Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@therajce určitě se neboj si o něj říct
já už měla jeden samovolný potrat a řekla sem si o něj, protože mám strach, víš co..
v kolikátým si týdnu??
Holky a můžu si říct i fotku malé fazolky?? dělá se to?? nebude to blbý??
@Amour_Kitten píše:
@therajce určitě se neboj si o něj říctjá už měla jeden samovolný potrat a řekla sem si o něj, protože mám strach, víš co..
v kolikátým si týdnu??
Ja sem v 8tt. a tenhle posledni měsic je pro mne dost težkej protože sem dřiv potratila v 2,5mesici.Ja ho mam prave doma ješte mi zustal když sem chtela otehotnet. Vzala sem si jeden, ale asi to budu muset řict doktoru jelikož jdu zitra na krev.
Určitě to řekni bere se to právě 15 den po měsíčkách, já jdu k dr v pondělí tak se jí musím zeptat jakej den si to mám vzít tento měsíc, když jsem MS nedostala a tak nevím jak to mám počítat.
a co sem si četla diskuze jako někdo to bere 3krat deně někdo jenom dvakrát to je podle doktora, já beru jeden ráno a dva večer a bere se to vlastně takto 10 dní
Ale zítra se určitě na to zeptej ![]()
Chci se ještě zaptat.. Dost sportuji, tedy sportovala jsem do minulého týdne..
Chci chodit občas běhat a každý pátek mám chodit hrát volejbal.. Co si o tom myslíte?
@Kaajka píše:
Chci chodit občas běhat a každý pátek mám chodit hrát volejbal.. Co si o tom myslíte?
Pokud jsi na běh zvyklá, tak by neměl vadit…lehčí rekreační běh… Ale ten volejbal bych řekla, že není vhodný… Ale je to můj subjektivní názor…nárazy, možnost schytat to míčem…výskoky…
@Kaajka píše:
Volejbal bych nehrála, protože v těhotenství se nemáš natahovat - jako třeba ani věšet záclony tad, takže to bych určitě nehrála a s tím běháním to si myslím že by neměl být problém ![]()
@Amour_Kitten píše:
Já beru taky listovku - femibion, a pak beru ještě utrogestan na udržení těhu
Jj presne tohle beru jo a utros jak mas davkovany ja 1-0-1 sem rada ze mi ho doktor napsal. Ja ho brala i pred tehu na srovnani MS. Jo a rikal mi at ho polikam ze ma vetsi ucinky takhle v tehu
@Mejbelína já ho beru 1-0-2 taky jsem ho brala i před těhu
akorád teda si ho zavádím nepolikám ho, četla sem různý diskuze a hodně holek říkalo, ž spodem je to lepší, ale nevím no já myslím že je to úplně jedno, a doktorka říkala, že je to taky jedno jak to budu brát, v tom těle to bude tak i tak, takže si myslím že je to fakt jedno..:-)
Ahoj holky, tak se k Vam vracim a jsem za to moc rada!:) koukam zrovna na tu nasi bublinku:) dr. rikal, ze se vsechno spravne vyvyji:)dalsi kontrolu mame pristi ctvrtek:) uz mame i tehotenskou prukazku:)) a termin porodu na 13.7.2014 dle toho jsem dnes 5+4 a drobecek ma 0.85cm:) ani nedokazu popsat jak jsem stastna:)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat