Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, ráda bych se přidala, jsem po IUI, a podle ms mam termín 4.7. ![]()
@winterska Tak to gratulace
. Pomalu ale jistě se nám to tu začíná scházet
![]()
@winterska gratulace ![]()
a otázka pro všechny je vám taky tak blbě? já nemůžu skoro ani pít, v předchozích těhotenstvích jsem to nezažila a je to děs
Mně nic není. Ani v předchozích těhu nic. Ale komedie je, že za mě vždycky zvracel manžel
Ten pokaždé z toho překvapení měl žaludeční neurózu. Ale to že mi teď nic není může být zítra jinak.
Tak se drž, to poleví.
@axaxa taky nemám žádné nevolnosti - jen u čištění zubů mi navaluje, prsa a podbřišek dost cítím, a bývám dost unavená.. pracuju s klienty a už se těším a doufám, že mě dr nechá brzy doma na rizikovém..
koukám, že vás tu je dost, které už děti máte:-)
@winterska jj já už mám dvě
naštěstí jsem doma s mladším na RD, na brigádu jsem už přestala chodit takže se tvářím kysele jen na děti a manžela
snad to brzy přejde
@reditelkaustavu snad ti bude dobře pořád a manželovi taky, já se utěšju, že to třeba bude konečně holčička ![]()
Já mám jedno a manžel má ještě z předchozího manželství dvě. Taky bych brala holčičku, ale největší strach mám z toho aby to nedopadlo jako posledně
Dávám si těď opravdu pozor abych třeba nenastydla apod.
Ahoj holky, mohu se k vám přidat?
Poslední Ms 7.10, takže termín někdy v první polovině července.
![]()
Já jdu na kontrolu příští úterý a teda už tak tři týdny šíleně kašlu, jako každý podzim:-(
Ahoj holky, taky se k vám přidávám. Těhotná jsem poprvé a dle dnešní návštěvy doktora mám termín 10.7. Zle je mi teda dost, spíš to ale asi bude tím, že mě skolila i nějaká chřipka, takže jsem ode dneška na PN.
@reditelkaustavu píše:
@jituliik ahoj, vítáme tě. Gratulace ke //.
@leník91 ahoj, gratuluji k //.
také jsem poprvé těhotná.
Tak budu ráda, za inofrmace maminek, které už maminky vlastně jsou, abych se neplašila dopředu kvůli prkotinám.
![]()
Ahoj můžu se přidat? Nejsem tak úplně snažilka, jenom mě nedošla MS kterou jsem očekávala nejpozději v neděli
no a mám takové pocity, jako nevolnosti, hlavně večer a ráno, ráno protože mám hlad
to bývá i přes den, furt bych žrala s prominutím
no a týden před očekávanou MS mě bolel podbřišek jako na MS ale nic.. Jsem sama zvědavá co z toho bude, zatím jsem měla MS pravidelnou a teď už se vůbec necítím že bych nějakou měla dostat ![]()