Termín červenec 2014

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
3.11.13 20:47

Ahoj, ráda bych se přidala, jsem po IUI, a podle ms mam termín 4.7. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
reditelkaustavu
4.11.13 07:15

@winterska Tak to gratulace :). Pomalu ale jistě se nám to tu začíná scházet :lol: :D

• Citovat
  • Upravit
1038
4.11.13 08:12

@winterska gratulace :)
a otázka pro všechny je vám taky tak blbě? já nemůžu skoro ani pít, v předchozích těhotenstvích jsem to nezažila a je to děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
reditelkaustavu
4.11.13 08:42

Mně nic není. Ani v předchozích těhu nic. Ale komedie je, že za mě vždycky zvracel manžel :lol: Ten pokaždé z toho překvapení měl žaludeční neurózu. Ale to že mi teď nic není může být zítra jinak.
Tak se drž, to poleví.

• Citovat
  • Upravit
9
4.11.13 20:08

@axaxa taky nemám žádné nevolnosti - jen u čištění zubů mi navaluje, prsa a podbřišek dost cítím, a bývám dost unavená.. pracuju s klienty a už se těším a doufám, že mě dr nechá brzy doma na rizikovém..

koukám, že vás tu je dost, které už děti máte:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
5.11.13 07:42

@winterska jj já už mám dvě :) naštěstí jsem doma s mladším na RD, na brigádu jsem už přestala chodit takže se tvářím kysele jen na děti a manžela :)snad to brzy přejde
@reditelkaustavu snad ti bude dobře pořád a manželovi taky, já se utěšju, že to třeba bude konečně holčička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
reditelkaustavu
5.11.13 09:00

Já mám jedno a manžel má ještě z předchozího manželství dvě. Taky bych brala holčičku, ale největší strach mám z toho aby to nedopadlo jako posledně :( Dávám si těď opravdu pozor abych třeba nenastydla apod.

• Citovat
  • Upravit
reditelkaustavu
5.11.13 09:03

Na kdy máte naplánovanou kontrolu?

• Citovat
  • Upravit
11371
5.11.13 09:11

Ahoj holky, mohu se k vám přidat?
Poslední Ms 7.10, takže termín někdy v první polovině července. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
5.11.13 09:54

Já jdu na kontrolu příští úterý a teda už tak tři týdny šíleně kašlu, jako každý podzim:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
reditelkaustavu
5.11.13 11:51

@jituliik ahoj, vítáme tě. Gratulace ke //.

• Citovat
  • Upravit
98
5.11.13 11:57

Ahoj holky, taky se k vám přidávám. Těhotná jsem poprvé a dle dnešní návštěvy doktora mám termín 10.7. Zle je mi teda dost, spíš to ale asi bude tím, že mě skolila i nějaká chřipka, takže jsem ode dneška na PN.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11371
5.11.13 11:59
@reditelkaustavu píše:
@jituliik ahoj, vítáme tě. Gratulace ke //.
:D :D děkuji.
Také tu všem gratuluji, určitě to není zase tak dlouho co objevily // :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11371
5.11.13 12:02

@leník91 ahoj, gratuluji k //.
také jsem poprvé těhotná.

Tak budu ráda, za inofrmace maminek, které už maminky vlastně jsou, abych se neplašila dopředu kvůli prkotinám. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
5.11.13 12:08

Ahoj můžu se přidat? Nejsem tak úplně snažilka, jenom mě nedošla MS kterou jsem očekávala nejpozději v neděli :D no a mám takové pocity, jako nevolnosti, hlavně večer a ráno, ráno protože mám hlad :D to bývá i přes den, furt bych žrala s prominutím :D no a týden před očekávanou MS mě bolel podbřišek jako na MS ale nic.. Jsem sama zvědavá co z toho bude, zatím jsem měla MS pravidelnou a teď už se vůbec necítím že bych nějakou měla dostat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí