Poradna duly
Jana Čurdová
Gratuluju holky, loni touhle dobou jsem na tom byla stejně
nezapomenutelný
straaašně to utíká
![]()
@Acinore píše:
Gratuluju holky, loni touhle dobou jsem na tom byla stejněnezapomenutelný
straaašně to utíká
![]()
nápodobně ![]()
Ahoj, pokud dopadne vše tak jak má, tak mám termín 3.7.- doufám, že to teda bude tak o dva týdny dřív ![]()
@Prtka To mi ani neříkej, když vidím co ten náš kluk vyvádí ve školce a nutně se vodí s kamarádkama za ruce, tak si říkám potěš koště. Ale už se těším zase na to malé hodné mimi. Doufám, že to tentokrát vyjde - v září SP a revize, tak snad teď to bude lepší, ale k doktorce zas tak spěchat nebudu.
6.9. jsem byla na revizi, pak 5.10. MS a ačkoli jsme měli ještě měsíc počkat, tak jsme se na to vyprdli a teď //
Ahoj holky, take jsem našla // ![]()
Ani jsem nemela menstruaci a hned jsme vlítli do druhého ![]()
@dolcee Gratulace. Bude to ze začátku trochu zápřah dva prcky. Ale až budou trochu větší tak si spolu krásně vyhrají.
@Prtka Dám návštěvě dr. ještě tak dva týdny, než se odvážím. Určitě dostanu vynadáno, že jsem nenechala dva cykly, jak dr. říkala. Ale jeden jsem dala, to jsme byly opravdu opatrní
, ale pak jsem se cítila dobře, takže mi přišlo divný čekat. Snad to bude vše v pořádku. ![]()
@reditelkaustavu já bych teda taky nečekala
mě řekla dr. že stačí počkat jeden cyklus - samovolný potrat bez revize, to tělo je prostě nachystané na těhotenství, takže to bude vše v pořádku
Ahoj,
tak už se mi ukázaly //. Podle kalkulačky termín červenec 2014. Bude nás tu víc?