Poradna duly
Jana Čurdová
@jituliik ještě néé
objednávala jsem malýmu kozí kaši tak jsem přidala i test tak čekám až dojde
navíc minule mi test ukázal dálnici až tři dny po MS a dva dny po operaci v celkové narkóze ![]()
@jituliik no podrž se, ani první těhu nebylo plánované, dr mi našel nějaký zánět na čípku tak mi dělali konizaci děložního čípku, v práci mi to nedalo a koupila jsem si test pač se mi pořád motala hlava
20. jsem byla na operaci a 22. jsem viděla dálnici ![]()
@Moondah wááááu a narodil se vám prcek jooo a dokotři to nepoznali jo?? no to mě podrž
A jak je starý???
@jituliik Zítra má rok a je snad ve vývoji lepší než vrstevníci
jenom mu šilhá očičko trošku ale to má po mě
no nepoznali, taky jsem se divila, měli to poznat už na sále to hrdlo je jiné..
Jestli chceš vědět ještě něco o mě tak se podívej sem: https://www.emimino.cz/…enstvi-8948/ ![]()
@Moondah no určitě to měli poznat, přece ti i dělali určitě nějaký předoperační vyšetření, pane jo, ti doktoři dneska děs a hrůza
![]()
A tak druhé byste chtěli už tak brzy??
![]()
@Moondah píše:
Jestli chceš vědět ještě něco o mě tak se podívej sem: https://www.emimino.cz/…enstvi-8948/
jejda, to by mě nenpadlo že v těhotenství se dá operovat.
![]()
@jituliik no muselo se
jak vidíš tak oboje dopadlo dobře
no přítel ne ale mě by to nevadilo, praktikujeme přerušovanou soulož takže neplánované
chtěla jsem až za rok ![]()
@Moondah tak hlavně, že to dopadlo dobře, to je to nejdůležitější. Jééé tak takový neplánovaný překvápko, no takový dva capartíky rychle za sebou, to bude zvrůšo, teda ještě to není nic jistýho, že??
![]()
@jituliik přesně ještě to není jistý
uvidíme co z toho vznikne
no každopádně by to bylo asi hoodně namáhavé ![]()
@leník91 Hlavně chřipku pořádně vyzdrav. Mě v létě postihla v 7tt angina a antibiotika a odrazilo se to na miminku, začla jsem krvácet a pak musela na revizi. Takže když se teď opět zadařilo, tak si dávám opravdu pozor.
Ale to nechci strašit - budeš v pohodě ![]()
Taky čekám 1. dítě, ale těhotná jsem během 2 let už potřetí - nejdřív přerušení ve 13tt po NT screeningu na edwardsův syndrom, a loni už 7tt jsem potratila sama.. no tak ted doufáme, že to do třetice vyjde. Na kontrolu kdy doufáme v srdíčko jdeme příští týden.
@winterska tak tentokrat to určitě vyjde!
Já jdu na kontrolu v pátek. Jsem nervózní. Menstruaci jsem po porodu jeste nemela, tak jsem zvedava, co hodí ultrazvuk za termín.
Ale test vypada dobre.