnout na bok, tak to je šíléná bolest, strašně mě bolí mám je nafouklý jak dva balóny!!

Přesně ten můj je z prsou úplně nadšen a říká kéž by to bylo ještě větší a na furt! Blázen :! :roll: 8o 8o 8o

• načítám...
11371
13.11.13 09:11
@kockamourovata píše:
No myslela jsem, že jde o to nepasterizované mléko ale teď koukám na net a jde i o to, že podporují rozvoj kvasinek :( Takže omlouvám se za mylnou informaci holky, asi ty plísňáky teda ne, no…Jinak tady je výčet potravin, co bysme neměly: http://rodina-deti.doktorka.cz/…tehotenstvi/

jůů dík za info.

@L-enka a to já taky ráda sýrový omáčky. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
13.11.13 09:13
@L-enka píše:
Takže ani tepelně upravená neeeee :cert: :cert:

Radši ne, plísně se tepelným zpracováním nezbavíme bohužel…

• načítám...
783
13.11.13 09:21

@kockamourovata joooj, tak neva prostě si to na několik měsíců odřekneme, však naše srdíčka nám za to stojí!!! :srdce: :srdce:
@Mejbelínatojo, ten můj taky:D:D ale bohužel za pár let budou vypadat jinak tak ať si to užívá:D:D

• načítám...
3746
13.11.13 09:22

Těhulky a jak to máte se sexem? Můj mudr zákázal tomu mímu souložit. Prý do 3-4 měsíce, že spermie mají v sobě něco (nepamatuji si co) a to škodí plodu a já nesmím dosahnout orgasmu, že by se mohla stahovat děloha a dojít k SP. Ale že jsou i tací ktěří sex provozují a mimi se nic nestalo, ale že má i ty co to mimi poškodilo… :(

Prosím o radu a všechny vaše zkušenosti :! Děkuji

• načítám...
783
13.11.13 09:24

@Mejbelína tyjo, já myslela že se sexovat může normálně?? 8o

• načítám...
11371
13.11.13 09:25
@Mejbelína píše:
Těhulky a jak to máte se sexem? Můj mudr zákázal tomu mímu souložit. Prý do 3-4 měsíce, že spermie mají v sobě něco (nepamatuji si co) a to škodí plodu a já nesmím dosahnout orgasmu, že by se mohla stahovat děloha a dojít k SP. Ale že jsou i tací ktěří sex provozují a mimi se nic nestalo, ale že má i ty co to mimi poškodilo… :(Prosím o radu a všechny vaše zkušenosti :! Děkuji

8o 8o 8o 8o 8o 8o coooooo, to slyším prvně, mně nic takovýho dr. neřekl, my normálka provozujem dál. 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+